Kaliningrad Ferry

Kaliningrad passagerare och bilfärjor biljetter

Kaliningrad Ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Kaliningrad färjor som trafikerar till och från Kaliningrad ferry port av Baltijsk till S: t Petersburg, Köpenhamn, Riga och Kiel.

Boka biljett Kaliningrad Ferry har aldrig varit enklare, jämföra alla Kaliningrad färja priser i realtid och boken billigaste tillgängliga Kaliningrad färja biljetten till och från den Kaliningrad färja hamn i Baltijsk till S: t Petersburg, Köpenhamn, Riga och Kiel online med omedelbar bekräftelse.

Resa till Kaliningrad med färja är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Kaliningrad Färjebiljetter till och från Kaliningrad ferry port av Baltijsk till S: t Petersburg, Köpenhamn, Riga och Kiel online och njuta mer valfrihet och flexibilitet.

Om reser till Kaliningrad färja hamn i Baltijsk till St Petersburg, Köpenhamn, Riga och Kiel sedan boka en färja passage till Kaliningrad och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Jämföra, boka och betala mindre för Kaliningrad Ferry biljetter till och från Kaliningrad färja hamn i Baltijsk till S: t Petersburg, Köpenhamn, Riga och Kiel på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Kaliningrad färjor
Biljett priser & bokning


Boka Färjebiljetter
till och från Kaliningrad ferry port av Baltijsk till S: t Petersburg, Köpenhamn, Riga och Kiel online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Kaliningrad Ferry väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Kaliningrad Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Kaliningrad

Kaliningrad är en hamnstad stad och administrativ huvudort för Kaliningrad Oblast, den ryska enklaven mellan Polen och Litauen på Östersjön.

Territoriet, norra delen av den tidigare Ostpreussen, gränsar till NATO och EU-medlemmarna Polen och Litauen, och är geografiskt åtskilda från resten av Ryssland.

Ursprungligen namnet Königsberg i tyska, staden grundades 1255 av tyska orden för att hedra den tjeckiska kungen Přemysl Otakar II och var en del av Preussen och Tyskland därefter fram till 1945, men förstördes till stor del under andra världskriget.

Dess ruiner ockuperades av röda armén 1945 och dess tyska befolkningen tvingas ut.

Det döptes Kaliningrad 1946 av Sovjeternas ära av Michail Kalinin.

Kaliningrad Ferry Port
Turistattraktioner i Kaliningrad

Museer
Kaliningrad har många museer.Några exempel är Immanuel Kant museet på ön Kneiphof, Museum historia och konst, som fortfarande har delar av den så kallade Preussen samlingen lokala arkeologiska fynd, och Kaliningrad Amber Museum, som ligger i Dohna tornet nära Rossgarten Gate.Staden har också ett konstgalleri med åtta utställning rum.

Museet i världshaven är beläget på tidigare forskning fartyget Wityaz på stranden av floden Pregel.Museet visar den nyaste tekniken på havet forskning och visar också mångfalden av floran och faunan i världshaven.En förankrade Foxtrot-klass ubåt bredvid museet, B-413, värd en utställning om ryska ubåtsflottan.

Teater
Kaliningrad Philharmonic Orchestra är rymmas inom den f.d. katolska kyrkan av den heliga familjen Königsberg, byggdes 1907.Kyrkan var förstördes under andra världskriget, men återuppbyggdes efteråt.Byggnaden, som har noterat Akustik, fungerar som en orgel hall sedan återuppta 1980.

Staden teatern ligger fortfarande i den f.d. Königsberg theater, som invigdes 1910.Byggnaden var återuppbyggdes efter kriget med tidigare planer för teater och invigdes 1960.Kolonnad vid ingången var modelleras efter Bolsjojteatern i Moskva.

Regionalt kända Kaliningrad marionett teater har haft sitt säte sedan 1975 i drottning Louise minnesdag kyrka.Denna neo-romantiska kyrka, ritad av arkitekten Fritz Heitmann, byggdes år 1901.

