Ålands färjor

Ålands Ferries passagerare och bil Färjebiljetter

Ålands öar Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Ålands öar Ferries segling till och från Mariehamn, Langnas och Åbo från Stockholm eller Helsingfors.

Bokning Ålands färjor biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla åländska öarna Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Ålands öar Ferries biljetterna till och från Mariehamn, Langnas och Åbo från Stockholm eller Helsingfors online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Ålands öar Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Ålands öar Ferries biljetter till och från Mariehamn, Langnas och Åbo från Stockholm eller Helsingfors online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Ålands öar Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Mariehamn, Langnas och Åbo från Stockholm eller Helsingfors inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Ålands öar Ferries färjetrafik.

Om reser till Mariehamn, Langnas och Åbo från Stockholm eller Helsingfors sedan boka en färja korsning med Ålands öar Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Ålands öar Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Mariehamn, Langnas och Åbo från Stockholm eller Helsingfors ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Ålands öar Ferries biljetter till och från Mariehamn, Langnas och Åbo från Stockholm eller Helsingfors vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ålands färjor
Biljett priser & bokning


Boken Ålands färjor biljetter
till och från Mariehamn ferry Langnas och Åbo från Stockholm eller Helsingfors online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Ålands öar Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ålands öar Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om på Åland

På Åland ligger mellan Sverige och Finland, i den norra delen av Östersjön.

De utgör en autonom och enspråkig svensk region i Finland med sin egen flagga.Åland har också sina egna stämplar och internet på den översta nivån .ax-domänen.

Totalt 27,500 personer bor på Åland.Cirka 11 000 av dem bor i Ålands enda stad, Mariehamn.Staden grundades 1861 och idag är det kommersiella och politiska centrum.Det är också fasta Åland centralort i regeringen.

Öarnas viktigaste industrier inkluderar frakt, handel, Bank, jordbruk och produktionen av föda.Sjöfarten har alltid varit en viktig verksamhet för regionen och i kännetecknar Ålanders, det finns ingen annan industri liksom det.

Färjor i Åland

Besök Maritime Museum, Museum fartyget Pommern och Sjökvarteret i Mariehamn ta reda på mer om öarnas fascinerande maritima historia.

De saker som gör Åland unik är dess oförstörda skärgård och vackra berggrunden, begagnade smidig genom glacier ice, som får sin röda färg från områdets rapakivi granit.6500 Ålands har en värld att erbjuda där havet alltid finns i närheten.Visste du att Åland har mer sunshine timmar än någon annanstans i norra Europa mellan maj och augusti?

En annan av fasta Åland utmärkande drag är midsommar åsynen av Majstänger, färgglada kransar och olde worlde vindkraftverk.Du kan se några av dem i Jan Karlsgården-friluftsmuseum i Kastelholms där du får också se hur en typisk Ålander gård såg ut kring slutet av 1800-talet.

Årliga Champagne auktion

Världens äldsta, fortfarande drickbart och mest exklusiva champagne på marknaden kan köpas vid årliga auktioner hölls i Mariehamn.Årets auktion och champagne evenemanget äger rum den 8 juni på Alandica kultur & kongress centrumet i Mariehamn.

Sommaren 2010 hittades ett skeppsbrott vid ca 50 meter djup i den åländska skärgården.Vraket hade en last som innehöll intakt champagne flaskor, bland annat.Mycket av fartygets historia, inklusive slutdestinationen, är fortfarande okänd, men enligt experterna champagnen från första hälften av 1800-talet.

Flaskorna kommer från de världsberömda champagne hus Veuve Clicquot, Juglar och Heidsieck Monopole.Flaskorna ägs idag av regeringen Åland.
Den första champagne auktionen arrangerades 2011 genom landskapsregering i samarbete med Alko och världens premier vin auktion house Acker Merrall & Condit från New York.

Efter en inledande auktion av andra unika vintage flaskor från 1950–2000 föregripit två mycket vintage flaskor från det förlista fartyget såldes.En enda flaska Juglar gjort nästan världsrekord, sälja för en imponerande €24000 och endast slagen av flaskan Veuve Clicquot som såldes för en fantastisk 30,000 €.

Finansiella överskottet är örat-märkta för välgörenhetsorganisationer orsaker, såsom marin arkeologi och i Östersjön vattenmiljön.

Åland i korthet

Invånare: 27,500
Del av Finland och medlem i EU 
Inom Schengenområdet 
Språk: svenska 
Valuta: Den officiella valutan är euro men svenska kronor accepteras på de flesta ställen.
Tid: Östra Europeiska tid 
Totalt område: 6 787 kV km
Totalt mer än 6500 öar varav 65 är bebodda.

... .och sedan Det finns fasta Åland spektakulära landskap.Du kommer aldrig över någonstans så vackert och så lättillgängliga.Varmt vatten är perfekta för simning och simhopp.Vandrade runt pittoreska kyrkor och historiska ruiner är fascinerande och informativt.Att inte nämna sola på varma stenar, med havet eagles flyga högt ovan, kajakpaddling i öppet hav och solnedgångar som verkar gå i evigheter.

På Åland

På Åland är en grupp av små öar som officiellt tillhör Finland men utdelades en stor grad av autonomi genom ett beslut som nationernas förbund 1921 som kvittade en långvarig tvist mellan Sverige och Finland.

Bland annat har sina egna parlament Ålanders, publicera sina egna frimärken, är undantagna från militärtjänst och behålla en särskild skattestatus i Europeiska unionen.

Ögruppen består av cirka 80 bebodda öar plus omkring 6000 obebodda öar, holmar och bergarter.Den totala befolkningen är endast 26,530 (2004), 90% av som lever på viktigaste ön Åland (även känd som Fasta (fastlandet Åland), vilket inkluderar huvudstad Mariehamn.

Det finns massor av färjeförbindelser mellan Åland och fastlandet Sverige och Finland.Främst av skatteskäl, färjor som trafikerar mellan Helsingfors och Stockholm alla stannar vid Mariehamn eller närliggande (30 km öst, ungefär) mottagningsanläggningar i Långnäs, gör detta det enklaste och billigaste sättet att få (även om dockning ofta sker på obekväma tider mitt i natten - Långnäs slutar). 

Mariehamn har också en liten flygplats som betjänar flygningar till fastlandet Finland och Sverige.

Klicka här Boka en Ålands färja

Ålands


Bästa tillgängliga Ålands öar Ferries biljett pris gurantee

Bästa Ålands Ferries biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Ålands öar Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Ålands öar Ferries till eller från Mariehamn, Langnas och Åbo från Stockholm eller Helsingfors, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ålands öar Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Ålands öar Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de åländska öarna Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se kan du få levande Ålands öar Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Ålands öar Ferries bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Mariehamn, Langnas och Åbo från Stockholm eller Helsingfors vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Ålands öar Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här