Corsica Ferries

Corsica Ferries passagerar- och bil Färjebiljetter

Corsica Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Corsica Ferries segling till och från Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona och Toulon.

Bokning Corsica Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Corsica Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Corsica Ferries biljetterna till och från Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona och Toulon online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Corsica Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Corsica Ferries biljetter till och från Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona och Toulon online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Corsica Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona och Toulon inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Corsica Ferries färjetrafik.

Om reser till Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona och Toulon sedan boka en färja korsning med Corsica Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Corsica Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona och Toulon ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Corsica Ferries biljetter till och från Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona och Toulon vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Corsica Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Corsica Ferries biljetter
till och från Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona och Toulon online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Corsica Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Corsica Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Corsica

Corsica är en härligt gåtfulla land.Dess attraktioner ligger i naturen, inte i artefakt.Det är ett rock-hårt bräckliga paradis.Dess poeter och sångare är närmast avslöja sina hemligheter.

Huvudsakliga befolkade och turistmål på Korsika är:-

• Ajaccio - västra Korsika
• Aleria - östra kust
• Bastia - nordöstra Korsika
• Bonifacio - södra Korsika
• Calvi - Balagne Region
• Cargese - Balagne Region
• Corte - centrala Korsika
• L'Ile-Rousse - Balagne Region
• Porto - västra kust
• Porto-Vecchio - södra Korsika
• Propriano - södra Korsika
• Saint-Florent - nordöstra Korsika
• Sartene - södra Korsika

som alla är servad av regelbundna schemalagda passagerare och bilfärjor liksom några mindre oberoende inter-island färja företag

Corsica Ferry

Corsica har många sevärdheter.Det är uncommercialised, oförstörd och breathtakingly vackra.Mindre än två timmar från Förenade kungariket, med mild hyllor stränder, det vädjar till familjer som söker en traditionell sommarsemester men Korsika har mycket större överklagande tack vare sina många idrottsliga möjligheter, kulturella aktiviteter och festivaler och avslappnad jämna steg i livet.

Ajaccio

På västkusten på Korsika har Ajaccio trä täckta berg cirkling det. bak, samt porten och citadelle mot havet på viken Ajaccio.Denna kombination innebär att Ajaccio förblir milda även under vintern månad, därmed staden är populär med turister för mycket av året runt.

De viktigaste centrumet av intresse för besökare är 1500-talet citadellet och regionen bara i väster och norr om citadellet.Denna region omfattar plats Bonaparte och renässansens katedralen, och fortsätter upp till plats Foch lite i norr.Observera att det var i denna katedral, Cathedrale Notre Dame de la Misericorde, att Bonaparte döptes (du kan fortfarande se marmor teckensnitt där det har hänt).

Centrum för Ajaccio baseras runt 1500-talet citadellet (fortfarande i militär användning, så inte öppna för allmänheten) och sprider väst och norr om citadellet i staden.

Det finns ett stort antal kaféer, barer och restauranger runt Ajaccio, och det är i dessa att du hittar verkliga staden - liv som Ajaccio verkar anta så väl tillbakalutade avslappnad hållning.Plats Foch är framför allt en mycket populär plats att sitta under skumma träd och göra vissa människor tittar.

Bastia

Bastia är en kommersiell hamnstad (den viktigaste på ön) konstaterades att nordost om Korsika i en vacker plats med kullar och Cap Corse bakom staden.Det finns tre avsnitt av särskilt intresse för besökare till Bastia: gamla stan, citadellet och den gamla hamnen.

Det är den gamla stan att du kommer att dras med sin bleka charm, smala gator och gränder kantade med tall, förfallna byggnader, dejting till stor del från 1700-talet, vilket kulminerade i den hamn där försummade byggnader kontrasten dramatiskt med båtarna förtöjda i hamnen.Utforska denna del av staden kan du ge en tanke till Victor Hugo, som bodde här som barn.

Det finns två portar i Bastia.Den ursprungliga traditionella på, och mer nyligen porten om Korsika Feries anländer med passagerare från Italien och Frankrike.

