Eoliska öarna färjor

Eoliska öarna Ferries passagerar- och bil Färjebiljetter

Eoliska öarna Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Eoliska öarna Ferries segling till och från Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller vulkan.

Bokning Eoliska öarna Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Eoliska öarna Ferries priser i realtid och boken billigaste tillgängliga Eoliska öarna Ferries biljetterna till och från Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller vulkan online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Eoliska öarna Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Eoliska öarna Ferries biljetter till och från Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller vulkan online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Eoliska öarna Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller vulkan inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Eoliska öarna Ferries färjetrafik.

Om reser till Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller vulkan sedan boka en färja korsning med Eoliska öarna Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Eoliska öarna Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller vulkan ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Eoliska öarna Ferries biljetter till och från Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller vulkan på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Eoliska öarna färjor
Biljett priser & bokning


Boken Eoliska öarna Ferries biljetter
till och från Lipari, Napoli, Panarea, Salina ferry Stromboli eller vulkan online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Eoliska öarna Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Eoliska öarna Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

 

Mer om Eoliska öarna

 

Eoliska öarna eller Lipari öarna är en vulkanisk ögrupp i Tyrrenska havet norr om Sicilien, uppkallad efter demigod vindarnas Aeolus.Den största ön är Lipari.De andra öarna inkluderar Vulcano, Salina, Stromboli, Filicudi, Alicudi, Panarea och Basiluzzo.

Eoliska öarna är ett populärt turistmål i somras, och locka upp till 200 000 besökare årligen.

Det mest praktiska bas är ön Lipari.Detta är den största ön med mest att erbjuda - en söt, rimliga och medelstora stad med ett val av boende och den mest trafikerade porten för bärplansbåt och färja anslutningar.Härifrån kan du göra dagsturer till andra öar.Panarea är den mest eleganta ön, små och exklusiva med priser att matcha.Stromboli är spänningen asylsökande vill klättra vulkanen, även om det utöver hike och en båttur till se utbrott finns inte verkligen så mycket att göra.

Eoliska öarna

Vulcano har berömda svavelsyrlighet doftande mud baths, en försiktigt rykande vulkan och stränder.Salina är grön och naturliga och ett bra mål för en tystare vistelse.Alicudi och Filicudi är den mest avlägsna; två utdöda vulkaner från havet och känsla som slutet av världen. transporter på Alicudi är åsnan.

För att utforska öarna grundligt, skulle du verkligen måste basera själv över natten på varje.Färja tidtabeller och turist exkursioner kan lämna du känsla forcerat på dagsturer.Självklart, men detta skulle inte göra för en mycket avkopplande semester, så de flesta turister föredrar att välja en ön base och kort förvarning till de andra.

Things To Do

Du kan inte besöka Eoliska öarna utan att betala en resa till se utbrotten på Stromboli.Om du inte vill ha vandring upp vulkanen, kan du fånga en kvällen båttur (kvittning på eftermiddagen från andra öar) för att titta på den vulkanen eldig utbrott från vatten nära Sciara del fuoco, en lava-ärrade lutning.Båtturer är den viktigaste turist verksamheten på öarna och du ska kontaktade var femte minut som vänliga touts och byråerna erbjuder turer i turistsäsongen.En kryssning kommer vanligtvis tour den klippiga kusten, peka ut intressanta sevärdheter, släpper du för en wander runt lilla ön byar, ge resande möjlighet att bada från båten och kanske, om du är lycklig, se delfiner.

För dem som åtnjuter island hopping, är öarna anslutna genom regelbunden färjetrafik, även om dessa är mindre sceniska än turisten kryssningar.Öarna har minst en pittoreska byn att utforska, med massor av foto-möjligheter.Den större öar har lokala busslinjer som hjälper dig att komma runt.Dolda fack och steniga stränder har öarna några stränder, allmänt vulkanisk sand eller småsten.Bland stenar på stränderna, kan du hitta bitar av blanka obsidian, en svart vulkaniska glas-liknande rock som användes för mode knivar och verktyg i förhistoria, och Pimsten stone - som flyter på vatten och har en mängd användningsområden inklusive som en exfoliant.Förekomsten av obsidian sätta Eoliska öarna på tidigt handel vägar och flera bronsåldern bosättningar har upptäckts.De bästa upptäckterna från öarna och lokala förlisningar, visas i en utmärkt arkeologiska museet i Liparis gamla murar citadellet - en annan "måste" för besökare till öarna.Viktiga utställningar inkluderar grekisk keramik från Liparis tid som en grekisk koloni, och en samling av miniatyr teatraliska masker finns i lokala begravningar.

Även om fritids promenader inte särskilt offentliggörs lokalt, göra landskap, havsutsikt och gamla mule spår öarna tilltalande för vandrare.På Vulcano och Stromboli kan du följa populära vägar till toppen av de vulkanerna kratrar - Stromboli du behöver hyra en guide - att som du kan se lava utbrott på Stromboli och gas utsläppen på Vulcano.Dessa är krävande promenader, och mycket av vandring på öarna kräver vissa beslutsamhet sedan öarna som steep-lutande vulkaner.Men även om det inte finns stora mängder välmarkerade gångvägar, hittar du en mängd promenader inklusive mindre utmanande strolls och rambles bland blommor, fjärilar och spår av öarnas tidigare.