Arkitektur
Förkrigstida centrum (Altstadt och Kneiphof) består för närvarande av Parker, breda avenyer, en kvadrat på platsen för den tidigare Königsbergs slott och endast två byggnader: huset av sovjeterna ("Dom Sovyetov"), ungefär på samma plats som tidigare slottet och återställda Königsberg katedralen på Kneiphof ön (nu "Kant ö"). Immanuel Kants grav ligger intill katedralen.Nya stadens centrum är koncentrerad runt seger Square.Katedralen i Kristi Frälsaren, invigdes 2005 ligger på detta torg.

Den äldsta byggnaden i Kaliningrad är Juditten kyrkan (byggd före 1288). Också värt att se är tidigare börsen, de överlevande kyrkor och återstående staden grindarna.Motsols för dessa portar är: Sackheim Gate (tyska: Sackheimer Tor), King's Gate (tyska: Königstor), Rossgarten Gate (tyska: Rossgärter Tor), Attack Gate (tyska: Ausfallstor), Railway Gate (tyska: Eisenbahntor), Brandenburger Tor (tyska: Brandenburger Tor), och Friedland Gate (tyska: Friedländer Tor). Förutom de redan nämnda Dohna tornet, som hus på Amber museum, Wranger tornet är också fortfarande som en påminnelse om de f.d. Königsberg stadsmuren.Endast porten av tidigare Friedrichsburg slottet fortfarande.

Monument
Kända monument inkluderar statyn av Immanuel Kant i den Immanuel Kant statligt universitet i Ryssland.Statyn gjordes av kända skulptören Christian Daniel Rauch och avtäckte 1864.Statyn förstördes 1945, men var inriktningen 1992 på initiativ av Marion Dönhoff.Också värt att se är kosmonaut monument, som hedrar Kaliningrad kosmonauter Alexei Leonov, Yuri Romanenko och Aleksandr Viktorenko.Andra statyer och monument inkluderar statyn för greve Albrecht, statyn för Friedrich Schiller, statyn för Tsar Peter stort, "Moder Ryssland" monumentet och Monument för 1200 vakter, minnas slaget vid Königsberg.

Parker
Kaliningrad Zoo invigdes 1896 som Königsberg Zoo.Samlingen, som sträcker sig över 16.5 hektar, består av 315 arter med totalt 2264 enskilda djur (från 2005). Kaliningrad djurparken är också ett arboretum.

Centralt beläget i staden är lägre Pond (ryska: Нижний пруд), en konstgjord sjö.Nedre dammen är omgiven av en promenade och är ett område för rekreation särskilt på sommaren.

Kaliningrad

Kaliningrad , var previosly som heter Konigsberg inför den sovjetiska ockupationen, praktiskt taget stängd för turister av Sovjetunionen fram till 1991, så besöker det anser liksom upptäcka historiska platser och mysterier mark!Det är en verklig äventyr 

Även om det verkar helt separat från Ryssland, är visas som en liten fjärransluten plats som gränsar till Litauen, Polen och Östersjön, Kaliningrad faktiskt en del av Ryssland, det största landet i världen.På ett avstånd av mer än 200 sjömil från närmaste ryska gränsen är Kaliningrad Oblast idag en av världens längre flung exklaver.

Kaliningrad är hem för den Kuriska och Wisła lagunen som delas med Litauen och Polen respektive, och även upptagen hamn stad i Baltijsk.

Schemalagda färjor segel från Kaliningrad ferry port av Baltijsk till S: t Petersburg, Köpenhamn, Riga och Kiel carrieing passagerare, bilar och frakt.

Klicka här för Kaliningrad färjor Kaliningrad karta

 


Bästa tillgängliga Kaliningrad Ferry biljett pris gurantee

Bästa Kaliningrad Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Kaliningrad Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Kaliningrad färja till eller från Kaliningrad färja hamn i Baltijsk till St Petersburg, Köpenhamn, Riga och Kiel, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Kaliningrad Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Kaliningrad Ferry biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Kaliningrad Ferry på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Kaliningrad Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Kaliningrad Ferry bil och passagerare Färjebiljetter till och från Kaliningrad färja hamn i Baltijsk till S: t Petersburg, Köpenhamn, Riga och Kiel på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Kaliningrad färja över 1 200 färja linjer över hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här