Den gamla hamnen är den 'i' platsen att tillbringa din kvällar i Bastia, i de många barer och restauranger, eller helt enkelt promenading längs fronten - se till att gå längs Quai des Martyrs de la Liberation för de bästa utsikt över hamnen.Andra huvuddelen av Bastia att utforska är den andra sidan av den gamla hamnen runt betydande citadellet.Denna del av staden är mycket Maximes om något mindre imponerande än grannlandet gamla stad.Promenad till citadellet passerar trädgårdarna och passerade en gång-just-posh husen i distriktet Terra Nova.

Bonifacio

Den medeltida gamla staden Bonifacio är den äldsta staden i Korsika, baserade ovan en naturlig hamn på platsen för ett 800-talet citadell med många av hög Sturdys husen längs kullerstensgator i en spektakulär inställning längs upp på klipporna.

Staden är på södra spetsen av Corsica (bara 12 km från Sardinien) som bidrar till att ge Bonifacio och dess hamn en ganska exklusiv, sofistikerade italiensk känsla - mycket elegant, med palmträd och dyra restauranger kantar kajen.

Flera kända platser kan ses i staden, inklusive "Trappan av kungen av Aragonien" skuren i stenen att nå gamla stan, monumentet till döda och ett stänk av attraktiva kyrkor bland de medeltida byggnaderna.Staden är ett viktigt centrum för havet baserade fritid verksamhet sich segling och dykning.Yachting framgång beror delvis på att Bonifacio är ett av de blåsigaste ställena i Frankrike.

Calvi

Hamn stad i Calvi ståtar med intriger av traditionella korsikanska kultur bibehållen komfort av en modern resort område utan besvär.Pittoresk utsikt över naturens sceniska skönhet är till synes överallt du stänga, och det finns många roligare ställen att tillbringa tid.

Resa till Calvi med färja kan du få den fulla effekten av den underbara porten, ståtliga citadellet, robust bergen och tallar skog.Port de Plaisance är en trevlig Gästhamn och en trevlig plats att visa många lyxiga båtar och ljusa fiskebåtar när de anländer och avvika.

Calvis lokala beach är en långa, smala remsor av vit sand och serene, grund vatten som sträcker sig nästan 6 km (4 mi) längs bukten.Det erbjuder livräddarna och mycket bra faciliteter såsom picknick områden och tilltugg barer.Populära aktiviteter på den här webbplatsen innehåller Vindsurfing, vattenskidor, jet skidåkning och skärmflygning.För dem som föredrar en tystare plats att tränga i solen, finns en mindre befolkade och bredare remsor av stranden på plage de l'Alga, nära Revellata punkt.

L'Ile Rousse

Ile Rousse (översättning: röda ön) hittas på noth-väst kusten Korsika, cirka 20 kilometer nordost om Calvi, vid den norra kanten av regionen Balagne.

Med en fin strand i söder vid Plage de Rindara och små Klippiga öar i norr, Ile Rousse är en fantastisk inställning, som inte överraskande nu lockar många besökare vilket resulterar i turism som överträffar porten som det centrala verksamhetsområdet för staden.Arkitekturen i staden, som omfattar vissa mycket attraktiva byggnader, daterar sig till stor del från de sena 1700- och tidiga 1800-talet.

Mindre "Korsikanska" än många städer på Korsika, L'Ile-Rousse kanske har en planerad layout av raka gator, fodrade med dyra boutiquer och restauranger, och utstrålar finess.

Porto

Porto är idealiskt beläget för att utforska många av höjdpunkterna i regionen Korsika - Scandola, Spelunca, Calanches de Piana och Foret d'Aitone.Regionen Korsika är av stor skönhet och intresse av att det har utsetts en UNESCO World heritage Site.

Kustlinjen runt Porto är också minnesvärd och har flera attraktiva stränderna, och det finns också olika båtturer som kan tas till havet och beundra den spektakulära kusten i regionen.

De viktigaste webbplatsen av historiskt intresse i Porto är 1500-talet Bibelsällskapet - framför allt för de magnifika vyer som den ger, från dess dramatiska plats på Röda klipporna.

