Joniska öarna färjor

Joniska öarna färjor - passagerare och bil Färjebiljetter

Joniska öarna ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Joniska öarna färjor som trafikerar till och från Ancona, Joniska öarna, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxos, Pireus, Venedig och Zakynthos.

Bokning Joniska öarna Färjebiljetter har aldrig varit enklare, jämför alla Joniska öarna färja priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Joniska öarna färjor biljetterna till och från de Joniska öarna Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxos, Pireus, Venedig och Zakynthos online med omedelbar bekräftelse.

Resa till Joniska öarna med färja är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Joniska öarna färjor biljetter till och från de Joniska öarna Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxos, Pireus, Venedig och Zakynthos online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Den senaste Joniska öarna färja passage information och tidtabeller för alla avgångar till och från de Joniska öarna Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxos, Pireus, Venedig och Zakynthos inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor för väg och staden dig rita resan Joniska öarna Ferries färjetrafik.

Om reser till Joniska öarna Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxos, Pireus, Venedig och Zakynthos sedan boka en färja passage till Joniska öarna och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Joniska öarna färjor erbjuder fantastiska priser till och från de Joniska öarna Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxos, Pireus, Venedig och Zakynthos ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Joniska öarna Ferries biljetter till och från de Joniska öarna Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxos, Pireus, Venedig och Zakynthos vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Joniska öarna Ferry
Biljett bokning


Boken Joniska öarna Färjebiljetter
till och från Ancona, Joniska öarna, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxos, Pireus ferry Venedig och Zakynthos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Joniska öarna Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

För att få en Joniska öarna ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Ionion-öarna 

Grekiska Joniska öarna är spridda utanför fastlandet, med undantag av Kythira som ligger vid den södra kusten av Peloponnesos vid den punkt där det Joniska havet möter Egeiska havet västkust.

De två mest kända öarna är Corfu, en av de första platserna i Grekland att locka paketet semesterfirare på 1960-talet och Kefalonia som omedvetet förvärvat en armé av fans över hela världen efter offentliggörandet av kapten Corelli's Mandolin.

Zakynthos är en annan populär paket semestermål medan de som söker en lugn ö orörd av massturismen djur för oförstörd Ithaca, den legendariska kungariket Odysseus.

Lefkas erbjuder livliga turistorter tillsammans med många underbara walking trails och traditionella bergsbyarna.Den joniska övärlden skiljer sig helt från Egeiska havet både kultur och utseende.

Joniska Island Ferries : Det är inte möjligt att ön hopp direkt mellan norra och södra öarna.Korfu och Paxos är anslutna via färja och bärplansbåt, men det finns ingen färjetrafik från Corfu eller Paxos till Lefkas.

Joniska öarna landskap

Inom södra jonierna Lefkas, Kefallini och Ithaki är väl anslutna med färja och det finns två gånger dagligen trafik mellan södra Kefallini och norra Zakynthos (ett alternativ är att segla från Hotellnamn till Kyllini på Peloponnesos, och därifrån till Zakynthos stad).

Corfu har reguljära färjeförbindelser med tre portar i Italien (Brindisi, Bari och Venedig), drivs av en handfull färjerederierna mellan Italien och Igoumenitsa och/eller Patra.Resenärer kan också segla mellan Ancona och Igoumenitsa och sedan överföra till en lokal färja.Färja korsningar är mest vanliga i juli och augusti, men det finns åretrunt tjänster minst varje vecka mellan Korfu och Brindisi, Bari och Venedig.Från Corfu är det också möjligt att korsa Albanien eller att besöka på en dagstur.Corfu är den näst största ön i gruppen av Joniska öarna, efter Kefalonia och var först som öppnar sig turism med massor att erbjuda sina besökare.Det lockar besökare från hela världen och är en av dessa sällsynta destinationer som sörjer för alla åldrar och smaker.

