Montenegro färjor

Montenegro passagerar- och bil Färjebiljetter

Resa till Montenegro med färja är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Montenegro-Färjebiljetter till och från Montenegro färjan hamnar i Bar och Kotor online och njuta mer valfrihet och flexibilitet.

Jämföra, boka och betala mindre för Montenegro Ferry biljetter till och från Montenegro färja hamn i baren på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Montenegro Ferry
Biljett priser & bokning


Boka Montenegro Färjebiljetter
i Montenegro ferry hamnar i Bar och Kotor från Ancona eller Bari med Montenegro Ferry linjer online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Montenegro Ferry väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Montenegro Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Montenegro

Montenegro är kommer från dess jugoslaviska skugga och börjar bli beundrad för den skönhet som det är.

Inte längre bör besökare tror de kommer att falla utanför kanten på världen om de resa österut bortom Dubrovnik.Kroatiens Safir blå Adriatiska havet fortsätta! 

Men här är det backas upp av en klippig, grå bergskedja som lämnar bara tillräckligt med utrymme för ett band av kuststäderna i ett svep sandstränder och små vikar kör till den albanska gränsen.

Historiska muromgärdad städer som Stari Bar, Budva, Kotor och Herceg Novi är perfekt för att utforska och var som helst längs kusten hittar du privata rum i en laze artikelinförsel seaside stad.

Interiören är en inställning av dramatiska berg tuftade med tallskogar, prickade med sjöar och av giddy-djupa raviner.

Montenegro Ferry Port i Bar

Högsta regionen, Durmitor nationalpark, är en favorit för vintern skidåkning och sommaren vandring i en ren mountainscape medan nedan i Taras djup kanjon, intrepid takstols utmana sin tumlande forsarna.Så mycket för ett litet land – världens nyaste nation.

Montenegros historia en av förföljt oberoende är kämpat för mot större styrkor, som har kraschat i fel mot dess steniga fästning interiör.För 500 år var Montenegro det enda landet som besegra de turkiska styrkorna som invaderade sydöstra Europa och förblir självständiga.Samtidigt som storleken på dess territorium vaxad och avtagit var det alltid centrerad kring centrala berget beständighet i Cetinje.

Bara två gånger i landet inte har herre över sina egna angelägenheter: första från 1166 för cirka 200 år då den togs över av den serbiska kungariket Raska och andra 1916 under WWI när österrikarna invaderade.På baksidan av denna händelse Montenegro allierade tog Serbien tillfället i akt att ockupera Montenegro och bilaga det 1922.Montenegro är nu helt oberoende för första gången sedan 1916, och blev den 192nd medlemmen i FN den 28 juni 2006.

Topp 6 turistattraktioner i Montenegro

Stari Bar 
Vackra resterna av Stari Bar sitta ovanpå Lundža hill.Branta klippor runt gamla stan och göra den tillgänglig från alla utom en sida.Resultaten av keramik och metall har daterats beläggning redan 800 F.Kr.Under det tredje århundradet ockuperande romarna förstörde den gamla bosättningen och övergav det för en plats närmare till havet.

Tre århundraden senare bysantinsk kejsare Justinianus byggt ett befäst torn på samma kullen och Stari Bar började att utvecklas till ett aktivt centrum vid Adriatiska kusten.På 900-talet, Stari Bar kallades "Antinbaris, som i motsatt den italienska staden, Bari".Därmed sitt nuvarande namn.

På 1000-talet, den del av Duklja eller Zeta, den första slaviska littoral staten, och strax därefter blev en av de viktigaste politiska, ekonomiska och kulturella platserna längs kusten.Nästan alla de 240 byggnader ligger i ruiner, ett resultat av bombningarna av montenegriner när de erövrade staden tillbaka från turkarna 1878.

Durmitor nationalpark
Det finns fyra nationalparker i Montenegro, men en av dem, på grund av fantastiskt naturliga skönhet, lockar fler besökare än alla andra kombinerade.Detta är Durmitor nationalpark.På den norra delen av Montenegro representerar Durmitor orörd natur, med många attraktioner och möjligheter till aktiv turism.

Fotvandring, Cykling, Klätterutrustning, Walking, simning, Skidåkning, Bungyjump, Rafting,... är bara en del av den verksamhet som där du kan njuta av i Durmitor.Inhemska mat och specialiteter är också del av erbjudandet som du kommer att njuta av färskt kvällarna.

