Estland färjor

Estland färjor passagerare och bil Färjebiljetter

Tallinn, Estland färjor biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Estland Ferries sailing to forum från Helsingfors, S: t Petersburg, Stockholm och Mariehamn.

Bokning Tallinn, Estland färjor biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Estland Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Tallinn, Estland färjor biljetterna till forum från Helsingfors, S: t Petersburg, Stockholm och Mariehamn online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Estland Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga biljetter i Tallinn, Estland färjor till forum från Helsingfors, S: t Petersburg, Stockholm och Mariehamn online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Estland Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till forum från Helsingfors, S: t Petersburg, Stockholm och Mariehamn inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Estland Ferries färjetrafik.

Om reser till forum från Helsingfors, S: t Petersburg, Stockholm och Mariehamn sedan boka en färja korsning med Estland Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Estland Ferries erbjuder fantastiska priser till forum från Helsingfors, S: t Petersburg, Stockholm och Mariehamn ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Tallinn, Estland färjor biljetter till forum från Helsingfors, S: t Petersburg, Stockholm och Mariehamn på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Tallinn Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Tallinn, Estland färjor biljetter  till och från Helsingfors, S: t Petersburg, Stockholm och Mariehamn online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färjan biljett pris.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Estland Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Tallinn, Estland Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Tallinn, Estland

Estland är indelad i 15 grevskap (maakond) av Harjumaa Dagö, Ida-Virumaa, Jõgevamaa, Järvamaa, Läänemaa, Lääne-Virumaa, Põlvamaa, Pärnumaa, Raplamaa, Ösel, Tartumaa, Valgamaa, Viljandimaa, Võrumaa.

Även om den minsta av de baltiska länderna, Estland (Eesti) gör sin närvaro i regionen med sin härliga seaside städer, pittoreska land byar och located skogar och träskmarkerna, ange vilka alla scen för att upptäcka många kultur- och juveler.

Estland är ännu också känd för magnifika slott, orörda öar och en kosmopolitisk kapital mellan medeltida storslagenhet.Det är inte konstigt Estland är inte längre Europas bäst bevarade hemlighet.

Estlands huvudstad Tallinn är en seaside stad med massor av alternativ tillgängliga för dig.

Talinn gamla stan

Tallinn skryter bakat gator och föryngras bostäder som 1300-talet.Dussintals caféer och restauranger gör för en atmosfärisk reträtt efter Utforska historiska kyrkor och natursköna ruiner, gallerier och affärer.Nattetid erbjuder elegant lounger och ungdomliga nattklubbar en glimt av stadens sexigare sida.Några besökare har svårt att fly Tallinns obestridliga UPPVAKTANDE, men utanför huvudstaden bucolic landskapet döljer många attraktioner.

Lahemaa National Park i nordöstra Estland har frodiga skogar och vackra kust spår.

Söder om Estlands kosmopolitisk andliga centrum är Tartu, kulle stad i Otepää med dess laidback atmosfär och underbara ski spår.Stilig beach städer, spa skidorter och medeltida ruiner ligger utspridda om västra stränderna i landet.

Ytterligare väst ligger Estlands största ön, Saaremaa och på det städerna Angla, Karja, Triigi & Tuhkana, där ikoniska väderkvarnar, 1800-talet fyrar, ostört stränder och ännu mer medeltida ruiner transportera besökare till en annan tid.

Reser till Estland havet är mycket populär bland turister – inte undra på, som Tallinn är närmast huvudstaden Helsingfors och Stockholm och färdas med båt gör att du kan kombinera roligt med cruising med effektiva transporter.

De största färjerederier är Tallink, Viking Line och Eckerölinjen :

Helsingfors hamn i Finland är 80 km från Tallinn och det tar mindre än 2 timmar på en färja.Under sommaren seglar säsongen (från maj till September) båtar varje några timmar.Stockholm hamnar i Sverige är 380 km från Tallinn och båt resor en gång per dag i båda riktningarna (du tillbringar natten till sjöss).Restid varierar på olika färjor – i allmänhet större båt, ju längre tid.Du har flera restauranger alternativ på varje, kryssningsfartyg också omfatta barn lekplatser, skönhet tjänster, nattklubbar och skattefria butiker så att du har en rolig resa, om reser med barnen eller njuta av en weekend getaway.

De flesta av Östersjön är inom mobil täckningsområden – även om du kanske måste gå på däck, försöker anropa från Stockholm färjan medan det är förankrat för natten.Estniska nätverk är EMT, Elisa och Tele2 och de kan överlappa varandra med finska nätverk – Telia Sonera och Elisa.Sweets, särskilda behandlar, hantverk och alkohol är billigare i Tallinn än i skattefria butiker på båtar.Parfymer och kosmetika är, i allmänhet inom samma prisklass eller billigare på båtar.