Corfu kallas Kerkyra in Greek och tar sitt namn från en variant av nymfen Korkira, dotter till grekiska flodguden Aesopos i mytologi.Legenden säger att Gud i havet, Poseidon fell in love with nymfen Korkira, kidnappade henne och sedan kom hon till ön, därav namnet Kerkyra.

Corfu är full av sort från dess traditionella fisket byar till dess stora moderna orterna, tillsammans med dess fantastiska vilda djur, över sex hundra typer av vilda blommor och många exotiska fåglar inklusive pelikaner, bee eaters, Härfågeln och golden orioles; denna ö har något för alla!

Zante  är den sydligaste av Joniska öarna har ett varierat landskap, väst kännetecknas av slående berget landskap och är till stor del obebodd och öst är fullmatad med bördiga slätterna, pittoreska vikar och långa sandstränder.

Zante är en vacker ö med många sorter av ganska färgglada blommor som verkar blomstra året runt.Den berömda poeten Edgar Allen Poe, 1837, skrev en dikt med titeln "Sonnet till Zante" sist rad stater "Isola d'ora!Fior di Levante!"vilket betyder"Ön av guld, blomma i öst".

Alla besökare är säker på att vara enraptured av öarna charm och håller med Poe att det faktiskt är en ö av guld och verkligen en perfekt semestermål.Zante har mycket att erbjuda alla besökare, från fantastiska sandstränder, unik möjlighet att se utrotningshotade vilda djur och växter i form av Caretta Caretta sköldpaddorna och munk sälar, imponerande kloster och kyrkor med fina fresker och ikoner, liksom de berömda blå grottorna och känd synen på Zante, skeppsbrott beach som är en av de mest fotograferade platserna i världen.

Ithaca  är näst minsta av bebodda Joniska öarna.Det är 29 km lång och 6.5 km bred och har en kust linje 100 km.Det består av 2 halvöar som är nästan lika i storlek och de får sällskap av näs Aetos (eller Eagle bay). Ön är lång och smal och nästan är indelat i hälften av de svepande bay Molos.

Ithaca erbjuder de som gillar promenader några utmärkta walking möjligheter i det fantastiska landskapet.Det finns många typer av vilda blommor och djur att se.Med pittoreska städer som Kioni och Friskes är Ithaca en härlig liten ö att utforska.Ithaca är en ö som ostört av turism, det är lugn och vacker och perfekt för en avkopplande semester.Den har mycket klart vatten så är utmärkt för Snorkling och det finns många olika typer och färger av fisk att se.Ön är populära bland kändisar och Charles, prins av Wales och den sena Diana, prinsessan av Wales, tillbringade delar av sin smekmånad här.Efter ett besök här ser du varför Odysseus använt tio år som kämpar för att få tillbaka hem, till denna underbara ö.

Kefalonia  är den största av de sju Joniska öarna (700 kV km2 om). Det är högsta topp är antika Mount Aenos, 1628 m (5341feet) I Greklands västkust, Cephalonia har bara 32 000 bosatta öborna.Med Lefkas i norr och Zakynthos söder ön ligger fast på en turist trail och växer varje år när fler boende blir tillgänglig och stora researrangörerna flytta i.Trots den årliga tillströmningen av besökare, främst italienare, är ön så stor det är fortfarande möjligt att komma iväg till platser där du är osannolikt att uppfylla en själ i dagar.Stora markområden skog svepa in robust kalksten landskapet, med tio toppar toppade 5 000 fot.

Kefalonia är en ö som attraktiva för vandrare som det är att solbadare.För walker finns tunnland av inre skog omfattas Berg att utforska.För solen badande-det finns gott om stränder (många av dem bland de vackraste i Medelhavet.Är en av Greklands mest hemligheter och när röstade 10 i världen sceniska skönhet league, alltså det kräver och förtjänar utforskning.