Porto-Vecchio

På Korsika sydöstra kust är Porto-Vecchio en mycket populär plats med turister.Det är en stad byggd på salta våtmarker och salt fortsätter att spela en viktig roll i staden.

Det var de våtmarker som förhindrade tidigare utveckling av staden, eftersom de var infekterad myggor och malaria tills långt in på 1900-talet.Mer nyligen har varit dränerad träskmarkerna och förbättrade kommunikationslänkar har aktiverat staden att utveckla sin roll som badort - en roll som det passar beundransvärt, med tanke på dess läge med utsikt över en härlig hamn.

Porto-Vecchio är till stor del kända stränderna och kusten söder om staden som är den stora attraktionen, men staden själv förtjänar också undersökningen.Efter en period av välstånd beror på kork produktion, har staden under de senaste årtiondena fått sätt att turism.

Sartene

Sartene återfinns i sydvästra Corsica några kilometer till bergen sydost om Propriano.Staden har en lång historia av piratkopiering, rövarband och gangstrar, nu lyckligtvis till stor del ägnas fredligare yrken.

Rikedom av staden är grundad på mycket nominellt Sartene vinet.Höga byggnader, i samma rock som branta backen på vilken de står, ser nästan onaturligt fasta och permanenta.

Sartene ligger runt Place de la Liberation, tidigare och fortfarande allmänt känd som rum Porta, och med fin utsikt över dalen.Den gamla guvernören Palace är också i torget.Giljotinen som en gång hittade service på plats har gett sätt att turister!

Corsica

Corsica , Sola i Medelhavsområdet solsken utanför södra Frankrike, är nästan den perfekta semestermål.

Perfekt Korsika stränder, magnifika mountain scenery, vackra städer och byar som bara hör i det omgivande landskapet och naturligtvis klimatet.Hundratals stränder och 1 000 kilometer kustlinje utgör grunden för många semester på ön, med simning, Snorkling, vind-surfing, Dykning och Sola är de mest populära aktiviteter.

De korsikanska städerna är mycket attraktiv (och mycket populär bland besökare), som är promenader i bergen och andra utomhusaktiviteter baserad runt bergen och kusten.Promenader är tillgängliga för alla nivåer av förmåga, från en trevlig promenad till några av de svåraste berget promenader i Europa.

Corsica åtnjuter typiska medelhavsklimat med somrarna är heta och torra och återstående milda även på vintern, åtminstone på kustnära nivå.Bergen är naturligtvis lite svalare året runt.

Naturliga regionala Park av Corse (Korsika) har varit installation att skydda del av sällsynta och ovanliga livsmiljöer finns på ön.Parken omfattar några av de högsta bergstopparna på ön och mycket skönhet.Scandola naturreservat är också fantastiska, men endast nås med båt.

Två populära sätt att besöka är om du har flera veckor att utforska på din fritid med bil du kunde följa Korsika Coast road som kringgås ön, eller som finns i vår guide till vandring på Korsika om du föredrar att utforska the hard way - fots!Antingen sätt är det bästa och mest avslappnade sättet att få there and back med färja.

Corsica är uppdelat i sex regioner som primär.Dessa är;

• Ajaccio - inkluderar södra inlandsregionerna
• Balagne - västra och nordvästra regionerna på Korsika
• Bastia och Cap Corse - norra halvön
• Bonifacio - södra Corsica
• Corte - Corsica bergiga centrum
• Östra Korsika - östra kust och byar

Corsica är servad av flera väletablerade passagerare och bil färjerederier, segling till och från Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona och Toulon.

Klicka här Boka en Corsica färja  Karta över Corsica


Bästa tillgängliga Corsica Ferries biljett pris gurantee

Bästa Corsica Ferries biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Corsica Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Corsica Ferries till eller från Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona och Toulon, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Corsica Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Corsica Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Corsica Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Corsica Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Corsica Ferries bil och passagerare Färjebiljetter till och från Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Calvi, Genua, Ile Rousse, Livorno, Marseille, Nice, Porto Torres, Porto Vecchio, Propriano, Santa Teresa, Savona och Toulon vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Corsica Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här