Orkney Islands Ferry

Orkney Islands Ferry passagerare och bil Färjebiljetter

Orkney Islands Ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Orkney Islands Ferry segling till och från ön Orkney ferry hamnarna i Kirkwall, St Margarets Hope och Stromness med Northlink och Pentland Ferries.

Boka en Orkney Islands Ferry biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Orkney Islands Ferry priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Orkney Islands Ferry biljetterna till och från Orkney Island ferry hamnar i Kirkwall, St Margarets Hope och Stromness med Northlink och Pentland Ferries online med omedelbar bekräftelse.

Resa till Orkney Islands Ferry färja är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Orkney Islands Ferry biljetter till och från Orkney ön färjan hamnarna i Kirkwall, St Margarets Hope och Stromness med Northlink och Pentland Ferries online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste Orkney Islands Ferry passage information och tidtabeller för alla avgångar till och från ön Orkney ferry hamnarna i Kirkwall, St Margarets Hope och Stromness med Northlink och Pentland Ferries inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor rutt och staden hjälper dig rita resan Orkney Islands Ferry färja.

Om reser till Orkney ön färja hamnar i Kirkwall, St Margarets Hope och Stromness med Northlink och Pentland Ferries sedan boka en färja passage till Orkney Islands Ferry och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Orkney Islands Ferry erbjuder fantastiska priser till och från ön Orkney ferry hamnarna i Kirkwall, St Margarets Hope och Stromness med Northlink och Pentland Ferries färjetrafik hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Orkney Islands Ferry biljetter till och från ön Orkney färja hamnarna i Kirkwall, St Margarets Hope och Stromness med Northlink och Pentland Ferries vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Orkney Islands Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Orkney Islands Ferry biljetter
till och från Orkney Island ferry hamnar i Kirkwall, St Margarets Hope och Stromness med Northlink och Pentland Ferries online i förväg för att njuta av den billigaste tillgängliga färjan biljett pris.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Orkney Islands Ferry väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Orkney Islands Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Orkneyöarna 

Orkneyöarna har hålslag sätt över dess vikt i inspirerande personer som påverkat omvärlden.

Äventyrare, upptäcktsresande, pirater, författare och konstnärer är bland de Orcadians som gjort deras namn runt om i världen.

Med milt klimat, bördig grön mark och fantastisk kust är Orkney ett paradis för naturälskare året runt.

Varje säsong har sin egen charm och skönhet från sommaren ändlösa dagar med havsfåglar kräver på klipporna till vintern när marken är gratis för besökare och du kan njuta av tystnaden eller mysig upp genom rytande brand för traditionella Orcadian berättande sessioner korta dagar.

Unika djur lever här, inklusive Orkneyöarna skogssork, medan sällsynta växter frodas i föroreningar-fria luften.Naturen är allt omkring dig i Orkneyöarna.

Gälar Bay, Orkneyöarna
Viktigaste centrumen i Orkney 

Även om bestående av över sjuttio öarna Orkneys invånare och buisinesses är huvudsakligen alla baserade på en av de största öarna.

Orkney Kirkwall
Huvudstad i Orkneyöarna har livfulla oberoende butiker och ett livligt nattliv i dess många hotell och barer.Det är även en hub transport för busslinjer över fastlandet Orkney och porten för färjor till Aberdeen, Shetland och de norra öarna.Kirkwall flygplats med länkar till Skottland, Shetland och på sommaren, Norge, är mindre än tre mil från centrum.

Den viktigaste shoppinggatan är ett Mekka för de som förespråkar kedjan-free butiker och det bestånd allt du behöver från boutique modet, designer anpassar och lokalt utformade kläder till CD-skivor och DVD-skivor till smycken, utomhus kläder, bröd och kakor, linne, musikinstrument, hushållsartiklar och skor.Privatägda livsmedelsbutiker med personlig service av en typ som har till stor del försvunnit på andra håll i Storbritannien, lokal produktion och lager och internationella favoriter.Artisan Bageri, slaktare, kemister, banker och flera kaféer lägga till blandningen.Pittoreska länge huvudgatan kantas trottoarsten ormar ned från hamnen, ändrar sitt namn från Bridge Street till Albert Street till bred Street som det går.