Paxos är den minsta av de Joniska öarna, ligger bara 11 km från sydligaste spetsen av Korfu.Många besökare tillbaka år efter år till Paxos att uppleva intimitet i denna fredliga haven, genuin vänlighet av lokalbefolkningen och fängslande landskapet.

Paxos omfattas i många olivodlingar med antika gnarled och tvinnade olivträd, vissa av dem hundra år gamla, som shelter många arter av vilda blommor och små vingårdar.Detta serene och oförstörda landskap är det som gör en semester till ön Paxos verkligen minnesvärd.

Lefcas eller Lefkas som grekerna kallar det , är en mycket populär sommaren utväg, om det finns något för alla.Unga besökare party hela natten, vindsurfare har några utmärkta fläckar, finns det tysta platser för dem som bara vill slappna av och det finns mycket att se.

Människor på ön är kända för sin gästfrihet, och många av dem lyckas lever av turismen på sommaren.Andra är inblandade med jordbruk, fiske och uppfödning.Öns namn betyder vitt och refererar till de vita klippor i södra delen som är karakteristiska för Lefcas.Det är en grön, bergig ö, och den är ansluten till fastlandet genom en bro.

Kythira eller Tsirigo är namnet på ön erövrades av venetianerna och är en av de Joniska öarna, men på grund av sitt geografiska läge som den tillhör officiellt Attika.Dess plats är mellan Peloponnesos och Kreta, i spartanska bay.

Kythera kallas ön Afrodite, eftersom enligt legenden om Isiodos var det där den vackraste gudinnan för Olympus föddes.

Ön har fantastiska landskap av naturens skönhet, stränder och olika byar, med unik skönhet.Öns atmosfär är romantik, skapat från de flesta byggnader på ön, bysantinska kyrkor och venetianska slott traditionell stil.Varje sommar arrangeras flera festivaler med lokala produkter firar historia av ön, att hålla traditionen vid liv.

Kythera , är en traditionell ö som inte har massturismen eller kommersialisering och därför förblir naturligt och tyst.Ändå varje år det lockar turister som söker fredliga helgdagar och njuta av ön Afrodite.Det finns många alternativ, upptäcka den vackra landsbygden, slappna av på stranden, smaka läckra rätter eller njuta av en sval cocktail på beach bar.

Joniska öarna

Joniska öarna  kluster är en grupp av öar i Joniska havet, väster om fastlandet.Tusentals besökare kommer till Joniska öarna att njuta av deras unika litterära och konstnärliga kultur, naturliga skönhet, kosmopolitiska livsstil och varm gästvänlighet.

Joniska öarna har en utmärkt turist infrastruktur och ger gästerna med en uppsjö av Hotell resorts, hotell, lägenheter, studios, rum för hyra, sviter, villor och traditionella hus.

Joniska öarna är: Korfu (Korfu, Kerkyra), Ithaki, Kefalonia (Cefalonia), Kythera, Lefkas (Lefkas), Paxos och Zakynthos (Zante).

Färjor och bärplansbåtar tjäna öarna från olika avsändningsorter på fastlandet och från Corfu kan du ta en internationell färja till Albanien eller Italien (det senare är ett populärt alternativ för ö-hopping backpackers som avdelningschef för Venedig eller Brindisi). 

Färjor är också ett utmärkt sätt att komma runt att se mer av Grekland under ditt Europa kryssning utflykt.

Klicka här Boka en färja till Joniska öarna

Karta över Joniska öarna Ferry vägar

 


Bästa tillgängliga Joniska öarna Ferries biljett pris gurantee

Bästa Joniska öarna Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Joniska öarna färja biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Joniska öarna färja till eller från den Joniska öarna Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxos, Pireus, Venedig och Zakynthos, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Joniska öarna biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Joniska öarna Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta det Joniska öarna Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Joniska öarna färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Joniska öarna Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från de Joniska öarna Ancona, Bari, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Sami, Kefalonia, Patras, Paxos, Pireus, Venedig och Zakynthos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Joniska öarna färjor till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här