Porto Montenegro ligger inom ett av world‟s de flesta idylliska nautiska lekplatser: Kotorbukten.Ett UNESCO världsarv, Kotorbukten är Europas sydligaste fjorden och den största naturliga hamnen i östra Medelhavet.

"Yachts får större och större och folk klagar att de inte kan hitta rätt bädd för dem.Det är inget problem i Tivat.Den används för att ta hänsyn till krigsfartyg."säger Peter Munk, chef Investor, Porto Montenegro.

Perast, Boka Bay är en av de vackraste lilla platserna i Boka Bay, några kilometer från Kotor.Perast är en underbar gammal stad, med underbara gamla arkitektur.Du kommer att njuta av i många gamla patriciervillor, men en av de största attraktionen är säker: Our Lady of Rock (Gospa od Skrpjela), lilla ö i Boka Bay, med fantastisk kyrka och museum.Några minuters mellanrum, finns det små taxi båtar som tar dig till denna oförglömliga plats.

Många små restarurants på den Perast kusten erbjuder stor fisk specialiteter.Fantastiska bergen som omger bukten, den gamla arkitekturen, lukten av havet... Perast är måste besöka platsen för alla turister som besöker Montenegro.

Skadar/Scadar/Skutari Lake ligger i den så kallade Zeta-Skadar valley som delvis tillhör kommunen om staden Bar och delvis i staden Podgorica kommun.

Obeskrivligt och på många sätt unik, med storleken på 391 km 2, det är larges sjön på Balkanhalvön.Kör genom den nyligen bygga Sozinatunneln, sjön är endast en kort 20 minuters bilresa från Adriatiska havet.Floden Bojana skapas en anslutning mellan Skadar/Scadar/Skutari Lake och Adriatiska havet även om ett stort berg massivt som skiljer två.

Två tredjedelar av sjön tillhör Montenegro, medan en tredjedel hör till Albanien.Den montenegrinska delen av sjön, med en storlek på 40000 hektar, förklarades vara en nationalpark i 1983.

Sveti Stefan (St Stephen), en av de mest berömda och prestigefyllda platser i Montenegro ligger bara 15 minuter med bil från Budva.Sveti Stefan är förvisso en av ikonerna för turister i Montenegro.Det är inte undra på, när du besöker denna vackra plats du kommer omedelbart att känna till Sophia Loren, Sylvester Stallone, drottning Elizabeth II och många andra kändisar, bara valde Sveti Stefan för din favoritplats till semester.

Sveti Stefan är en av de tio mest glamorösa A-list destinationerna i världen!

Montenegro

Montenegro , som betyder "Black Mountain", gränsar till Kroatien, Bosnien, Serbien, Serbiens 8.2.5Automatisk provinsen Kosovo och Albanien.Ungefär hälften av det täcks i tjocka skogen.Den lilla republiken omfattar en Adriatiska kustlinjen, låglandet och höga bergskedjor.Tara River kanjonen är den djupaste och längsta i Europa.

Montenegro var en av de sex republikerna i f.d. Jugoslavien.1992, Efter upplösningen av det forna Jugoslavien, Montenegro trädde en ny federation med Serbien, federala republiken Jugoslavien.

Montenegro officiellt tillämpas för att ansluta sig till EU den 15 December 2008.En annan viktig milstolpe på Montenegros sökvägen till EU-medlemskap nåddes i slutet av 2009, när montenegrinska medborgare har beviljats rätt att viseringsfria resor inom Schengen-området.

Redan känd för perfekt yachting vatten Montenegro upptäcks långsamt av de västerländska Europeiska turisterna.Access är flygande eller sjövägen med färja.

Montenegro färjelinjer driva regelbundna schemalagda färjor mellan Montenegro färja hamn i Bar och Ancona och Bari.

Klicka här Boka en färja till Montenegro

Karta över Montenegro

 


Bästa tillgängliga Montenegro Ferry biljett pris gurantee

Bästa Montenegro Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Montenegro Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Montenegro färja till eller från Montenegro färja hamn i Bar, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Montenegro Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Montenegro Ferry biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Montenegro Ferry på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Montenegro Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Montenegro Ferry bil och passagerare Färjebiljetter till och från Montenegro färja hamn i baren på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Montenegro färja till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här