För att fånga en färja behöver du ett pass eller ID-kort (för europeiska medborgare).

Transport till/från hamnen i Tallinn

Hamnen i Tallinn använder fyra olika terminaler – längsta avståndet mellan terminal a och terminal D, ca 1 km.

Porten är bara 10 minuters promenad från gamla stan och stadens centrum.

Kollektivtrafik

Spårvagn: närmaste stop till Tallinn port är "Linnahall" och spårvagnarna 1 och 2 får du det.Det är ca 600 m promenad från spårvagn stopp för terminaler A, B och C (och ca 1 km till terminal D). Spårvagn nr 1 resor från Kadriorg, spårvagn nr 2 startar från Lasnamäe och enheter tidigare internationella busstationen.Hitta lämpliga tider från spårvagn scheman.

Buss # 2 (Mõigu–Reisisadam) tar dig från hamnen till stadens centrum.Stannar på Terminal A, Terminal D, A.Laikmaa stoppa (bredvid Viru Keskus shopping centre) och fortsätter sedan till flygplatsen.
Visa tidtabellen för buss # 2 här.

Buss # 3 (etikett: Veerenni-Randla) tar du närmast till porten, stoppa "Linnahall" - det färdas genom centrum och stannar av i Viru center, Hobujaama stopp.Det är ca 600 m promenad från busshållplatsen till terminaler A, B och c och lite mer till terminal D.Schemalägga för buss nr 3.

De flesta Eurolines internationella busslinjer har stopp "on-demand" i Tallinn Port – framsidan av terminaler a och D, också vissa busslinjer från staden Pärnu (be om "Tallinn Port" när du bokar en biljett).

Ta en Taxi

Taxi leden finns rätt i terminalerna b och D.

Välj en tydligt markerade taxi.Enligt estnisk lag taxibilar är skyldiga att offentliggöra sina fullständig prislista på passagerarsidan i fönstret och alla kunder tillåts att välja vilken taxi de föredrar, oberoende av deras ställning på raden.

Utomhus sysselsättningar i Estland

Som täcker stora swaths i Estland, skogar, utgör trädbevuxen ängar och under uppskattat mosse bakgrunden till många aktiviteter.Fotvandring över trädbevuxen vandringsleder, kan häst ridning längs kustlinjen och Kanotpaddling över översvämmade skogar länkar till antika öknen.Det finns också stora fågelskådning, skidor skidor på vintern och simning i kristallklara sjöar och floder i sommar.Allt detta gör ett fint förspel till en bastu, ett av de nationella fritidssysselsättningar.

Estland

Estland är en baltisk stat i nordöstra Europa.Den har landgränserna med Lettland och Ryssland.Med en kustlinje på Östersjön och Finska viken, Estland har även sjögränser med Finland och Sverige.

Estland  en baltiska pärla erbjuder besökare möjlighet att se ett ex-sovjetiska ockuperat land som nu ingår i Europeiska unionen.Spår från sovjettiden finns fortfarande ses – t.ex.Paldiski, övergivna sovjetiska arméns bas som har varit förbjudet att estländarna själva, kan lätt besökas på en dagstur från huvudstaden Tallinn.

Tallinn är den primära ferry porten. Den medeltida gamla staden byggdes av tyskarna i medeltiden och är i magnifika skick, med medeltida stadens murar och torn nästan helt intakt och det kurser som en av Europas bästa medeltida gamla städer.

Färjor till Estland drivs av Tallink, Viking Line och Eckerölinjen.Helsingfors hamn i Finland är 80 km från Tallinn och det tar mindre än 2 timmar på en färja.Stockholm hamnar i Sverige är 380 km från Tallinn och båt resor en gång per dag i båda riktningarna (du tillbringar natten till sjöss).


Klicka här
Boka en färja till Estland 


Karta över Estland och forum Ferry vägar

 


Bästa tillgängliga Tallinn, Estland färjor biljett pris gurantee

Bästa Estland färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tallinn, Estland färjor biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Estland Ferries till eller från Forum från Helsingfors, Sankt Petersburg, Stockholm och Mariehamn, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Tallinn, Estland färjor biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Tallinn, Estland färjor biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Estland Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Tallinn, Estland färjor biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Estland Ferries bil och passagerare Färjebiljetter till forum från Helsingfors, S: t Petersburg, Stockholm och Mariehamn på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Estland Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här