Dodekanisos öarna färjor

Dodekanisos öarna Ferries passagerar- och bil Färjebiljetter

Dodekanisos öarna Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Dodekanisos öarna Ferries segling till och från de grekiska öarna Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Samos/Karlovassi, Thessaloniki och Tilos.

Bokning Dodekanisos öarna färjor biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Dodekanisos öarna Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Dodekanisos öarna Ferries biljetterna till och från de grekiska öarna Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Samos/Karlovassi, Thessaloniki och Tilos online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Dodekanisos öarna Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Dodekanisos öarna Ferries biljetter till och från de grekiska öarna Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Samos/Karlovassi, Thessaloniki och Tilos online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Den senaste Dodekanisos öarna Ferries passage information och tidtabeller för alla avgångar till och från de grekiska öarna Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Samos/Karlovassi, Thessaloniki och Tilos inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor för väg och staden dig rita resan Dodekanisos öarna Ferries färjetrafik.

Om reser till de grekiska öarna av Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Samos/Karlovassi, Thessaloniki och Tilos sedan boka en färja korsning med Dodekanisos öarna Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Dodekanisos öarna Ferries erbjuder fantastiska priser till och från de grekiska öarna Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Samos/Karlovassi, Thessaloniki och Tilos ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Dodekanisos öarna Ferries biljetter till och från de grekiska öarna Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Samos/Karlovassi, Thessaloniki och Tilos vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Dodekanisos Islands Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Dodekanisos öarna färjor biljetter
till och från de grekiska öarna Astypalea Chios, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Samos/Karlovassi ferry Thessaloniki, Telos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Dodekanisos öarna Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Dodekanisos öarna Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

 

Mer om ögruppen Dodekanisos 

Dodekaneserna , eller Dodecanisos, är namnet på ön komplexa i nord östra Egeiska havet.De är belägna mellan öarna Kreta, Kykladerna, lkarias, Samos och mindre Asien kuststräckan.

Rhodos är den största ön och huvudstad i Dodekanisos öarna komplexa och är känd som ön av solen, havet och sand, en idealisk plats för semester.Det är den tredje största grekiska ön och officiellt den soligaste platsen i Europa.

Rhodos är bland det finaste, inte bara i Grekland utan i hela Medelhavsområdet.Den är belägen på öns nordligaste punkt och ringat sjövägen om öst och väst.Rhodos (Rodos på grekiska) kombinerar kosmopolitisk karaktär av en modern stad med den pittoreska av den medeltida staden, som ger intryck av att ha varit orörda av tidens gång.

Boka en färja till i eller från Dodekaneserna kunde inte vara enklare.Du kan antingen använda formuläret bokning överst till vänster på sidan.Eller, om du ser ett pris som du gillar till vänster, markera antalet passagerare och klicka på gå.

Dodekanisos Islands Ferry Harbour

Agathonisi 
Agathonisi är i norr mest holme i Dodekaneserna ön komplex med en ganska imponerande kustnära konfiguration och många vackra lite vikar.

Astipalea (Astypalia)
Astypalea, kallas Ichthyoessa (ön fiskens) av the ancients för sin rika fiske, liknar två öar som Förenade genom en naturlig bro.

Halki (enligt) 
Halki ser ut som en del av Rhodos minus den stora aktuellt av turism.En bergig ö, det är idealiskt för dem som vill för fredlig helgdagar.

Kalymnos (Kalymnos) 
Denna ö av karga rock, gyllene stränder och små gröna dalar är skyldig sin berömmelse till sin hyllade svamp fiskare.

Karpathos 
Denna ovala ö, tredje största i Dodekanisos, innehar ojämförlig fysisk skönheter och traditioner som svartsjukt vaktade av dess invånare.

Kassos
Detta är den södra delen av Dodekanisos, som om det vore att tillgodose Crete genom att segla ut i Karpaterna havet.

Kastellorizo (Megisti) 
Denna lilla men heroiska ö till east end av länken Egeiska, yttre av wondrous Dodekanisos kedjan, brukade kallas sedan antiken, Megisti (= maxima). 

Kos 

Denna ö har gett världen Hippokrates, läkekonstens, fader Det ser ut som en stor flytande trädgård.Staden är byggd längs en bred bay och fångster ögat från allra första stund.

Leros 
Ett allmänt bergiga ön med djupa vikar ofta full av grönska pittoreska dalar och dented kuster.

Lipsi 
Detta är en charmig ö med fantastiska stränder och pittoreska tavernor som betjänar färsk fisk och lokala viner.

Nisyros 
När vi närmar oss Nisyros med båt vi inte undgå att vara djupt imponerad av den bild som framträder inför våra ögon: helt vita hus, tät grönska och färger i den vulkaniska jorden.

Patmos 
Kallas Jerusalem i Egeiska havet, är Patmos ön asketiska åtstramning.Det är gjort av rock och vikar och omgiven av Måsen-öarna.

SiMI (Symi) 
Detta är huvudsakligen en klippig ö, med undantag för dess södra del som är täckt med tallar, mullbär och frukt-bärande träd.

Telos
Detta är en ö med fantastiska sandstränder, full av fjädrar och strömmar och Genoan torn.Turisterna är fortfarande få.

Dodekanisos öar

Dodekaneserna är en grupp av grekiska öarna i Egeiska havet sydöstra.

Namnet Dodekanisos innebär 12 öar men det finns faktiskt flera av 163 öarna, de flesta av dem verkligen liten av vilka endast 26 är bebodda.

Belägen högst östra delen av Grekland, vid Europas gränser.Du hittar här en underbar blandning av arkitektoniska stilar i östra och västra kulturer.Nästan varje ö har dess klassisk kvarlevor, dess Crusaders’ slott och dess traditionella byar.

Några av dessa grekiska öar är belägen vid gränsen till Turkiet.De har allt att erbjuda besökarna: vitputsad hus, vackra stränder med crystal vatten, charmfull byar, spännande nattliv.

Den totala befolkningen i prefekturen Dodekanisos når 190,071 invånare och har en yta på 2579.275 kvadrat kilometer.Det finns färja hamnar i många av Dodekanisos öarna liksom i Rhodos och Kos, Kalymnos, Leros, Karpathos Kasos.

Från maj 2012 kommer att Dodecanissos samarbetssystemen schemalägga, nyförvärvade små färjan, Panagia Skiadeni, på väg från Rhodos till Marmaris, Turkiet.Inledningsvis fartyget som kan transportera 115 bilar och upp till 700 passagerare, täcker denna väg en gång i veckan men det finns planer på att utöka tjänsten.

Dodekanisos Islands Ferry vägar


Bästa tillgängliga Dodekanisos öarna Ferries biljett pris gurantee

Bästa Dodekanisos öarna Ferries biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Dodekanisos öarna Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Dodekanisos öarna Ferries till eller från de grekiska öarna Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Samos/Karlovassi, Thessaloniki och Tilos ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Dodekanisos öarna Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Dodekanisos öarna Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Dodekanisos öarna Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se kan du få levande Dodekanisos öarna Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Dodekanisos öarna Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från de grekiska öarna Astypalea, Chios, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Leros, Lesbos/Sigri, Nisyros, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Samos/Karlovassi, Thessaloniki och Tilos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Dodekanisos öarna Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här