Italien färjor

Italien passagerare och bilfärjor biljetter

Italien färja biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Italien färjor som trafikerar till och från Italien.

Boka biljett färja Italien har aldrig varit enklare, jämföra alla Italien färjor priser i realtid och boka den billigaste tillgängliga Italien Färjebiljetter till och från Ancona, Arbatax, Bar, Barcellona, Bari, Bastia, Brindisi, Cagliari, Calvi, Casamicciola, Catania, Civitavecchia, Corfu, Dubrovnik, Durres, Genua, Golfo Aranci, Hvar, Igoumenitsa, Sami, Lipari, Livorno, Lussino, Malta, Napoli, Olbia, Palermo, Panarea, Patras, Paxos, Pescara, PiombinoPola, Ponza, Porec, Porto Torres, Portoferraio, Rabac, Rio Marina, Rovigno, Salerno, Salina, Savona, Split, Spalato, Stari Grad, Stromboli, Tanger Med, Termini Imerese, Trapani, Tunis, Umago, Valencia, Venedig, Ventotene, Vis, Vlore, Vulcano, Zadar, Zakynthos, Zakynthos online med omedelbar bekräftelse.

Resa till Italien med färja är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Italien Färjebiljetter segling med Montenegro linjer, Adria Ferries, blå linjen, ANEK/s Superfast, Minoan, Jadrolinija, SNAV, Tirrenia, Grimaldi linjer, / s Superfast, Adriatica Traghetti, Europeiska samarbetssystemen, Venezia linjer, Moby, Corsica Ferries, Agoudimos linjer, Endeavor linjer, Europeiska Sealines, Red Star Ferries, Grandi Navi, ANEK Lines och CTN Ferry Line-online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med de senaste Italien färjor som passerar information och tidtabeller för alla avgångar till och från Italien inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor för väg och staden kommer hjälp du rita ditt Italien ferry resa.

Jämför, boka och betala mindre för Italien Ferries biljetter till och från Ancona, Arbatax, Bar, Barcelona, Bari, Brindisi, Cagliari, Bastia, Calvi, Casamicciola, Catania, Civitavecchia, Corfu, Dubrovnik, Durres, Genua, Golfo Aranci, Hvar, Igoumenitsa, Sami, Lipari, Livorno, Losinj, Malta, Naples, Olbia, Palermo, Panarea, Paxos, Pescara, Patras, Piombino, Pula, Porec, Ponza, Porto Torres, Portoferraio, Rio Marina, Rabac, Rovinj, Salerno, Savona, Saline, Split, dela, Stari GradStromboli, Tanger Med, Termini Imerese, Trapani, Tunis, Umag, Valencia, Venedig, Ventotene, Vis, Vlore, vulkan, Zadar, Zakynthos, Zakynthos segling med Montenegro linjer, Adria Ferries, blå linje/s Superfast, ANEK, Minoan, Jadrolinija, SNAV, Tirrenia, Grimaldi linjer, / s Superfast Ferries, Adriatica,Europeiska samarbetssystemen, Venezia linjer, Moby, Corsica Ferries, Agoudimos linjer, Endeavor linjer, Europeiska Sealines, Röda Stjärnan färjor, Grandi Navi, ANEK Lines och CTN Ferry linje vidwww.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Italien Ferry
Biljett priser & bokning


Boka Färjebiljetter Italien
till och från Ancona, Arbatax, Bar, Barcelona, Bari, Brindisi, Cagliari, Bastia, Calvi, Casamicciola, Catania, Civitavecchia, Corfu, Dubrovnik, Durres, Genua, Golfo Aranci, Hvar, Igoumenitsa, Sami, Lipari, Livorno, Losinj, Malta, Naples, Olbia, Palermo, Panarea, Paxos, Pescara, Patras, Piombino, Pula, Porec, Ponza, Porto Torres, Portoferraio, Rio Marina, Rabac, Rovinj, Salerno, Savona, Saline, Split, dela, Stari Grad, Stromboli, Tanger Med, Termini Imerese, Trapani, Tunis, UmagValencia, Venedig, Ventotene, Vis, Vlore, vulkan, Zadar, Zakynthos, Zakynthos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Italien färja väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Italien Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Italien

Italien har fler Unescos världsarv platser än något annat land på jorden.

