Isle of Man Ferry

Isle of Man Ferry passagerar- och bil Färjebiljetter

Isle of Man Ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Isle of Man Ferry segling till och från Isle of Man ferry port Douglas till Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead).

Bokning Isle of Man Ferry biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Isle of Man Ferry priser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Isle of Man Ferry biljetterna till och från Isle of Man färjan Douglas porten till Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) online med omedelbar bekräftelse.

Resa till Isle of Man Ferry är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Isle of Man Ferry biljetter till och från Isle of Man färja hamn av Douglas till Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste Isle of Man Ferry informationen passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Isle of Man ferry port Douglas Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor för väg och staden kommer att hjälpa dig rita resan Isle of Man Ferry färja.

Om reser till Isle of Man färja hamn av Douglas till Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) sedan boka en färja korsning med Isle of Man Ferry och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Isle of Man Ferry erbjuder fantastiska biljettpriser till och från Isle of Man färja hamn av Douglas till Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) färja hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Isle of Man Ferry biljetter till och från Isle of Man färja hamn av Douglas till Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Isle of Man Ferry
Biljett priser & bokning


Boka Isle of Man Färjebiljetter
till och från Isle of Man ferry port Douglas till Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga Steam Packet Company färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Isle of Man Ferry väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Isle of Man färjan biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Isle of Man 

Isle of Man har en gammal och varierad tidigare.

Börjar med jägare och samlare av perioden mesolitiska och genom nya stenåldern.Ön flyttade sedan till passera bronsåldern med nedgrävning högar och förbättrade verktyg.Det gick genom keltiska järnåldern med forten och roundhouses.

Strax efter kristendomen nådde Manx stränderna, ändra många av sina gamla föreställningar.Vikingarna följde att föra nya sätt att leva som de bosatte sig på ön med kelterna.

Isle of Man folk skulle vara styrdes av nordisk engelska och skottarna, lever genom tider av krig och fred.Monument de lämnade runt kusterna, tillåta kullar och landsbygden oss att förstå mer om hur dessa människor en gång bodde.

Från kelterna och vikingarna började ett sätt att leva, som utvecklats till en kultur.Runt ön hem följa de en gång bodde i, historia som blev känd som Manx.

Port Douglas, Isle of Man

Isle of Man's ekonomi började med keltiska bosättare.Dessa enkla människor gjort små gårdar med grundläggande boskap och fiskat i närliggande strömmar och floder.Gång förflyttas på jordbruk färdigheter förbättras och snart hamnarna kunde ses fylld med små fiskebåtar.Fiske-handel expanderade till export av sill och tog även i lite smugglingen.Jordbruk växte till ett företag, ser kor och får massivt ut numrering folket.

Tiderna förändrats och ön såg ett slut på smuggling.Fiske för förlorade några av dess boom.Isle of Man var tvungen att ändra dess riktning.Flytta till nya rader att driva ekonomin.Turismen var nästa stora sak och det visat sig mycket bra för ön.Järnvägen gjordes, städer växte till stöd för det ständigt ökande antalet turister och sjöfarten blev en ny drivkraft för ön.

Modern tid såg bilar med turister till kontinenten och billiga flyg till långt bort utländska destinationer och Isle of Man började förlora en del av dess shine som en strand semester plats.Var tvungen att göras för att hålla ekonomin från ruin, ändras.Ändringar i skattesatser och lagar för företag drivit Isle of Man till en ny ekonomi.En av internationella proportioner, som utvecklades ön till ett centrum för finans.

Idag finner ön sin ekonomi som huvudsakligen bygger på finansiella tjänster.Jordbruk och fiske visa sig fortfarande en värderas tillgång, liksom andra mindre industrier.

Isle of Man Toursit FAQ

Q.Där är Isle of Man? 
A.Isle of Man ligger i Irländska sjön mellan Skottland och Irland.Det är ungefär 77 kilometer nordväst om Liverpool, England.Geografi 

Q.Är det lätt att ta sig runt ön? 
A.Ja!Om du tar din bil på båten, hyra en bil, rida på offentliga bussar eller Använd vintage transport.Isle of Man fungerar mycket som helst i Förenade kungariket.Transport 

Q.Har ön platser för barn? 
A.Faktiskt gör.De flesta av "Mann Story" är utformad med barn eller familjer i åtanke.Det finns också stränder, pooler och vatten Sport.Biografer, tio pin bowling och mycket mer.Ön har också en omfattande wildlife park.Wildlife Park 

Q.Alla på ön tala Manx? 
A.Isle of Man vardagligt språk är brittisk engelska.Få människor talar Manx modersmål.Manx språk 

Q.Är Isle of Man en del av Förenade kungariket? 
A.Nej, Isle of Man är en krona beroende som har sina egna lagar, domstolar och regeringen.Regeringen på Isle of Man är ett parlament som kallas Tynwald.Regeringen 

Q.Vilken underhållning finns det på ön? 
A.Ön har många pubar, klubbar och restauranger samt en viktoriansk teater, kasino och scenkonst centrum.Det finns något för everyones smaker tillgänglig under hela året.

