Egypten färjor

Egypten färjor passagerare och bil Färjebiljetter

Egypten Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Egypten Ferries segling till och från Mellanöstern hamnar i Alexandria, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Assuan, Wadi Halfa och Nuweiba.

Bokning Egypten Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Egypten Ferries priser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Egypten Ferries biljetterna till och från Mellanöstern hamnar i Alexandria, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Assuan, Wadi Halfa och Nuweiba online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Egypten Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Egypten Ferries biljetter till och från Mellanöstern hamnar i Alexandria, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Assuan, Wadi Halfa och Nuweiba online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Egypten Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Mellanöstern hamnar i Alexandria, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Assuan, Wadi Halfa och Nuweiba inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Egypten Ferries färjetrafik.

Om reser till Mellanöstern hamnarna i Alexandria, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Assuan, Wadi Halfa och Nuweiba sedan boka en färja korsning med Egypten Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Egypten Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Mellanöstern hamnar i Alexandria, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Assuan, Wadi Halfa och Nuweiba färja hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Egypten Ferries biljetter till och från Mellanöstern hamnar i Alexandria, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Assuan, Wadi Halfa och Nuweiba vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Egypten Ferry
Biljett priser & bokning


Boka Egypten färjor biljetter
till och från Mellanöstern hamnar i Alexandria, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Assuan, Wadi Halfa och Nuweiba online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färjan biljett pris.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Egypten Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Egypten Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Observera Som ett resultat av politiska oroligheter i Mellanöstern har vi tillfälligt vår färja bokning service till Egypten.

Mer om Egypten Ferry resor 

Egypten -De flesta människor tror att Egyptens tror av antikviteter, men Egypten erbjuder mycket mer.

Det är säkert ett förstklassigt läge att se vårt stora arv från den antika världen, inklusive pyramiderna och fantastiska tempel, men det är också en del av det heliga landet och turer till Christian och andra religiösa monument är populära.Ändå Egypten erbjuder även natur och öknen vandringar, stor Dykning och även golf, fiske och birding expeditioner.

Man kan välja att koppla av på wondrous Egypten Röda havet eller Sinai kuster, ta i Cairo, eller ens maklig flyta ned egyptiska Nilen höga kultur på en lyxig floden båt.

Det finns ett antal färja linjer i och runt Egypten som är öppna för passagerare.

Hurghada-Sharm El Sheilh : En catarmaran som körs mellan hurghada och Sharm el sheikh gör en bra genväg mellan fastlandet Egypten och Sinai.

Resan tar bara en och en halv timmar (även om förseningar är vanliga), och gör ett bättre alternativ till 12 timmar buss resa.För mer information inklusive scheman

Färja till Egypten

Det fanns några talar om en färja från Taba till Aqaba men som av ännu alternativet har inte förverkligats.Vissa researrangörer stadga små fartyg som gör resan men skulle du behöva boka som en del av ett återvändande paket via en resebyrå.Detta är valet för operatörer som kör dagsturer från Sinai till Petra väg.

Färjor till/från Egypten


Sudan -Nile River Valley Transport Corporation driver en hämtningar per färja mellan Assuan (Egypten) och Wadi Halfa (Sudan). Läs mer om färjan Egypten till Sudan

Nuweiba (Egypten) – Jordan (Aqaba) : Färjor i Egypten också resa mellan Egypten och Jordanacross Akabaviken från Nuweiba.Resan tar mellan 1 timmar eller 3 timmar beroende på vilka färja du ta (långsamt eller snabbt). Klicka här för mer information inklusive scheman.

Från Europa – Det finns nu en helt ny färja sfrom Venedig till Alexandria.Även om scheman är ännu som skall offentliggöras, jouney tar ungefär tre dagar och kommer att vara den enda Europa till Egypten färja i drift.

De bara båtar för närvarande gör resan mellan Alexandria och Europa är beklagansvärt Last båtar endast inte öppna för passanegers.Om du vill att land från Europa till Egypten kan du antingen ta en färja från Italien till Tunisien och sedan resa genom Libyen.Eller alternativt, färdas medsols genom Turkiet, Syrien, Jordanien och thenacross Röda havet till Sinai.Båda är potentiellt liv ändra TRIPs-avtalet men inte för dem med tidsbrist.

Internationella färjor fungera till och ut ur Egyptens största hamnarna som Alexandria, Suez och Port Said.

Färja båten som lämnar Alexandria går till följande distention: 

 • Till Limassol
 • Herakliion och Aten 
 • Heraklion och Genua

Observera att dessa färjor för närvarande Carrie last och inga passagerare.

Färja båten som lämnar Port Said går till följande destinationer:- 

Rhodos & Aten och utföra enda last och inga passagerare.

Färja båten som lämnar Suez går till Jeddah.

Egypten

Egypten ståtar med 10 internationella hamnar och flygplatser som välkomnar miljontals turister och besökare varje år.De flesta av dessa portar välkomnar regelbundet ankomster från flera internationella resmål avgår huvudsakligen från Europa och Mellanöstern.

Alexandria och Port Said  om Medelhavet, och Suez och Nuweiba vid Röda havet är tullhamnar för besökare, men på grund av politiska oroligheter i Mellanöstern vi har avbrutit vår färja bokning service till Egypten.Kontrollera med din resebyrå eller direkt med följande operatorer för tillgängliga färja resor från Europa till Egypten:

 • Adriatiska linjer Castro och Company, 12 Talaat Harb.Tel: 25743-213, 25743-144 (passagerare och frakt).

 • Egyptiska Navigation Company 26 Sherif.Tel: 2393-8278; 1 Huria, Alexandria.Tel: 2472-0824.

 • Favia rederier 18 Adli.Tel: 2393-8983.

 • Federala arabiska maritima 27 Gazirah el Wosta, Zamalek.Tel: 2341-5823, 2340-6351.

 • Den internationella byrån för turism Navigering och handel med tjänster, 13 Midan Tahrir.Tel: 62-892, 25779-452.

 • Internationell Transport & Maritime Service Co ., 6A Asma Fahmi, Kulliet el Banat, Heliopolis.Tel: 22661-783.

 • Misr Edco rederiet Menatours, 14 Talaat Harb.Tel: 25776-951.

 • Nordafrikanska Tourist sjöfart 171 Muhammad Farid.Tel: 2391-3081, 2391-4682, eller el Takkadom, Madinat Nasr.Tel: 22608-417 (endast från Port Said Cypern och Haifia).

Klicka på henne e Boka en färja till Egypten Karta över Egypten Ferry vägar

Klicka här för att kontakta-Egypten Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Egypten Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Egypten Ferries bil och passagerare Färjebiljetter till och från Mellanöstern hamnar i Alexandria, Port Suez, Port Said, Hurghada, Sharm El Sheilh, Assuan, Wadi Halfa och Nuweiba vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Egypten Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här