Norge färjor

Norge passagerar- och bil Färjebiljetter

Norge färja biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Norge Ferries segling till och från Bergen, Köpenhamn, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger och Athens.

Om reser till Bergen, Köpenhamn, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger och Stromstad sedan boka en färja passage till Norge och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

 

Jämföra, boka och betala mindre för Norge Ferries biljetter till och från Bergen, Köpenhamn, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger och Stromstad vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Norge Ferry
Biljett priser & bokning


Boka Norge Färjebiljetter
till och från Bergen, Copenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord ferry Stavanger och Stromstad online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga biljettpriset.

Färja  tjänster till och från Norge drivs av Color Line, DFDS samarbetssystemen, Fjord Line, Stena Line och Smyril Line ferries.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Norge färja väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Norge färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Norge

Färjeförbindelser tillhandahålla enkla länkar mellan Norge och Danmark, Tyskland, Island, Färöarna, Sverige och Förenade kungariket.

Color Line, DFDS samarbetssystemen, Fjord linje och Stena Line fungerar färjor mellan Norge och Danmark.

Color Line har också en daglig färja-länk mellan Kiel och Oslo från mitten av juni till mitten av augusti samt färjetrafik mellan Sandefjord och Strömstad medan Smyril Line seglar mellan Lerwick (Shetland) och Bergen, från maj till mitten av September.

Smyril Line körs en gång varje vecka från maj till mitten av September mellan Bergen och Seyðisfjörður (Island), via Lerwick (Shetland, Skottland) och Färöarna.

Den populära DFDS samarbetssystemen bedriver trafik från Newcastle till Bergen två gånger i veckan samt Stavanger och Haugesund.

Bergen Ferry Port

Norges klimat  bör din främsta rummet när du bestämmer när du vill besöka.Huvudsakliga turistsäsongen (som sammanfaller med norska och andra europeiska skollov) löper från mitten av juni till mitten av augusti.Under denna period kollektivtrafik körs ofta, turistbyråer och turism sevärdheter är öppna fler timmar och många hotell erbjuder billigare priser.

Som sagt, Norway är bäst och ljusaste för mycket av perioden maj-September.Slutet av maj är särskilt trevligt: blommor blommar, frukt träd blossoming (särskilt i Hardangerfjorden), dagsljus timmar ökar längre och de flesta vandrarhem, lägret platser och turism sevärdheter är öppna men uncrowded.Vara medveten om, men att om du kommit i Norge för att vandra, många vägar och hyddor inte öppet fram till slutet av juni eller början av juli.Mindre berg vägar öppna inte vanligtvis fram till juni.

Norr om polcirkeln, sant midnattssol är synlig minst en dag per år och vid fartyg den kvar ut från 13 maj till den 29 juli.

Årets helst vara medvetna om att extrem alltid är möjligt. temperaturer över 30 ° C på sommaren och under - 30ºC på vintern inte ovanligt.Om du inte är en ivrig skidåkare eller hoppas att skymta aurora borealis, kan Norges kalla mörka vintrar försöka för besökare, kollektivtrafiken körs sällan, de flesta vandrarhem och lägret webbplatser är stängd. och sevärdheter, museer och turistbyråer öppna endast begränsad timmar, om alls.

Norska året är också fullproppat av utestående festivaler och några av dem är väl värt att planera din resa runt.