Q.Finns det många alternativ för shopping? 
A.Det finns en mängd shopping på ön från välkända UK high street butiker, till lokala hantverk, konst och ull butiker.Tynwald Mills och hantverk centrum 

Q.Vilken valuta behöver jag för mitt besök? 
A.Isle of Man använder pund sterling, samma som Förenade kungariket.Det fungerar dock sina egna sedlar och mynt, som ser något annorlunda till Förenade kungariket som likvärdiga.Valuta från Förenade kungariket är helt acceptabelt att använda på ön.

Q.Behöver jag mitt pass att besöka ön? 
A.Nej.Isle of Man är en del av det gemensamma resor området för Förenade kungariket.Så finns det inget behov av att utföra ett pass om du kommer från området resor i Storbritannien, Republiken Irland eller Kanalöarna.Men många flygbolag kräver passagerare att visa foto-ID innan du går ombord på planet.

Q.Vad är STD riktnummer för Isle of Man? 
A.Det skulle vara 01624.

Q.Kan jag skicka brev med UK frimärken? 
A.Nej.Isle of Man utfärdar egna stämplar och även om de kan se ut eller ens vara priser desamma som i Förenade kungariket, du kommer att behöva köpa Manx frimärken om du vill skicka brev från ön.

Q.Kommer jag att kunna föra min husvagn på ön? 
A.Isle of Man tillåter inte husvagnar på ön utan tillstånd.Motorfordon husvagnar välkomnas.

Livet på Isle of Man

Det finns en blandning av kultur och människor lever på Isle of Man.Från den ursprungliga Manx invandrare från Sydafrika, ön är så blandade som Förenade kungariket och blomstrar därför.De flesta människor är irländsk, Welsh, skotska och brittisk härkomst, men detta förväntas på platsen på ön mellan Förenade kungariket och Irland.Ön har sett stort antal invandrare under de senaste åren, men det finns fortfarande gott om lokalbefolkningen.Manx är keltiska och Viking påbrå.Detta har mycket skett kultur på ön, som har starka rötter i Celtic och Viking traditioner.

Levnadsstandarden på ön är mycket bra.Det finns nästan ingen arbetslöshet och stark gemenskapsandan.Många jämför livet på ön för att vara mycket som det är i norra England eller Wales, och de skulle inte vara alldeles fel.Isle of Man är en scen för små havet sida städer och byar med ett tyst och mer avslappnat sätt att leva.Där få saker gjort i sin egen tid.

Isle of Man har en mycket låg brottslighet.Detta kan bero på en blandning av låg arbetslöshet och hög gemenskapsandan.Ön tenderar att ta en mycket hård linje på brott.Även små brott ges ofta höga böter eller fängelse tid.

Det finns ett National Health system på Isle of Man som liknar som i Förenade kungariket, men har inte de långa väntelistorna.De flesta allmänna behandlingar och operationer görs på ön, men för mer komplicerade förfaranden regeringen på Isle of Man skickar patienter till Förenade kungariket för privat behandling det.

Utbildningssystemet på Isle of Man kör mycket som i Förenade kungariket.Eleverna går i skolan från 4/5 år till 16 år med en frivillig ytterligare två.Examina för SAT, GCSE och en nivå är densamma som i Förenade kungariket utom modersmål Manx, som har sina egna examina.En mindre skillnad är att franska lärs ut från 8 år.

Isle of Man

Isle of Man är en vacker ö med hisnande naturscenerier, orörda stränder och en avslappnad jämna steg i livet.Med plan eller färja båt är det inom räckhåll för England, Skottland, Irland och Wales.

För tusentals besökare som är välkomna det år efter år, är det en oförglömlig semester och kort paus destination.Det är också en utmärkt plats att semester, bor och arbetar.

Isle of Man betyder olika saker för olika människor.Det innebär en säker och stimulerande arbetsplats ta upp en ung familj till lokalbefolkningen.Bra skolor, en avslappnad takt av liv, lokalt producerad mat och partier som intresserar barnen.

Ta en guidad vilda rundtur och Upptäck den otroliga mångfalden av vilda djur och växter.Nyligen har förekommit iakttagelser av stora skida delfiner i Ramsey, Douglas och skal.Isle of Man är också målet för valet för många fåglar under vintern.Fåglar som tillbringar en stor del av deras sommaren i Arktis, som brent gäss, kommer djur söder en Manx vinter relativt varmare förhållanden.

Isle of Man Steam Packet Company driver regelbunden färjetrafik till ön från Heysham, Liverpool, Dublin och Belfast, med vuxna priser från bara £19.00€23.00 varje gå barn priser från bara £18.00/€21.50 varje sätt.Färja fartyg på sträckan är konventionella färjor året runt, kompletteras med fastcraft tjänster under sommarmånaderna.

Beroende på från där din färja avgår segling tid till Isle of Man varierar från så lite som två timmar på fastcraft bara mindre än fem timmar på konventionella färjan.

Klicka här Boka en Isle of Man färja.

Isle of Man Ferry Port karta

 


Bästa tillgängliga Isle of Man Ferry biljett pris gurantee

Bästa Isle of Man Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Isle of Man Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Isle of Man färja till eller från Isle of Man färja hamn av Douglas till Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead), inbyggt boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Isle of Man Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Isle of Man Ferry biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Isle of Man Ferry på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Isle of Man Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Isle of Man Ferry bil och färja personbiljetter till och från Isle of Man ferry port Douglas till Belfast, Dublin, Heysham, Larne eller Liverpool (Birkenhead) vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Isle of Man färja till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här