Crete färjor

Crete Ferries passagerar- och bil Färjebiljetter

Kreta Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Kreta Ferries segling till och från Crete hamnar Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Pireus, Rethimno, Kalamata, Kythera eller Piraeus.

Bokning Kreta Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Kreta Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Kreta Ferries biljetterna till och från Crete hamnar Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Pireus, Rethimno, Kalamata, Kythera eller Piraeus online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Kreta Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Kreta Ferries biljetter till och från Kreta hamnarna i Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Pireus, Rethimno, Kalamata, Kythera eller Piraeus online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Kreta Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Crete hamnar i Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Pireus, Rethimno, Kalamata, Kythera eller Piraeus inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Kreta Ferries färjetrafik.

Om reser till Kreta hamnarna i Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Pireus, Rethimno, Kalamata, Kythera eller Piraeus sedan boka en färja korsning med Kreta Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Kreta Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Crete hamnar Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Pireus, Rethimno, Kalamata, Kythera eller Piraeus färja portar.

Jämföra, boka och betala mindre för Kreta Ferries biljetter till och från Crete hamnar Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Pireus, Rethimno, Kalamata, Kythera eller Pireus på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Crete Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Kreta Ferries biljetter
till och från Crete hamnar i Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Pireus, Rethimno, Kalamata, Kythera eller Piraeus online i förväg att njuta av det billigaste tillgängliga färja biljettpriset att segla med ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE havet linjer och Minoan Lines färjor.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Kreta Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kreta Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

 

Mer om Crete 

Crete! , tusentals pittoreska byar, hisnande naturscenerier, ändlösa sandstränder, 300 dagar soltimmar per år, varierade landskap, läckra och välrenommerade lokala köket, unika växter, magnifika ravinerna, medeltida städer, införande av bergen, vänliga och gästvänliga människor, en unik kultur och en ärorika förflutna.Crete är en plats som du inte vill missa... 

Heraklion är den största staden på Kreta (och femte i Grekland) med en befolkning överstigande 120000.Den koncentrerar sig de flesta av den ekonomiska verksamheten på ön och är viktigaste införselhamnen till Kreta för flesta besökare och handelsvaror.

Iraklion (även translittererad till Heraklion eller Herakleion) är det största urbana centret i Kreta och huvudstad i regionen och ekonomiska centrum för ön.Befolkningen i Heraklion kommun är för närvarande ca 150.000 människor.Det är en mycket dynamisk och kosmopolitisk stad, särskilt under sommarmånaderna när tusentals besökare kan vara sett shopping i marknaden eller besöker museer och andra platser av intresse.

Kreta Ferry portar

Réthymnon är huvudstad i prefekturen med samma namn och det byggs mellan två andra stora städer Kretas.I öst är Iraklion och till väst är Chania.Réthymnon ligger längs den norra kusten, med en av de största sandstränderna på Kreta i öster och väster en klippig kustlinje som hamnar på en annan stor sandstrand.Réthymnon är förvaltnings-, kommunikation och kommersiella center i prefekturen med cirka 25 000 invånare.Idag stadens huvudsakliga inkomst är från turism, många nya anläggningar som har byggts i senaste 20 åren.Jordbruket är också känd, särskilt för olivolja och andra produkter från Medelhavsområdet.

Chania  (Chania) är huvudstad i prefekturen samma namn och den näst största staden i Kreta, med 60 000 invånare.Den ligger (koordinater 35 ° 31' N 24 ° 1' E) längs den norra kusten av ön, ca 55 km väster om Rethymnon och 140 km väster om Iraklion (Heraklion). Hanias gamla stan betraktas (även om det var kraftigt bombat av tyskarna under andra världskriget) som Cretes vackraste urban district, särskilt den venetianska hamnen med sin 1500-talet fyr och moskén i Janitsjarerna ("Giali Tzamissi", byggt av 1600-talet). Många av de gamla byggnaderna har återställts som hotell, restauranger, affärer och barer, att göra gamla stan en livlig och färgstark plats, speciellt under perioden som turist.

Agios Nikólaos , med 9.500 invånare, är huvudstad i provinsen Lassithi av Kreta.Den är byggd runt en pittoresk sjö vid nordvästra sidan av Mirabello bay, den största bay på Kreta.Stora administrativa, kultur och kommunikation center, Agios Nikolaos är en av de mest utvecklade turistområdena, inte bara på Kreta utan i Grekland i allmänhet.Vackra kuster, de stora sevärdheterna och kosmopolitisk liv värd denna livliga stad varje år tusentals besökare utan att förlora en bit av sitt lugn och traditionell gästfrihet.

