Bornholm färjor

Bornholm Ferries passagerar- och bil Färjebiljetter

Bornholm Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Bornholm Ferries segling till och från Göteborg, Ronne, Sassnitz och Ystad.

Bokning Bornholm Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Bornholm Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Bornholm Ferries biljetterna till och från Göteborg, Ronne, Sassnitz eller Ystad online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Bornholm Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Bornholm Ferries biljetter till och från Göteborg, Ronne, Sassnitz eller Ystad online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Bornholm Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Göteborg, Ronne, Sassnitz eller Ystad inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Bornholm Ferries färjetrafik.

Om reser till Göteborg, Ronne, Sassnitz eller Ystad sedan boka en färja korsning med Bornholm Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Bornholm Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Göteborg, Ronne, Sassnitz eller Ystad ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Bornholm Ferries biljetter till och från Göteborg, Ronne, Sassnitz eller Ystad på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Bornholm Ferry
Biljett priser & bokning


Boka Bornholm färjor biljetter
till och från Göteborg ferry Ronne, Sassnitz eller Ystad online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Bornholm Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Bornholm Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Bornholm

Bornholm är en dansk ö i Östersjön ligger öster om (de flesta av) resten av Danmark, södra Sverige och norra Polen.

De viktigaste industrierna på ön omfattar fiske, konst och hantverk som att göra glas och keramik med arbetade lokalt lera och mjölkproducerande jordbruk.

De flesta engelskspråkiga resenärer till Danmark har aldrig hört talas om Bornholm och ännu färre har tagit färjan från Köpenhamn till öns huvudstad i Rønne.Det är synd, eftersom Bornholm är en av de mest intressanta semester fläckarna i Östersjön--som generationer av danska, tyska och svenska turister har lyckligtvis upptäckt.

Turismen är viktig under sommaren.I fall då ön består av dramatiska klippformationer i norr, sluttande ner mot tall och lövfällande skogar och jordbruksmark i mitten med sandstränder i söder.

Borholm Ferry Port

Danskarna har något av ett mindervärdeskomplex om landets brist på naturliga attraktioner (knappast förvånande när man tänker vad resten av Skandinavien har att erbjuda) och så Bornholm är särskilt marknadsundersökningar för sin dramatiska klippor och dessa stränder, varav bäst är att hittas på dess norra och södra tips.Karaktär, andra attraktioner spänner över nästan ett tusen år, från den fantastiska clifftop fästningen Hammershus till öns fyra ikoniska rundekirke (runda kyrkor) och påfallande samtida Bornholms Kunstmuseum (konstmuseum).

Semesterfirare från Tyskland, Norge, Sverige och mer nyligen, Polen anländer till Bornholm genom deras hundratusentals under juli och augusti (600 000 turister kommer varje år), ritad av naturens skönhet och öns tidlös atmosfär framkallat av sina halmtäckta, korsvirkeshus byar som är lackerad med hollyhocks.Under sommaren finns ett imponerande program kulturella och festliga evenemang. och öns keramik och glas hantverkare är känd i hela Danmark.Bornholm är ganska säsongsbetonade och kulturella aktiviteter och restauranger, saker och ting går ganska tyst från oktober till April 

Turistaktiviteter på Bornholm inkluderar sightseeing, Fotvandring, Cykling, simning, golf, tennis, Ridning och vindsurfing.Det finns även en liten, trivsamt gammaldags amusement park (webblänk på sidan 3). Bornholm är typ av plats där du lätt kan spendera en vecka utforska landskapet, fotograferar båtar i fisket hamnar, peering på bronsåldern monoliths och Hällristningarna, äta färska-rökt sill kallas Bornholmer vid vägkontroller rökerier och provtagning butiker och museer i Rønne liten men livliga huvudstad.Om du är en artist, få din paintbox eller sketchpad: du hittar massor att hålla dig upptagen, från antika ruiner medeltida kyrkor till moderna fyrar bakom vita sandstränder.

Bornholm

Bornholm lögner sätt ut i Östersjön, 200 km öster om Copenhagen och är officiellt den soligaste del av Danmark!

Bornholm är faktiskt hittills Köpenhamn och resten av "fastlandet" Danmark som det inte passar in på väderkartor (även om kanske det skulle alltför demoraliserande för resten av Danmark). 

Bornholm är en särskild plats för danskarna, av vilka de flesta har tillbringat minst en semester det (det är populärt med skolresor) sola på dess 30 km härliga sandstränder, Cykling (klassisk metod för touring ön) genom dess försiktigt böljande fält för majs eller Pöttering runt sina idylliska fiskehamnar.

Det påstås att sju av tio besökare på ön återvända!

Karta över Bornholms


Bästa tillgängliga Bornholm Ferries biljett pris gurantee

Bästa Bornholm Ferries biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Bornholm Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Bornholm Ferries till eller från Göteborg, Ronne, Sassnitz eller Ystad, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Bornholm Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Bornholm Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Bornholm Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Bornholm Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och bok Bornholm Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Göteborg, Ronne, Sassnitz eller Ystad på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Bornholm Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här