I centrum, på Kirk Green står den magnifika St Magnus domkyrkan medan närliggande är Earls och Bishops palats och Orkneyöarna Museum i Tankerness hus med sina fantastiska trädgårdar. " Bedriver ned smala Victoria Street i det är fler butiker och kaféer.

På kanten av den antika burgh finns tre stormarknader och Pickaquoy centrum med dess fitness och hälsa sviter, utomhus sporter husvagnsplatser, café, New Phoenix Cinema och mötesrum.Orkney Islands Council är baserat i Kirkwall på skolan plats.Det finns också en auktion mart och industriområde vid Hatston.Det finns flera platser i staden för prestanda inklusive en teater, gemenskapen och kyrkan hallar, funktionen hotellrum och Pickaquoy centrum.

Kirkwall går tillbaka till nordisk gånger, på 1000-talet, då den kallades Kirkjuvagr (church of the bay). Då havet varvade vid stegen i katedralen, men nu mycket land har återställts.1486 Kirkwall beviljades i Royal Burgh status av kung Jakob III av Skottland.

Orkney Stromness
Pittoreska stängs och smala gamla gatorna huddled mellan sten byggnader av historiskt intresse är den glädje som är Stromness.Orkneys näst största stad är en arkitektonisk pärla som inspirerar konstnärer och författare och är en favorit med besökare.De som kommer till Orkney på färjan från Scrabster nära Thurso behandlas till den bästa visningen av sten staden med dess piers, nousts, butiker och terrasser med hus, tittade över av hill Brinkie Brae.Liksom Kirkwall har Stromness en "gatan" som meanders genom staden, om ändrar sitt namn längs vägen.Från norr körs via Ferry Road, Victoria Street, Graham rum, Dundas Street, Alfred Street, Southend och Ness väg.Håll utkik efter Khyberpasset, Hellihole och Rae's Close, uppkallad efter polarforskare Dr John Rae, gå uppför kullen.

Det kan vara en fristad för konstärliga folkmassan och festival besökare men Stromness är också en fungerande stad med nyttiga och intressanta butiker och alla de faciliteter som behövs för att leva, arbeta och spela.Det är en upptagen dykning destination med flera företag som erbjuder dykning privilegiebrev.Och alltmer Stromness är i frontlinjen för Orkneys banbrytande förnybar energiindustrin med företag och universitetsstudenter baserad i staden.Andra industrier inkluderar skaldjur bearbetning och ett bageri och fuskverk fabriken.

Enligt var George Mackay Brown, sen Stromness-baserade poet och författare, det första huset i staden ett gästhem Cairston strand som beviljades en stadga 1580.Safe harbor-systemet för Hamnavoe växte som en port och handelsfartyg stad under de europeiska krigen under 1600-talet till 1800-talet som engelska kanalen farliga.Fartyg inklusive kapten Cooks Discovery och upplösning kallas 1780 och Sir John Franklin kallas innan resan dödlig till Arktis.Hudson's Bay Company fartyg ägde män, bestämmelser och vatten vid inloggning i staden i 1700- och 1800-talen och arktiska valfångare från östkusten hamnar också ägde män whale fisket i Grönland och Island.Berömda invånare i Stromness ingår målare Sir Stanley Cursiter, Isabel Gunn som gick med HBC förklädd som en man och Eliza Fraser som förliste i Australien.Flera av sina färgglada fiktiva karaktärer utifrån Stromnessians Sir Walter Scott.

Orkney West fastlandet
Väst fastlandet Orkneyöarnas är hem till hjärtat av neolitiska Orkney UNESCO världsarvet som är en av de viktigaste områdena i Storbritannien för arkeologiska lämningar.Här finns de berömda stående stenarna, Ring av Brodgar och Stenness och Maeshowe nedgrävning kammare.Västkusten från klipporna i svart Craig nära Stromness upp till tidvatten historiska ön av Brough Birsay är stormen-surras och fantastisk med havet stackar, grottor, ståtliga klippor, Skara Brae neolitiska byn och en underbar sandstrand vid Skaill Bay.En tio mil kust promenad tar i alla webbplatser.Solnedgångar sedd från här är legendariska.Inom landet finns det öring fiske sjöar, fågel förbehåller sig ljunghed och marsh av internationell betydelse, Orkney bara arbetar vattenkvarn vid baroniet Mills, Birsay och flera byn samhällen med butiker och tearooms.Många hantverkets har sina studios i området.

