Channel Islands Ferry

Channel Islands Ferry passagerare och bil Färjebiljetter

Channel Islands Ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och passageraruppgifter för Channel Islands Ferry segling till och från Guernsey och Jersey öarna från Poole, Portsmouth, Weymouth och St Malo.

Bokning Channel Islands Färjebiljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Channel Islands Ferry priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Channel Islands Ferry biljetterna till och från Guernsey och Jersey öarna från Poole, Portsmouth, Weymouth och St Malo online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Channel Islands Ferry är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Channel Islands Ferry biljetter till och från Guernsey och Jersey öarna från Poole, Portsmouth, Weymouth och St Malo online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Channel Islands Ferry passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Guernsey och Jersey öarna från Poole, Portsmouth, Weymouth och St Malo inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Channel Islands Ferry färja.

Om reser till Guernsey och Jersey öarna från Poole, Portsmouth, Weymouth och St Malo sedan boka en färja korsning med Channel Islands Ferry och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Channel Islands Ferry erbjuder fantastiska priser till och från Guernsey och Jersey öarna från Poole, Portsmouth, Weymouth och St Malo ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Channel Islands Ferry biljetter till och från Guernsey och Jersey öarna från Poole, Portsmouth, Weymouth och St Malo vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Channel Island Ferries
Biljett priser & bokning


Boka Kanalöarna Färjebiljetter
till och från Guernsey och Jersey öarna från Poole, Portsmouth, Weymouth och St Malo-online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färjan biljett pris.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Channel Islands Ferry väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Channel Islands Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Kanalöarna 

Kanalöarna har varit bebott i mer än 5 000 år och har en lång och färgstark historia.Under andra världskriget ockuperades de och behålla många militära strukturer, både från denna period och tidpunkten för Napoleonkrigen.De räkna deras oberoende av alla band till Frankrike från och med år 1204.

Öarnas statschef är idag Drottning i Förenade kungariket som representeras i öarna av hennes löjtnant-guvernörer.Hennes roll härrör från hennes status som efterföljare till den nu nedlagda hertigdömet Normandie (för Islanders version av den lojala Toast, är "The Queen, vår Duke). 

De öar lagarna är en blandning av lokal lagstiftning, sedvanerätt, rättsakter av det brittiska parlamentet som har utvidgats till öarna och vissa Europeiska unionens lagstiftning i fråga om den fria rörligheten av människor och varor.Öarna har sina egna skattesystem, valuta, sedlar och enskilda parlamenten.

Guernsey Island Ferries

De fem främsta öarna är Jersey, Guernsey, Alderney, Herm och Sark, vilka alla är inriktat mot turist marknaden och erbjuda ett överflöd av hotell, restauranger, pensionat m.m...

Jersey Island

Den största av Kanalöarna i Engelska kanalen.Det annekterades av normanderna i 933, och franska inflytandet har pågått sedan självstyre beviljades i 1204.

Ön är till stor del en platå täckta med Lössjord, med djupt inskuren dalar sluttande från norr till söder.Pittoreska klippor att nå 485 fötter (148 meter) i höjd linje i norra kust. rocky uddar omsluta någon annanstans, sandiga vikar som gränsar till infilled laguner.

Kusterna är revet-dans, men en vågbrytare i St.Aubin's Bay skyddar St.Helier hamnen från sydvästra stormar.Blåst sand former sanddyner i St norra och södra ändar.Ouen's Bay på den västra kusten.Klimatet är mindre sjö och mer soliga än Guernsey's.

Guernsey Island 

En upphettat blandning av fantastiska landskap och bäst av samtida levande, Guernsey är den perfekta resmål.Inspirerande promenader längs cliff banor, rambles genom landsbygdens interiör eller lata dagar på öns vackra stränder, Guernsey har allt.

Guernsey är en del av de sydligaste skärgården på brittiska öarna sitter i Bay St Malo, lite mindre än 30 mil från den franska kusten.Som ett resultat har ett mildare klimat sedan Förenade kungariket Guernsey och åtnjuter mer sunshine timmar varje år.Detta gör att en utomhus-baserade livsstil som gör maximalt utnyttjande av de naturliga omgivningen.Det innebär också att ett antal växter och blommor, som inte kunde överleva i Storbritannien, skall kunna blomstra i Guernsey.Ön ser sällan frost och snö är något av en sällsynthet.

