Färöarna Ferry

Färöarna Ferry passagerar- och bil Färjebiljetter

Färöarna Ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Färöarna Ferry segling till och från Torshaven, Hirtshals eller Seysdisfjordur med Smyril Line färjor.

Bokning Färöarna Ferry biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Färöarna Ferry priser i realtid och boken billigaste tillgängliga Färöarna Ferry biljetterna till och från Torshaven, Hirtshals eller Seysdisfjordur med Smyril Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Färöarna Ferry är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Färöarna Ferry biljetter till och från Torshaven, Hirtshals eller Seysdisfjordur med Smyril Line färjor online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Färöarna Ferry passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Torshaven, Hirtshals eller Seysdisfjordur med Smyril Line färjor inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Färöarna Ferry färja.

Om reser till Torshaven, Hirtshals eller Seysdisfjordur med Smyril Line färjor sedan boka en färja korsning med Färöarna Ferry och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Färöarna Ferry erbjuder fantastiska priser till och från Torshaven, Hirtshals eller Seysdisfjordur med Smyril Line ferries färjetrafik hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Färöarna Ferry biljetter till och från Torshaven, Hirtshals eller Seysdisfjordur med Smyril Line färjor på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Färöarna färjor
Biljett priser & bokning


Boken Färöarna Ferry biljetter
till och från Torshaven ferries Hirtshals eller Seysdisfjordur med Smyril Line online i förväg för att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Färöarna Ferry väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Färöarna Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Färöarna

Färöarna byggs av lager av vulkanisk basalt och, som huvudregel, lutas med östra kuster sluttande till havet och de västra kusterna som stiger i skyhöga klippor.Detta lager är tydligast längs fredligare och skyddade fjordar och ljud.

Ligger städer och byar i Färöarna, som Glitter i flerfärgande glans mot deepgreen swath av odlade betesmark som omger dem längs stränderna i dessa fjordar och ljud.Ovanför dem stiga bergen med sina gröna sluttande fells avgränsas av mörka stenig crags.Detta samspel mellan gröna fells och steniga utskjutande ge bergen deras lager utseende.

Västra och norra kuster inför de ständiga angreppet av havet.Särskilt på vintern ovädret bryter löst och havet sväller kraschar mot den steniga axeln på Färöarna.Havet rusar i roaring och mullra och lashes dess full effekt mot klipporna.

Faroe Island landskap

Stenig terräng och relativt liten storlek på Färöarna var dess transportsystem inte lika omfattande som i andra platser i världen.Denna situation har nu ändrats och infrastrukturen har utvecklat utförligt.Cirka 80 procent av befolkningen i öarna ansluts med tunnlar genom bergen och mellan öarna, broar och causeways som länkar de tre största öarna och tre andra stora öar till nordöst tillsammans, medan de andra två stora öar söder om det huvudsakliga området är ansluten till området med nya snabba färjor.Det finns bra vägar till varje by på öarna, med undantag för sju av de mindre öarna, varav sex har bara en by.

Varnande råd till besökarna (särskilt de med smal barn) 

Hundratals lång-ovanliga pilot valar (Globicephala melaena) dödas varje år, främst under sommaren i något ganska hemska och blodiga orgie av blodbad som de flesta besökare hittar vidrigt och som kan skada physchological barn.

Hunts, kallas "grindadráp" på färöiska, icke-kommersiell och ordnas på gemenskapsnivå och vem som helst kan delta.Jägarna omger första pilot valar med en bred halvcirkel av båtar.Sedan kör de valarna långsamt till en vik eller till behörighetskampen av en fjord.När en val är i grunt vatten placeras en krok i dess blåshål så att det kan dras iland.På land eller beskaffade i knee-deep vatten görs en gång ett snitt längs dess övre nära blåshål att delvis bryta sitt huvud.Döda djur släpas sedan efter stranden efter de återstående valarna har dödats på samma sätt.

Vissa färöiska överväga jakten en viktig del av deras kultur och historia.Djur-rättigheter grupper att kritisera det som grymt och onödigt, medan jägare i gengäld hävdar att de flesta journalister inte uppvisar tillräcklig kunskap om metoder för fångst eller dess ekonomiska betydelse.

Faroe Island Ferries 

Det finns en direkt färja länk till Hirtshas i norr om Jylland Danmark två gånger i veckan under sommaren och en gång i veckan till Esbjerg i Jylland under winther med färja "Norröna". Dessutom seglar Norröna från Island till Färöarna en gång i veckan under sommaren ansluter Färöarna till Island och kontinenten via Nordatlanten länka.

Färöarna posten / visering krav 

Som uttryckligen bestämda av båda Romfördragen ingår Färöarna inte i Europeiska unionen.Dessutom föreskrivs ett protokoll till fördraget av Danmarks anslutning till Europeiska gemenskaperna att danska medborgare som är bosatta i Färöarna skall inte anses vara danska medborgare i enlighet med fördragen.Danska folket lever i Färöarna är därmed inte medborgarna i Europeiska unionen (även om andra EU-medborgare som bor där förblir EU-medborgare). Färöarna omfattas inte av fri rörlighet Schengenavtalet, men det finns inga gränskontroller vid resa mellan Färöarna och varje Schengenland.

Färöarna

Färöarna är beläget i hjärtat av Golfströmmen i North Atlanticthe Färöarna lögn nordvästra Skottland och halvvägs mellan Island och Norge.

Skärgården består av 18 öar som omfattar 1399 km2 och är 113 km lång och 75 km bred, ungefär i form av en arrow­head.Det finns 1100 km kust och inte vid något tillfälle är en mer än 5 km från havet.

Färöarna bilda ett självstyrande land under Danmarks suveränitet.

Fiskeindustrin är den viktigaste källan till inkomst för Färöarna.Fiskprodukter står för mer än 97% av exporten.Turismen är den näst största industrin, följt av ull och andra manu­factured produkter.

Färjor till Torshavn i norra Jylland i Danmark som drivs av Smyril Line segla två gånger i veckan under sommaren och en gång i veckan till Esbjerg på Jylland under vintern med färjan Norröna. 

Smyril Line färjor också segel från Island till Färöarna en gång i veckan under sommaren, ansluter Färöarna till Island och kontinenten via Nordatlanten länka.

Karta över Färöarna Islands Ferry vägar

 


Bästa tillgängliga Färöarna Ferry biljett pris gurantee

Bästa Färöarna Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Färöarna Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Färöarna färja till eller från Torshaven, Hirtshals eller Seysdisfjordur med Smyril Line färjor, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Färöarna Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Färöarna Ferry biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Färöarna Ferry på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Färöarna Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och bok Färöarna Ferry bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Torshaven, Hirtshals eller Seysdisfjordur med Smyril Line färjor till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Färöarna färja till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här