Ierápetra , sydligaste stad Kreta, kombinerar en lysande förflutna med en present av ekonomisk tillväxt och utbyggnad.Temperaturen sjunker sällan under 12 ° C, och den årliga medeltemperaturen är 20 ° C, är det också regionen soligaste och varmaste i Grekland.Den har en lång sandstrand och rena blå havet, en pittoresk hamn med slottet "Kales", ett arkeologiskt Museum och många fler attraktioner.Besökare hittar en mängd mottagningsanläggningar och massor av intressanta saker att göra och se i staden och det bredare området.

Paleochora , libyska sjön pärla!Paleochora (befolkningen ~ 1500) är beläget på spetsen av en halvön och omges av berg.Längs den västra sidan är en lång sandstrand fringed av träd och tavernor.Spetsen på halvön är resterna av en gammal venetianska (Selino Kasteli) fort och en Gästhamn.På den östra sidan ligger gamla stan, färja dock och en lång pebble beach kantas av tavernor.
Paleochora blir mycket upptagen under högsäsong men har fortfarande platser för dem som vill komma bort från publiken.Små båtar länkar Paleohora med Agia Roumeli, Hora Sfakion och den lilla ön Gavdos.

South East Heraklion är en historisk plats med enastående naturskönhet, oförstörda byar och stora stränder.Staden Ano Viannos bygger amphitheatrically på södra sluttningarna av Dikti berg på 560 m.ovanför havet i ett avstånd av 65 km från Iraklion och 40 km från Ierapetra.Den bevarar traditionella tecknet med smala asfalterad gator, stenen byggt hus - särskilt de "Plaka" kvartalet - den gamla kefeneios med tabeller enligt plan träd och gamla kyrkor som Agios Georgios och Agia Pelagia med väggmålningar som går ända tillbaka till 1300-talet.

... .fler på Crete städer och byar 

Crete

Crete är en av de mest populära semesterorter i Grekland.Det är den största ön i Grekland och den näst största i östra Medelhavet (efter Cypern).

Om du inte har besökt Crete ännu, kan nu vara dags att komma och upptäck denna fascinerande grekisk ö.Om det fångar ditt hjärta, oroa dig inte, komma tillbaka igen nästa år och Crete hälsar dig än en gång med sitt leende kretensiska sun.

Klicka här Boka en färja till Kreta Karta Kretas

Crete mycket väl servad av sevaral scheman färjetrafik.Du kan gå från Pireaus till Heraklion med Minoan Lines, till Chania med ANEK Lines eller Hellenic samarbetssystemen, Ayios Nikolaos och Sitia med LANE linjer.LANE driver också vägar från Ayios Nikolaos/Sitia till Rhodos och andra grekiska öar.

De största hamnarna på Kreta som färjor kommit till är i Heraklion, Chania, Rethymno, Sitia och Kastelli-Kassamos.

Eftersom det finns inga vägar längs den sydvästra kusten finns det en färja linje, med anslutningar mellan Paleochora, Sougia, Agia Roumeli, Loutro och Hora Sfakion.Det finns också ett samband med Holmen av Gavdos, Europas sydligaste punkt vid Cape Tripiti.

På sommaren finns det dagliga catmarans (bärplansbåtar) från Heraklion till Santorini.Resan tar ca 2.5 timmar.Hellenic samarbetssystemen och SeaJets erbjuder dessa avgångar.Du kan också gå till Kreta med färja från Peloponnesos/Gytheio och Kythira ön.Denna färja landar på västra delen av Kreta, i Kissamos hamn.


Bästa tillgängliga Kreta Ferries biljett pris gurantee

Bästa Crete Ferries biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Kreta Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kreta Ferries till eller från Crete hamnar Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Pireus, Rethimno, Kalamata, Kythera eller Pireus, inbyggda bostads-och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kreta Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Kreta Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Kreta Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Kreta Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och bok Kreta Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Crete portar Antikythira, Chania, Gytheion, Heraklion, Kissamos, Pireus, Rethimno, Kalamata, Kythera eller Pireus till våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Kreta Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här