Städer & platser av intresse

De största städerna och orterna i Danmark besöks av besökare är:- 

 • Oslo -huvudstad och största stad i Norge, med museer av nationell betydelse, en vacker inställning och livliga nattliv och kulturella scen
 • Bergen -En gång huvudstad i Norge, gamla hanseatiska handeln center med en rik kultur och dramatiska landskap, Norges näst största stad.Underbart söt trähus, en magnifik berget inställning och massor av nattliv och atmosfär.Det här är din utgångssida för västra fjordar.Staden har varit dubbat "rainiest stad i Europa", med ett genomsnitt på 250 dagar regn per år.Sätta ett paraply.
 • Bodø -Porten till de magnifika Lofoten öarna.Och platsen för Saltströmmen, världens starkaste malström.
 • Drammen -När kallas har industriell och grimy, men de senaste renovering gjort Drammen en trevlig sida resa från Oslo.
 • Fredrikstad -En magnifik gamla stan står från resten av stadens snarare släpptes.Lysande som en dagstur från Oslo.
 • Kristiansand -Jolly huvudstad i söder.
 • Stavanger  -Den fjärde största staden, och den tredje största tätorten.Kommersiellt viktiga på grund av olja verksamhet.Trä, stenlagda centrala området är en av de charmigaste platserna i Norge.Hem till en av Norge 's medeltida kyrkor, du kan också besöka järnåldern hem, stenåldern grottor och platser där Viking kungarna brukade möta vid Ullandhaugtårnet.Stavanger är där Erik Röde föddes.
 • Tromsø -En fantastisk, modern katedral och absolut ingen isbjörnar som centrala gatorna.
 • Trondheim -Känd för sin enastående katedralen (Nidarosdomen). Underbara riverside hamnar, trähus och bästa elev nattlivet i Norge ger vackra, lummiga Trondheim sin charm.

Exceptionell skönhet och intresse i Norge ligger:- 

 • Atlanterhavsveien -"The most beautiful road i världen". En unik väg i samband med spektakulära broar omgiven av öknen i Atlanten.
 • Jostedalsbreen -Den största glaciären på europeiska fastlandet.
 • Jotunheimen  -En majestätisk landskapet och Norge hem högsta berg.
 • Lofoten  -Erfarenhet midnattssol i detta traditionellt fiske distrikt i provinsen norra med öar och bergen.
 • Fartyg -Denna cliff är den nordligaste punkten på kontinentala Europa.Utmärkt plats att uppleva the midnight sun.
 • Sognefjorden -Glaciärer, bergen och pittoreska städer är bara några av sevärdheterna på Sognefjorden.Flåm och Nærøyfjorden (också ett UNESCO världsarv) är delar av det mäktiga Sognefjorden-systemet.

Norge är ett stort land och ta sig runt, särskilt upp norr, är dyrt och tidskrävande.Det bästa sättet att se norska vildmark och landskapet är genom att ha tillgång till din egen bil.Detta sätt kan du stanna där du vill beundra vyn och vågar på mindre vägar.

Norge

Norge är av alla standarder, en av de vackraste länderna på jorden, men att skönhet för med sig ett ansvar som väger tungt när norrmännen.Här är ett folk med en varaktig kärlek för naturen som är djupt etsad i det nationella tecknet.

Tidigare var detta uttryck i den norska traditionen av isolerade farmsteads som koloniserat mest avskild hörnen på landets vildmark.

Alltmer, dock har oåterkallelig förflyttning av norrmännen mot städer – städer som själva platser av stor skönhet, som Bergen, Trondheim, Stavanger och Tromsø – ändrat förhållandet mellan norrmän och deras naturliga världen.

Färja  anslutningar mellan Norge och Danmark, Tyskland, Island, Färöarna, Sverige och även Förenade kungariket tillhandahålla enkla länkar.De flesta färjerederier erbjuder paketavtal som inkluderar en bil och passagerare, och de flesta linjer erbjuder betydande rabatter för pensionärer, studerande och barn.

Regelbunden färjetrafik till och från Norge drivs av Color LineDFDS samarbetssystemenFjord linjeStena Line och Smyril Line färjor.

Klicka här Boka Norge Färjebiljetter

Karta över Norge


Bästa tillgängliga Norge Ferries biljett pris gurantee

Bästa Norge färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Norge Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Norge Ferries till eller från Bergen, Köpenhamn, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger och Stromstad ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Norge Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Norge Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Norge Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Norge Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Norge Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Bergen, Köpenhamn, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger och Stromstad vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Norge Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här