Resa till Eoliska öarna

Resor till de Eoliska öarna innebär en etappvis resa, vilket kan vara tidskrävande och beroende sjöförhållanden.Därför rekommenderar jag öarna för en längre vistelse i stället för en helg paus och skulle råda ger gott om tid för resan till och från flygplatsen.

Öarna betjänas av färjor och bärplansbåtar från ett antal Italiens portar.Det finns ingen flygplats, men om du känner rika du kan anländer i helikopter (se våra på länkpanelen). Huvudporten utgångspunkten för Eoliska öarna är Milazzo, belägen på den norra stranden av Sicilien.Det finns ofta snabb färjetrafik från Milazzo, och detta är mest bekväma och tillförlitlig porten att sträva efter.Men finns det också tjänster (oftare på sommaren) från Palermo och Messina på Sicilien och från Reggio di Calabria i fastlandet Italien.Under sommaren turistsäsongen, det finns också enstaka färjor från andra lokala portar - dessa är ofta utformade som dagsturer till öarna, men kan vara ett genomförbart alternativ för resenärer vill stanna längre.

De närmaste flygplatserna är Catania (British Airways flygningar från Förenade kungariket), Palermo (Ryanair och Easyjet från London), Reggio Calabria och Lamezia Terme (Ryanair från London). Det mest enkla sättet att nå öarna från Förenade kungariket är att flyga till Catania flygplats och sedan ta en direkt buss länk eller privata överföring till Milazzo hamn, där du kan fånga en färja till Lipari och de andra öarna.Direkt bussen drivs av Giuntabus och lämnar från utanför flygplatsen.Tyvärr är det sällan och säsongsarbete, om tiden inte bekvämt för dig, är alternativet att fånga en buss från Catania flygplats till Messina drivs av SAIS, som tar under två timmar.Detta stannar vid Messina järnvägsstation, höger vid en busshållplats för en Giuntabus tjänst till Milazzo hamn, som tar 50 minuter.

I Milazzo stoppa bussarna på rätt väg genom porten.Färja kontor säljer biljetter är på ena sidan av vägen; brygga för att fånga snabb båt tjänster är den andra sidan av gatan.Det är också möjligt att fånga ett tåg från Catania till Milazzo tar ca 2-3 timmar och ändra i Messina.Restitution av järnvägstrafiken är att du måste använda anslutande bussar eller taxi för att nå flygplatsen i Catania och hamnen i Milazzo.

Två huvudsakliga färjerederierna tillhandahåller färjetrafik till öarna är Siremar och Ustica Lines.Dessa företag webbplatser, där du kan hitta de senaste tidtabeller och priser, listas i vår länkpanelen till höger.De flesta av anslutningarna är snabb bärplansbåtar och Katamaraner men större, långsammare färjor också bedriva linjerna och dessa medför både bilar och passagerare.Det finns begränsningar för att föra fordon till öarna, och turister hittar det i allmänhet mer praktiskt att lämna bilar bakom på fastlandet.

En alternativ väg till ön är att resa med färja eller bärplansbåt från Neapel (betjänas av flygningar från Förenade kungariket). Det finns en över natten färja mellan Neapel och de Eoliska öarna, vanligtvis två gånger i veckan om varierande med säsongen, drivs av Siremar.Vid tidpunkten för skriftligt lämna Siremar färjor Naples på tisdag och fredag avgår klockan 8 pm och anlände på morgonen.De returnera måndag och torsdag.Priserna är ungefär €50 en gång per person eller mer för hytter.Det finns också en snabbare bärplansbåt tjänst från Neapel mellan mitten av juni och September, drivs av Alilauro, som tar cirka sex timmar och kostar från €160 tillbaka.

För att nå de Eoliska öarna utan flygande, kan du resa till Neapel med tåg och sedan fånga en färja till öarna.Denna resa kan utföras i ett par dagar genom att en eftermiddag tjänst från London till Paris, byta tåg och stationer för en tjänst som natten till Rom, anlände på morgonen och ändra till ett tåg till Neapel.

Eoliska öarna

Eoliska öarna  (Isole Eolie eller Isole Lipari på italienska) är sju små bebott italienska öarna utanför norra stranden av Sicilien, nära spetsen på Italiens tå.

Eoliska öarna inte är särskilt kända engelska engelsktalande turister, är de underbara platser att tillbringa en avkopplande vecka eller var fjortonde dag.Under juli och augusti sjunka italienska semesterfirare sv-masse på dessa pärlor i Medelhavsområdet.Men i maj, juni och September, du ska njuta av fina väder och härlig vy utan massorna.

Eoliska öarna är populära som semestermål, erbjuder solsken, stränder och naturens skönhet.Såväl solbadare lockar de också spänningen asylsökande; skärgården bildades genom vulkanisk aktivitet och två av öarna är fortfarande aktiva vulkaner.

Medan detta faktum kan lockas skjuta några resenärer, många fler till de dramatiska landskapet och varm lera baths, möjlighet att vandra till kratrar Vulcano och Stromboli.

Klicka här Boka Eoliska öarna färjor Eoliska öarna karta

Klicka här för att kontakta de Eoliska öarna Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Eoliska öarna Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Eoliska öarna Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Lipari, Napoli, Panarea, Salina, Stromboli eller vulkan på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Eoliska öarna Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här