Dess stora città d'arte (städer konst), Rom, Venedig och Florens, har varit att locka besökare under århundraden, och med goda skäl.Det verkar ibland som landet vilar på sina konstnärliga lagrar.Detta är inte helt sant.

Milano, landets finansiella nav, har skapat en av Europas modernaste och största mässor och planerar en större bostäder utveckling, CityLife komplexa, i hjärtat av staden.Venedig är möjligen den stad som har i utseende, ändrats minst ned decennierna men det har nyligen öppnat en elegant ny bro över Canal Grande och en spektakulär samtidskonst utrymme vid Punta della Dogana.

Vid sidan av Italiens konstskatter hittar du massor att du är upptagen på landsbygden.Du kan åka skidor i Alperna, vandra Dolomiterna eller Dyk utanför Sardiniens golden kust.

Porträtt av Venedig, Italien

Adrenalin junkies kan fånga fyrverkerier på Siciliens flyktiga vulkaner.Men så mycket som alla på detta, en resa till Italien handlar om läppning upp livsstil.Det handlar om tomgång över en kopp kaffe vid streetside café eller kvarvarande över en lång lunch i varma Medelhavsområdet solen.

Mest populära turistmål / attraktioner i Italien

Assisi : Är en populär destination i Umbrien, gröna hjärtat av Italien. Assisi var Saint Francis (San Francesco), som är skyddshelgon för Italien födelseort.Det är en fredlig plats, med museer, kyrkor, ruiner och saint Francis Basilica där Saint Francis grav hålls.Många troende resa till denna plats för pilgrimsfärd.

Galleria dell'Accademia : Det är en av de viktigaste museerna i världen; denna plats har den berömda Michelangelo´s skulpturen: The David och en fantastisk samling av målningar och andra ovärderliga skulpturer som organiseras i 24 rum.

Lutande tornet i Pisa : Det lutande tornet i Pisa betraktas som en ikon i Italien och Europa. Det är en fantastisk byggnad eftersom det verkar trotsa gravitationen med en andel av 5.5 grader.Det lutande tornet i Pisa är obligatoriskt stopp under en resa till Pisa, Italien. fram till 2004 personer inte kunde klättra tornet av säkerhetsskäl men nu du kan klättra 294 stegen i spiraltrappa; denna högdager är inte känd bara för lutande, det är också kända för sin design och romansk arkitektur tillämpas, den byggdes för att vara klocktornet katedralen och Cemetery.

Etnas : Vulkanen Etna är beläget på Sicilien och är den mest aktiva vulkanen i Europa och varje gång det utbryter det ser mer glorious, om införande av och Sicilien landskapet förändras med awesome bilder.
Vulkanen Etna är inte bara den mest imponerande vulkanen; Det är också det största berget i Italien och räknar med ett rikt djurliv som innehåller olika arter av djur, sådana amerikanska ödlor rävar, ekorrar, katter, falkar och fåglar samt och växter.

Palazzo Te : Palazzo Te är en imponerande byggnad under manierismen stil; dess konstruktion (1524-1534) fick i uppdrag att elev till den berömda Raphael.Byggnaden har magnifika rum med en stor samling av mesopotamisk konst och manierism produktioner av konstnärer från antiken.

Colosseum : Det är är en av de mest imponerande byggnaderna runt Italien, ursprungligen var känd som Flavius amfiteater, Colosseum var den största offentliga underhållning-arenan under antiken och innehöll olika visar från komedier på förmiddagar på gladiator händelser på eftermiddagen.Romarna använde lejon för eftermiddagen händelserna, dessa djur var svalt i tre dagar före tävlingen och om djuren inte kunde döda the gladiators sedan de dödades av män som utbildade för att göra detta.

Trattoria Corrieri : Det är en av de viktigaste restaurangerna i Italien. i denna trattoria kan du smaka på bäst av italienska typiska köket med en utmärkt atmosfär och till rimliga priser.Här kan du njuta av fem typer av parmaskinka och verkliga parmesanost samt andra fantastiska rätter i denna trattoria, Njut av den mest utsökta mat och glömma resten.Trattoria Corrieri ligger i Via Conservatorio, Parma, Italia och du kan kontakta dem via telefon: + 39 0521 234426.

