Normandie färjor

Normandie passagerare och bil Färjebiljetter

Normandie färja biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Normandie ferriessailing till och från Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre från Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare segling med Bretagne Ferries, Condor Ferries och Irish Ferries.

Om reser till Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre från Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare segling med Bretagne Ferries, Condor Ferries och Irish Ferries sedan boka en färja passage till Normandie och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Jämföra, boka och betala mindre för Normandie Ferries biljetter till och från Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre från Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare segling med Bretagne Ferries, Condor Ferries och Irish Ferries vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Normandie Ferry
Biljett priser & bokning


Boka Normandie Färjebiljetter
till och från Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre från Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare segling med Bretagne Ferries, Condor Ferries och Irish Ferries online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Normandie ferries väg, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Normandie biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Normandie


En resa med färja är fortfarande i tider av billiga flygbolag sannolikt det bästa sättet att komma till Normandie i Frankrike från Förenade kungariket, och även din egen bil är det bästa sättet att komma runt.

Färja vägar från Förenade kungariket till Normandie

Brittany Ferries driva tre linjer från Förenade kungariket till Normandie i Frankrike.De erbjuder klassiska färja rutter med dag eller över natten resor samt hög hastighet färjor till Frankrike.Deras vägar är: 

  • Portsmouth till Caen med en dag och en natt kryssnings färja tjänst, plus en hög hastighet färja tjänst i helgen.
  • Portsmouth till Cherbourg med en hög hastighet ferry tjänsten drift från April till November.
  • Poole till Cherbourg

Condor färjor driva Portsmouth Cherbourg färja väg från Förenade kungariket till Normandie.

Trots det är historia nd har betydelsen av denna historia Normandie laster att erbjuda utöver D.Day minnesmärken.

Normandie kustlinjen
Populära attraktioner i Normandie

Landning stränder
Den största militära landningen i historia ägde rum i Normandie den 6 juni 1944.Monument, museer, bunkrar och kyrkogårdar är en levande hyllning till slaget om Normandie.En perfekt bas att tour stränderna, den lilla staden Bayeux är byggt runt den magnifika katedralen Notre-Dame och är hem till de 200 fot lång Bayeuxtapeten, ett världens berömda mästerverk vars tecknade vilja scener skildra den episka berättelsen om Vilhelm Erövraren expedition till England på 1000-talet.

Caen War Memorial 
Caen Memorial fortsätter sin historiska resa genom 1900-talet, från andra världskriget till världen vid tiden för det kalla kriget.Man föreslår också en debatt om framtiden för vår planet.Föredömligt med rikedomen av samlingen uppvisade och innovation för sin presentation, en unik plats.Det är den avgörande utgångspunkt för en förståelse av de händelser som ägde rum leder till d-dagen.

Giverny
En pilgrimsfärd för konst älskare, detta pittoreska byn vid floden Seine var hem för fransk impressionistisk målare Claude Monet.Besökare kan vandra genom Monet's cheery rymliga hus och de översvallande trädgårdar som var inspiration för hans berömda waterlily serie.

Rouen
Ett blomstrande industriella och kommersiella centrum och den tredje största hamnen i Frankrike, Rouen är genomsyrad av historia.Båda Vilhelm Erövraren och Joan of Arc dog i staden Victor Hugo kallas "city of hundra spiror". Rouen är hem till många museer, liksom den gotiska katedralen Notre-Dame, förevigad av fransk impressionistisk Claude Monet.

Etretats-Dieppe/i Fecamp
Som den äldsta badort i Frankrike har Dieppe något för alla.Dess historia berättad i castle museum.Den benediktinska Palace & Museum, hem för den berömda benediktinska likörvin är Fécamps största claim to fame.Också, missa inte dess pittoreska marina.En kort bilresa ned kusten ligger byn Etretats, inbäddat mellan slående vita klippor.

Deauville/Trouville
Kör längs "Blomningsstadiet kusten," tre bild perfekt städer sticker ut, den glamorösa resort stad i Deauville, hem för rika och berömda, är en blomstrande semester dekor av lyxiga hotell, kasinon, ras spår, golfbanor och polo grunder.Dess twin city, Trouville, skild från Deauville av floden Touques är en mer stillsamma FISKEBY.Båda städerna skryta med breda sandstränder.En annan staden Honfleur är födelseplatsen för den impressionistiska måleri.Honfleur är en charmig hysa villagewith smala faciliteterna hus.Monet och Baudelaire är bara två av de många artister som tillbringar tid i staden 1000-talet.

Mont Saint Michel
Ligger högst i klostret i Mont-St-Michel är upp betänkligt på en hög rocky holme 264-fots ansluten till fastlandet genom en causeway.Omgiven av över kilometer av massiva murar och nås genom en brant stigning upp slingrande gator, det är fortfarande en av de största sevärdheterna i Europa och andra mest besökta plats i Frankrike efter Eiffeltornet.Mont-St.Michel är också känd för sin tidvatten, det högsta på kontinenten, vilka jakten på isle vid varvtalet för "galopperande hästar". 

ALENCON/Haras du Pin/Bagnole de L'Orne
En upptäckt av Normandie skulle vara ofullständig utan ett omnämnande av denna region passion för hästar, turister är välkomna att delta i någon av de många häst visar och tävlingar och besöka många häst avel ständerna, varav Haras du Pin eller "Versailles av hästar", är de mest exceptionella.Alencon's Fine Arts and Lace Museum presenterar en större samling av franska och Europeiska spetsar från 17E till 1900-talet.Bagnoles de l'Orne, en center-premier spa, är också värt ett besök.

American Art Museum i Giverny
Amerikansk konstmuseum Giverny ger dig en global förståelse av arbetet i de amerikanska konstnärer som kom till Frankrike i slutet av 1800-talet att studera och arbeta med måleri.

Normandie

Normandie  i Frankrike kombinerar en 360 mil dramatiska kustlinjen, inklusive den dramatiskt suggestivt världskriget landning stränder, med en located insida av grönskande jordbruksmark, livliga marknaden städer och historiska landmärken såsom städerna Caen, Bayeux och Rouen.Gastronomiska läckerheter vimlar från fina ostar till cider och Calvados.

Med frodiga rullande betesmarker och kor betar bland plantagerna, Normandie uppmanar besökaren att "slow down" och trots en årlig turist invasion varje år, regionen fortfarande ett stort sett orörda paradis.

Haute-Normandie är lätt att nå från dess hamnar Le Hâvre och Dieppe och tack vare det förbättra motorvägsnätet, kan du nå Rouen i 90 minuter från kanaltunneln, D dag stränderna är om en 2 timmars bilresa från Paris.

Färjor från UK segel till Caen-Ouistreham och Cherbourg gör det lätt att huvudet söder till juvelen i Mont St Michel.

Klicka här Boka en färja till Normandie Normandie Ferry vägar


Bästa tillgängliga Normandie Ferries biljett pris gurantee

Bästa Normandie Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Normandie färja biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Normandie färja till eller från Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre från Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare segling med Bretagne Ferries, Condor Ferries och Irish Ferries, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Normandie färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Normandie Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Normandie Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Normandie Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Normandie Ferries bil och passagerare Färjebiljetter till och från Caen, Cherbourg, Dieppe, Le Havre från Newhaven, Poole, Portsmouth eller Rosslare segling med Bretagne Ferries, Condor Ferries och Irish Ferries vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Normandie Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här