Orkney tearooms är populära och av hög kvalitet, många tjänstgör luncher, hem bakes och hög tesorter.Nära byn Orphir med dess Viking är kyrkan och gårdsmuseum ferry pier vid Houton för bil färjor till Lyness i hoj.Andra byar med butiker och gemenskapens centrum är Harray, Dounby, Finstown och de mer utspridda samhällen Evie, Rendall och Twatt.Sandwick parish är också sprida ut med gårdar och land hus.De två gård museerna i Kirbuster och Corrigall är i väst.Birsay har en butik, tearoom, hotell i närheten och ruinerna av Earl's Palace, en gång land högen av Robert Stewart, Earl av Orkney, en halvbror till Maria Stuart.Hans son Patrick, som lokalt kallas svart Pat, läggas till i byggnaden.Han avrättades år 1615 för förräderi.

Brough Birsay kan nås till fots via en causeway för två timmar vardera sidan av ebb - tide gånger bokförs på webbplats och i turistinformation centra.Den har spår av piktiska byggnader, resterna av en Viking kloster och en fyr.

Orkney östra fastlandet
Området är öster och sydost om Kirkwall boskap land med dess låglänta bördig jordbruksmark.Det kan inte ha ett världsarv men det finns massor av historiska platser och attraktiva byar att utforska.

Parish av St Andrews har en källsortering gemenskapen hall och en vibrerande skola.Nära hallen är Mine Howe en privatägd antika sjunkna kammare under en mound.Du kan sjunka i den mystiska subterranean rymden ned en brant sten trappa.Arkeologer har spekulerat om syftet med kammaren som omges av ett dike.

Området i Tankerness har bra stränderna för att se sälar och fåglar som silvertärnor och Loch Tankerness där oystercatchers, lapwings och curlews häckar.Upptäckten av en förkolnas hasselnötssektorn shell i 2007 i en bronsåldern mound i Tankerness var spännande bevis på mesolitiska verksamhet i Orkneyöarna och var daterat till 6820-6660 BC.

På vägen till halvön Deerness är Dingieshowe, en sandig näset där en är platsen för Viking parlament, känt som ett ting.Deerness har en butik och utspridda bostäder.Kör till parkeringen vid Gloup och du kan se detta blåshål och gå till Brough Deerness om du kan brave smala Klippan spåret till platsen för en tidig kloster och kapellet ruiner.Bedriva spektakulära cliff sökvägen och du når Mull huvud, en naturskön udde späckad med havsfåglar sommaren med sin första världskriget skytt.Ytterligare på igen är den Covenanters Memorial torn restes till minne av 200 religiösa fångar som transporterats till de amerikanska kolonierna och miste sina liv när de var förlisning i 1679.Fler spår kan följas för en cirkulär väg tillbaka till parkeringen.

På väg är tillbaka till Kirkwall den hamnen byn av St Marys i Holm som var ett välmående fiske centrum för sill industrin.Det är nu avskurna från Nordsjön genom Churchill Barriers.

Orkney South Ronaldsay
Den största bosättningen utanför Kirkwall i öster är den attraktiva harbour village av St. Margarets hopp på South Ronaldsay, Orkneys tredje största bosättningen.Här pågår en katamaran färja till Gills Bay nära John o-krossgryn.Det finns ett konstgalleri och hantverk butik, hotell, en prisbelönt restaurang, en golfbana och William Hourston Smiddy Museum.Filmer och levande drama placeras regelbundet i Cromarty Hall.I augusti hålls Boys' plöjning matchen och Festival för hästen.Det finns milda sandiga vikar i närheten vid Sands o-Wright och Herston.Du kan leta i Scapa Flow till isle of Flotta Hoxa Head och kan se tumlare som passerar förbi.

Söder om "The Hope" är så långt du kan gå Burwick Pier där du kan ta en mul-färja till John o-krossgryn under sommaren.Här är också Eagles grav, en neolitiska kamrar grav som konstaterades på en gård.Familjeägt besökare centrum erbjuder ett välkomnande föredrag när du kan hantera artefakter innan du gör ditt sätt på en fantastisk kustnära bana till graven, där eagle talonger konstaterades bland begravningen.Det finns också en bronsåldern brända mound.