Comosjön : Lake Como är en välkänd sjö runt Italien och den djupaste alltför; många turister anser att det är en perfekt romantiska resmål på grund av dess vackra landskap och resort byar; Sjön är belägen i distriktet norra sjöar i omgiven av kullar och berg.När du får det, kan du njuta av livfulla festivaler som de flesta av dem firas i juni och September eller om du anländer i en annan säsong kan du njuta av kryssningar runt sjön eller andra utomhusaktiviteter som cykelturer, Fotvandring, Skidåkning fiske eller besöka sevärdheter som denna plats erbjuder dig.

Italien

Italien ligger i södra Europa, på den italienska halvön och det gränsar till Medelhavet, som värd för två italienska öarna Sardinien och Sicilien.

Italien är ett stort land fullt av historia och kultur som fortsätter att facinate världen.Det är ett land som är fulla av skönhet, konst och mode, alla dessa blandas att ge Italien en magisk atmosfär och att fängsla turist från alla hörn av världen.

Upptäcka Italien  kan vara en trevlig och oförglömlig upplevelse, varje hörn av detta vackra land kommer att ta dig tillbaka i tiden till antiken och du kommer att känna igen sin stora utveckling till nuförtiden.Italien erbjuder oslagbar turistmål som Florens och dess konstnärliga produktioner och mode, Rom, huvudstad känd som den eviga staden, Venedig, den romantiska staden byggdes under vatten, Verona, en imponerande staden inställning av drama "Romeo och Juliet" och Milano, den mest fashionabla staden i Italien.

Italien har otaliga platser att besöka och njuta av.För det första den lutande tornet i Pisa eller Torre pendent di Pisa på italienska, som är beläget på Piazza dei Miracoli, tornet byggdes under romansk stil och det började luta från dess konstruktion och det är en symbol för Italien och dess turistattraktioner.

Sheduled Ferry och bärplansbåt tillhandahåller både passagerare och bil färja tjänster täcker kust i Italien.Italien har cirka 8,490 kilometer kustlinje som betjänas av över tjugo ansedda färjerederier liksom Ferrovie dello Stato, Grandi Traghetti, Tirrenia Navigazione och Moby Lines.

Alla öar i Sardinien och Sicilien är anslutna till hamnarna i Genua Livorno, La Spezia och Neapel.Det finns också internationella färjetrafik mellan Italien.Nordafrika och andra europeiska länder.

Klicka här Boka en färja till Italien

Italien stadskarta

 


Bästa tillgängliga Italien Ferries biljett pris gurantee

Bästa Italien Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Italien färja biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Italien färja till eller från Ancona, Arbatax, Bar, Barcellona, Bari, Bastia, Brindisi, Cagliari, Calvi, Casamicciola, Catania, Civitavecchia, Corfu, Dubrovnik, Durres, Genua, Golfo Aranci, Hvar, Igoumenitsa, Sami, Lipari, Livorno, Lussino, Malta, Napoli, Olbia, Palermo, Panarea, Patras, Paxos, Pescara, Piombino, Pola, Ponza, Porec, Porto Torres, Portoferraio, Rabac, Rio Marina, Rovigno, Salerno, Salina, Savona, Split, Spalato, Stari GradStromboli, Tanger Med, Termini Imerese, Trapani, Tunis, Umago, Valencia, Venedig, Ventotene, Vis, Vlore, Vulcano, Zadar, Zakynthos eller Zakynthos, din ombord typ av boende och fordonet är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Italien färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Italien Färjebiljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Italien Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se kan du få levande Italien färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Italien bil och passagerare Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med de italienska färjerederier Montenegro linjer, Adria Ferries, blå linjen, ANEK/s Superfast, Minoan, Jadrolinija, SNAV, Tirrenia, Grimaldi linjer, / s Superfast, Adriatica Traghetti, Europeiska samarbetssystemen, Venezia linjer, Moby, Corsica Ferries, Agoudimos linjer, Endeavor linjer, Europeiska Sealines, Red Star FerriesGrandi Navi, ANEK Lines och CTN Ferry Line till över 1 200 färja flyglinjer i hela UK, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här