Albanien färjor

Albanien färjor passagerare och bil Färjebiljetter

Albanien Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Albanien Ferries segling till och från Bar, Durres och Vlore från Ancona, Bari och Brindisi.

Bokning Albanien Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Albanien Ferries priser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Albanien Ferries biljetterna till och från Bar, Durres och Vlore från Ancona, Bari och Brindisi online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Albanien Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Albanien Ferries biljetter till och från baren, Durres och Vlore från Ancona, Bari och Brindisi online och njuta mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste Albanien Ferries passage information och tidtabeller för alla avgångar till och från Bar, Durres och Vlore från Ancona, Bari och Brindisi inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor rutt och staden kommer att hjälpa dig rita resan Albanien Ferries färjetrafik.

Om reser till Bar, Durres och Vlore från Ancona, Bari och Brindisi sedan boka en färja korsning med Albanien Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Albanien Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Bar, Durres och Vlore från Ancona, Bari och Brindisi ferry hamnar.

Jämför, boka och betala mindre för Albanien Ferries biljetter till och från Bar, Durres och Vlore från Ancona, Bari och Brindisi vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Albanien färjor
Biljett priser & bokning


Boka Albanien färjor biljetter
till och från baren, Durres och Vlore från Ancona, Bari och Brindisi online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Albanien Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Albanien Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Albanien 

Albaner är mycket gästvänliga.Ännu mer så än resten av Balkan, räknar äldre män med att vara visat respekt på grund av sin ålder.Männen i familjen måste respekteras i synnerhet.Skaka hand med dem och inte diskutera ämnen som religion och politik.

Traditionella albanska kulturen hedrar roll och person för gästen.I utbyte mot denna plats of honor förväntas respekt från gäst.Albanerna njuta av de långa promenader i stadens gator, dricka kaffe, och bland de yngre generationerna, deltar i nattliv aktiviteter såsom Café New och dans.

Det är vanligt att kiss kinderna av män i din ålder eller yngre (om du är en man), även första gången du möta dem i Albanien.Detta är särskilt för regioner i Fier, Tepelena, Vlora och Gjirokastra.I norra Albanien, kommer du bara beröra varandras kinderna, men inte kyssa dem.

Albanien

Kvinnor också kyssa varandra, ibland från allra första gången de uppfyller, men kvinnor och män kyssa inte varje i kinden såvida de inte är vänner under lång tid.

Om du inte talar engelska, men ett språk där "you" i singular och "dig" i plural inte är samma (som italienska, grekiska, tyska osv.), vara medvetna om att vissa albaner inte använder pluralformen i sitt språk.Ibland riktar även statsministern med "ti" (du i singular), "tu" på italienska, "Du" på tyska eller "Esi" på grekiska, om journalisten är en vän till honom.Men när mötet människor för första gången, dess bättre om du adress dem i plural, även om de uppmanas du strax efter att adress dem i singular.

Poliser i Albanien är ofta artig.De brukar aldrig stoppa utländska bilar, men om du hyr en bil, de slutar du.Men när de ser att du är en utländsk turist, de kommer att omedelbart säga er att gå (vanligtvis med ett "EG, EG, rruge te mbare" som kan översättas i "gå på, ha en trevlig resa"). När detta sker, är det mycket artigt om du svarar med en "faleminderit" (tack på albanska). 

Albanerna älskar dans, speciellt under bröllop.Om du är att delta på ett parti, inte rädd att dansa!Kanske du vet inte de traditionella danserna, men försök att lära.

Det finns många saker att göra i Albanien . Kustlinjen är alltid en plats att gå, med tydlig turkosa hav, och dess många öar gjutna, liksom i Saranda, södra mest kustnära stad i Albanien.Observera att mer än hälften av kusten sträcker sig till norra Vlore och upp till den montenegrinska gränsen innehåller sandstränder medan den albanska Rivieran sträcker sig söder om Vlore består av steniga stränder.

Längs den albanska rivieran, från Vlore till om Qeparo finns främst trä villa komplex, bed and breakfast, campingplatser och några beach resorts som mottagningsanläggningar.Llogara Pass är ett bergspass som ligger nära Llogara nationalpark erbjuder en majestätisk syn på Rivieran från ovan.I närheten finns Cesar's Pass, den plats där Julius Cesar passerade i sin strävan efter Pompey.

Vackra och lugna stranden vid KsamiliDajti Mountain, en populär syn i Tirana kan du få en helt gröna vy av kapitalet.
En promenad runt södra städer som Butrint, ett världsarv är alltid perfekt och minnesvärd.Butrint är hem till många antika ruiner.

Slott finns i många städer i Albanien.Deras skönhet påminner någon av antiken i Albanien och i världen.Det finns Petrela Castle nära Tirana, Rozafa slott i Shkodra, bebodda slott i Berat och Skanderbeg slott i Kruje, (uppkallad efter nationalhjälte och nu en populär museum hålla hans ägodelar). 

Palasa, nära Himara.Palasa är en vacker by i Himara med stora stränder och fantastisk natur.Detta är platsen där Julius Caesar vilat sin legion vid utövande av Pompey.Det finns ingen turistiska resorts, men du kan be om en lägenhet på den lokala caffe.Lägenheterna är oftast med två rum och en Necessär, men oftast ren, säker och bekväm.

I södra Albanien kan du se inflytande av turkar och greker.I norra Albanien kan du se många antika illyriska ruiner och mycket lite utländskt inflytande.

Albanien


I hjärtat av Medelhavet, är på Adriatiska havet och Joniska havet, Albanien snabbt på att bli en av världens mest intressanta getaways.Fortfarande relativt unspoiled av globalisering, kommer att turister märka en inspirerande blandning av civilisationer och kulturer - gör detta europeiska land verkligen unikt.

Inbäddat mellan Grekland, Makedonien, Kosovo och Montenegro och över Adriatiska havet från Italien, Albanien ståtar med blå och turkosa hav, vackra stränder, snö toppig berg, floder, sjöar och skogar.Albanerna själva är kända för sin gästfrihet, liksom bedövning natur, och turister välkomnas med varm generositet.

Hem för både moder Theresa och stora hjälte Skanderbeg, Albanien 1400-talet erbjuder idag inte bara stranden och berget helgdagar, men också ett pulserande stad liv och en avkopplande utomhus Café kultur.

Albanska historia och kultur är fascinerande.Butrint, en av världens arkeologiska underverk- och ett UNESCO världsarv - i södra Albanien ger en föraning om Medelhavsområdet civilisationen från bronsåldern genom de grekiska, romerska, bysantinska, venetianska och Osmanska perioderna - allt på en klippa med utsikt över Corfu.Det är inte för att missa!

Klicka här Boka en färja till Albanien

Karta över Albanien


Bästa tillgängliga Albanien Ferries biljett pris gurantee

Bästa Albanien färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Albanien Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Albanien Ferries till eller från Bar, Durres och Vlore från Ancona, Bari och Brindisi, inbyggda boende och fordonstyp är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Albanien Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Albanien Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Albanien Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Albanien Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Albanien Ferries bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från baren, Durres och Vlore från Ancona, Bari och Brindisi vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Albanien Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här