Egeiska öarna färjor

Egeiska öarna Ferries passagerar- och bil Färjebiljetter

Egeiska öarna Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Egeiska öarna Ferries segling till och från Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Pireus, Rhodos, Samos och Thessaloniki.

Boka Egeiska öarna Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Egeiska öarna Ferries priser i realtid och boken billigaste tillgängliga Egeiska öarna Ferries biljetterna till och från Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Pireus, Rhodos, Samos och Thessaloniki online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Egeiska öarna Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Egeiska öarna Ferries biljetter till och från Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Pireus, Rhodos, Samos och Thessaloniki online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Egeiska öarna Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Pireus, Rhodos, Samos och Thessaloniki inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Egeiska öarna Ferries färjetrafik.

Om reser till Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Pireus, Rhodos, Samos och Thessaloniki sedan boka en färja korsning med Egeiska öarna Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Egeiska öarna Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Pireus, Rhodos, Samos och Thessaloniki ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Egeiska öarna Ferries biljetter till och från Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Pireus, Rhodos, Samos och Thessaloniki vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Egeiska öarna Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Egeiska öarna färjor biljetter
till och från Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Pireus ferry Rhodos, Samos eller Thessaloniki online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Egeiska öarna Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Egeiska öarna Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om de Egeiska öarna 

De Egeiska öarna  öster om det grekiska fastlandet är alltid karismatisk, med varierande landskap men samma traditioner och kulturer av vänlighet och gästfrihet.

Omfattar "våra" Egeiska öarna är de tre Sporaderna öarna i norr, Skopelos, Alonnisos och Skiathos, tillsammans med grannen fastlandet, den unika Pelion halvön.

Rubrik syd vi i hisnande cykladiska öarna Santorini och Mykonos samt staden som definierar regionen, Aten.

När gudarna valde Grekland för deras hem visste de säkert det de söker efter... Ett land som är så vacker, tid har nästan stood still, asea så blå det skimrar mot molnfria himmel, aldrig slutdatum olivodlingar vissla i vinden, oändliga varm sommar dagar drivförmåga i starlit nätter, hundratals små öar varje unik med sin egen stolt historia och kultur, spektakulära avskild stränder sträcker sig så långt ögat kan se, Åland med oändliga möjligheter och alternativ.

Egeiska öarna

Skopelos

På ön av rev dess offshore holmar och klippor och magnifika klippig kustlinje.Avskild fack fringed genom dess berömda tallskogar och olivodlingar, skulle det också kunna kallas den gröna ön.Skopelos är anmärkningsvärt outvecklade med nätverk av traditionella banor och spårar anslutande spridda bosättningar.Öarna självbetitlade kapital är en pulserande port på en spektakulär bay med en labyrint av smala gator som förbinder tavernor och kyrkor.

Alonisso

Den minsta av Sporaderna öarna förs in genom sin liten hamn och viktigaste stad, Patitiri.Denna smala, trädbevuxen ö är en fristad allt om lugn och avkoppling.Det finns många gamla spår criss-passage på ön, ofta leder till sina fantastiska uncrowded stränder.Dess offshore Marine Park är en fristad för utrotningshotade Medelhavet munk Seal

Skiathos

Den minsta av ögruppen Sporaderna och ändå den mest populära på grund av dess flygplats, sandstränder, klart vatten och skydrag.Västkusten är spektakulära och nästan outvecklade med interiören landsbygden och packade med olivlundar och mule spår.

Pelion

Halvön Pelion på det grekiska fastlandet är verkligen unikt.Egeiska havet å ena sidan, skyddad "inre" havet av Pagasitikos viken på andra med bergen i Pelion som utgör en hög grön mark barriär i norr, halvön har försvarat sina hemligheter väl och relativt få utanför Grekland har besökt denna fascinerande region.Fascinerande för att utforska med bil, är Pelion oöverträffad för prospektering till fots.

Halkidiki

Chalikidi eller Halkidiki är som det kallas i folkmun en halvö, sydost om staden i Thessaloniki (Greklands näst största stad). Området erkänns av de tre pronged halvöarna (Kassandra, Sithonia, Athos känd som det heliga berget ett oberoende administrativa distrikt). Prefektur i Halkidiki täcker en yta av 2,886 kV km.Halkidiki har den längsta sträckan kust i fastlandet, uppskattas till mer än 500 km sandstränder och vikar.I mitten av prefekturen ligger Mount Holomodas eller Holomontas (Holomon) (1165 m) och vid den östra ligger berget Athos (2033m). Halkidiki är känt för Gyllene sandstränder, djupa och pittoreska klyftor, traditionella byar och moderna turistorter, små öar och skyddade vikar, Tall-pläterade kullar fallande till havet.Området har medelhavsklimat och välsignade med magnifika naturliga skönhet.Detta är Halkidiki i dag.

Aten

Athinas största gåva till världen av dödliga var ett enda träd på toppen av en sten med utsikt över Saroniska bukten.Från dess rötter som framsprungit en civilisation och stad utan motsvarighet i den antika världen.Det är knappast förvånande att Aten i dag, med många av dess antika förblir fortfarande intakt, fortsätter att vara en av världens mest populära destinationer.

De Egeiska öarna 


De Egeiska öarna
är gruppen av öar i Egeiska havet, med fastlandet i väster och norr och Turkiet i öster.Ön Kreta avgränsar havet i söder, Rhodos, Karpathos och Kasos sydost.

De Egeiska öarna hör till Grekland, att dela upp bland nio administrativa distrikt.Endast stora besittningar i Turkiet i Egeiska havet är Imbros (Gökçeada) och Tenedos (Bozcaada), i nordöstra slutet av havet.Turkiska öar inkluderar också olika mindre holmar utanför Turkiets västra kust.

De Egeiska öarna traditionellt är indelad i sju grupper, från norr till söder:

  • Norra Egeiska öarna
  • Sporaderna
  • Euboia
  • Argo-Saroniska öarna
  • Cyclades
  • Dodekanisos (södra Sporades), med undantag av Kastellorizo och intilliggande holmar, som hör till östra Medelhavet
  • Crete

Termen italienska Egeiska öarna används ibland att hänvisa till de Egeiska öarna erövrades av Italien under italiensk-turkiska kriget 1912 och fogade från 1923 till 1947, inklusive Rhodos och Kastellorizo.

Klicka här Boka en Egeiska ön färja.

Egeiska öarna


Bästa tillgängliga Egeiska öarna Ferries biljett pris gurantee

Bästa Egeiska öarna Ferries biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Egeiska öarna Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Egeiska öarna Ferries till eller från Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Pireus, Rhodos, Samos och Thessaloniki, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Egeiska öarna Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Egeiska öarna Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Egeiska öarna Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Egeiska öarna Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och bok Egeiska öarna Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Pireus, Rhodos, Samos och Thessaloniki på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Egeiska öarna Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här