South Ronaldsay är ett av de länkade South öarna, som är kopplade till varandra med ingrepp i form causeways, Churchill Barriers, byggd av italienska-av-krigsfångar under andra världskriget.De länkade öarna är Glimps Holm, Burray och Lamb Holm - hem för den berömda italienska kapell, ett konstverk som skapats inuti två Nissen hyddor.

Orkney Burray
Burray är en liten ö som länkade till östra fastlandet Orkney och South Ronaldsay genom Churchill Barriers.Endast en gång att nå med båt och ett jordbruk och fiske gemenskapen, den är nu kopplad av causeways.Den har en befolkning på omkring 350, en skola, affär, hotell och hamnen där vattensporter finns på erbjudandet.Burray har vackra sandstränder, fantastisk utsikt över Scapa Flow och uttrar och sälar kan ibland ses från runt den fjärde barriären.

Burray fossila och Heritage Centre inrymt i gamla byggnader är en fascinerande plats att besöka.Fossil från Orkney och hela världen visas ca 360 miljoner år gamla.Butiken lager ett stort antal böcker om ämnet, ädelstenar, smycken och leksaker.Insamling startades av Ernest Firth som funnit fossil i hans stenbrott.Övervåningen är arv centrum som är ett viktigt Arkiv för lokala dokument, Burray folkräkningen poster från 1821 till 1901 och fotografier.Det finns skärmar av objekt som används av Orcadians och möbler inklusive en inramad säng.Det finns en rekonstruktion av en Edwardian rummet, visar hur ett typiskt Orkney hus kanske har tittat i början av 1900-talet med familjen bosatte sig runt elden torv.

Gemenskapens café erbjuder underbara homebakes.Centrum är öppet under sommarmånaderna.

Kultur är ett sätt att leva i Orkney och ger tusentals besökare om året för att njuta av festivaler, museer och konstgallerier.

Det finns ett packade program av händelser för många månader av året med internationellt hyllade musik, konst, föreläsningar och prestanda.Händelser såsom Ba "spelet på juldagen och New Year's dag och festivalen för hästen i augusti är ganska unik glasögon.

Prisbelönta gallerier och museer är också magneter till våra kuster för kultur gamar.

Orkneyöarna

På Orkneyöarna skärgården runt 70 öar är utspridda i en ren havet med 20 bebodda öar, var och en med sina egna tecken.

Utforskning av färja eller flyg är en resa av äventyr genom historien, vacker natur och kultur medan ön folkmusik är kända för sina varmt välkomna besökare och nya bosättare.

De norra öarna har sammanväxande gemenskaperna och unika levnadssätt från jordbruk berömda North Ronaldsay fåren att arbeta mot självförsörjning av energi i Westray.

I de södra öarna, är Flotta känd för sin olja och hoj för dess krigstida historia, fjällvandringen och dess gamla mannen rock stacken.

Regelbunden färjetrafik drivs av Pentland och NorthLink Ferries segla mellan fastlandet och Orkneyöarna.

NorthLink Ferries segla mellan Lerwick Shetland, Hatston Pier, Kirkwall och Aberdeen.Ett kortare alternativ är Northlink Scrabster till Stromness (90 minuter) väg.Ett snabbare alternativ igen är Pentland Ferries katamaran från Gills Bay, nära John o-krossgryn till St. Margaret's Hope i South Ronaldsay (1 timme).

En tredje färja operatör, John O' krossgryn, erbjuder en inter island och sightseeing färja tjänsten.

Klicka här till boken Orkney ön Färjebiljetter  Karta över Orkneyöarna

 


Bästa tillgängliga Orkney Islands Ferry biljett pris gurantee

Bästa Orkney Islands Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Orkney Islands Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Orkneyöarna färja till eller från Orkney Island ferry hamnar i Kirkwall, St Margarets Hope och Stromness med Northlink och Pentland Ferries, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Orkney Islands Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Orkney Islands Ferry biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Orkney Islands Ferry kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se kan du få levande Orkney Islands Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Orkney Islands Ferry bil och passagerare Färjebiljetter till och från ön Orkney ferry hamnarna i Kirkwall, St Margarets Hope och Stromness med Northlink och Pentland Ferries vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Orkney Islands Ferry till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här