St Peter Port, öns huvudstad, är en livliga hamnstad, en väv av arkitektoniska stilar som berättar historien om regionens förändrade förmögenheter.Här bistroer, restauranger och butiker jostle för er uppmärksamhet, medan i hamnen färjor är readied för att ta dig till syster öar.

Fråga vem som helst som har varit där, Guernsey är en särskild plats, en blomstrande gemenskap som välkomnar sina besökare med öppna armar och lämnar ett bestående intryck på alla som satt sin fot på sin mark.

Alderney Island 

Alderney, den tredje största Kanalöarna inbjuder dig att resa till och upptäck en av de få oförstörda, fredliga, naturliga och helt avkopplande brittiska öarna.

Tänk dig en liten ö - bara en och en halv mil bred och tre och en halv mil lång med strax över två tusen vänliga och välkomnande invånare.Likhet med Jersey och Guernsey åtnjuter ön ett milt klimat och oberoende, med sin egen regering och nystartade offshore-finans och E-handel inom sektorn.

Trots sin närhet till fastlandet (8 mil), Guernsey (23 mil), Jersey (30 mil) och Isle of Wight (60 mil), har Alderney lyckats undvika vanlig turism.Remote, ännu välanslutna med direkta regelbunden luftfart länkar från Förenade kungariket, Alderney har sin egen flygplatsen och hamnen.

Besök Alderney och du kommer att upptäcka en oas med en forntida och varierad historia, ett överflöd av flora och fauna, vackra stränder, ett avundsvärt livsstil med den unika och smittsam fenomen känt som "the Alderney Feeling".

Herm Island 

Herm ön ligger 3 km från kusten Guernsey och åtgärder bara en mil och en halv länge och kilometer bred.Herm är den perfekta platsen att stanna för en verkligt avkopplande semester på ön och är perfekt för familjer och den som vill "komma ifrån det hela". En gång på våra Paradisön Njut av vår vackra orörda stränder och säkra, rena föroreningar-fria miljö.Det finns inga bilar, ingen publik och definitivt ingen stress.

Du kan besöka Herm för dagen eller, ännu bättre, väljer att bo på ön där vi kan erbjuda en mängd olika boende för alla smaker.Du kan välja för att bo i ett av våra bekväma self catering stugor, så att du till exempel ön liv samtidigt som fortfarande ger dig frihet att komma och gå som du vänligen.Du kan välja att bli bortskämda på The White House Hotel, det enda hotellet på ön, där det finns inga telefoner, TV-apparater eller klockor.

Sark Island

Sark är den minsta av de fyra största Kanalöarna, beläget några 80 mil utanför Englands sydöstra kust.

Medan bara tre kilometer lång, och en mil och en halv brett, det ståtar med 40 mil av måste vad vara en av de mest pittoreska kusterna var som helst i världen.

Det finns inga bilar, att ge Sark en magnifika som är ganska unik.Sark's spell drar besökare tillbaka för sin semester, år efter år.

Kanalöarna

Kanalöarna är utanför kusten i Normandie, Frankrike, i Engelska kanalen.

De största öarna är Jersey, Guernsey, Alderney och Sark och det finns flera mindre öar, inklusive Herm, Jethou och Lithou.

Alla öar är den brittiska kronans besittning och invånarna har historiskt främst av Norman härkomst, men på Alderney beståndet är huvudsakligen svenska.Under de senaste åren har många britter här, flyttade för lockas av de fördelaktig skattesatserna och pleasant island atmosfären.

Både franska och engelska talas och en Norman patois och Norman tull underhålls fortfarande av många av Infödingarna.

Öarna är indelade i två administrativa bailiwicks, något som, Jersey, har mer än hälften av den totala befolkningen.Den andra, Guernsey, inkluderar alla öar utom Jersey.

Monarken i Storbritannien och Nordirland, företrätt av en viceguvernör i varje bailiwick, är statschefen.

Öarna Jersey och Guernsey är servad från England och Frankrike fastlandet genom regelbundna schemalagda bil och passagerare färjor med Condor Ferries.

Karta över Kanalöarna


Bästa tillgängliga Channel Islands Ferry biljett pris gurantee

Bästa Channel Islands Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Channel Islands Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Channel Islands Ferry till eller från Guernsey och Jersey öarna från Poole, Portsmouth, Weymouth och St Malo, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Channel Islands Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Channel Islands Ferry biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Channel Islands Ferry kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Channel Islands Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Channel Islands Ferry bil och passagerare Färjebiljetter till och från Guernsey och Jersey öarna från Poole, Portsmouth, Weymouth och St Malo vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Channel Islands Ferry till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här