Irland färjor

Irland färjor passagerar- och bil Färjebiljetter

Irland Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Irland Ferries segling till och från de irländska färja hamnarna i Dublin, Cork och Rosslare till Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Dinan, Stranraer, Swansea och Troon.

Bokning Irland Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Irland Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Irland Ferries biljetterna till och från de irländska färja hamnarna i Dublin, Cork och Rosslare till Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Dinan, Stranraer, Swansea och Troon online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Irland Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Irland Ferries biljetter till och från den irländska färjan hamnar i Dublin, Cork och Rosslare till Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Dinan, Stranraer, Swansea och Troon online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Irland Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till och från de irländska färja hamnarna i Dublin, Cork och Rosslare till Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Dinan, Stranraer, Swansea och Troon inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Irland Ferries färjetrafik.

Om reser till irländska färja hamnarna i Dublin, Cork och Rosslare Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Dinan, Stranraer, Swansea och Troon sedan boka en färja korsning med Irland Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Irland Ferries erbjuder fantastiska priser till och från de irländska färja hamnarna i Dublin, Cork och Rosslare till Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Dinan, Stranraer, Swansea och Troon ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Irland Ferries biljetter till och från de irländska färja hamnarna i Dublin, Cork och Rosslare till Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Dinan, Stranraer, Swansea och Troon vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Irland Ferry
Biljett priser & bokning


Boka Irland Färjebiljetter
till och från de irländska färja hamnarna i Dublin, Cork och Rosslare till Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Dinan, Stranraer, Swansea och Troon online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset för att segla med Stena Line, Steam Packet Ferries, P & O Irländska sjön Ferries, Celtic länk, Irish Ferries, Brittany Ferries eller Fastnet linje.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Irland Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Irland Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Irland

Den irländska ön består historiskt av 32 grevskap, varav sex, kallas Nordirland, hållits som en del av Förenade kungariket sedan resten av Irland blev självständigt år 1922.

Namnet "Irland" tillämpas på ön som helhet, men på engelska är också det officiella namnet på den oberoende staten.

Ligger högst upp på den nordvästra spetsen av Europa, är detta en plats i världen där även tid att gå vilse kommer att vara värt besväret.

Med forntida myter och legender att avslöja, fantastiska landskap att utforska och lokalbefolkningen som kommer att vara mer än glad att avslöja vår dolda pärlor, bara att gå där ön Irland tar dig.Garanterad, ska du återvända hem med minnen som varar en livstid!

Den irländska kulturen har tagit tusentals år att utveckla, så värnar om varje ögonblick av din kulturella upptäckt.

Om du går till Irland i juli eller augusti kan du förvänta dig någorlunda varmt väder, längre dagar och en livlig meny festivaler.Detta är dock högsäsong, som uppvisar vissa utmaningar om du vilja ha lite av ensamhet.

Irländska landsbygden

Irland färjor 

Få länder har en turist bild så sin av kliché som Irland.Från treklöver och shillelaghs till pysslingar, lovable bovar och fyrtio nyanser av grönt finns det en uppsjö av plattityder att vada genom innan du scramble iland på Irlands reala.

Irländska sjön har en av de bästa servade och konkurrenskraftiga person-, bil- och godstrafik färjetrafik i Europa.

Ett förvånansvärt stort utbud av linjerna drivs av Stena Line, Steam Packet Ferries, P & O Irländska sjön Ferries, Celtic länk, Irish Ferries, Brittany Ferries och Fastnet linje länk Irland med fastlandet UK och Frankrike över Irländska sjön.

Holyhead till Dublin : Stena Line kör snabba tjänster (2 timmar) till Dun Loaghaire, 7 km söder om Dublin, och konventionella ferries (3 timmar 15 minuter) till Dublin själv.Varje linje har två avgångar varje sätt dagligen.Irish Ferries kör fyra resor varje sätt dagligen mellan Holyhead och Dublin.Snabb färja tar 1 timme 55 minuter, konventionell färja 3 timmar 45 minuter.

Douglas (Isle of Man) till Irland och England : Isle of Man Steam Packet körs tjänster mellan Douglas och Heysham, Liverpool, Belfast och Dublin.

Pembroke till Rosslare : Stena Line färjor kör från Pembroke i sydvästra Wales till Rosslare, Irland.Det finns två korsningar sätt dagligen, och resan tar 3 timmar 45 minuter.

Irland Ferry portar

Fishguard till Rosslare : Stena köra snabbt och conventinal färjor mellan Fishguard i Pembrokeshire och Rosslare i Wexford, Irland.Det finns 4 överfarter varje sätt dagligen i högsäsong men Express endast löper fram till den 28 September 2008.Transporttiderna är 2 timmar (snabb) och 3 timmar 30 minuter (konventionell).

Swansea till Cork : I början av juni 2009 lanserade Fishguard Ferries sin nya Swansea - Cork service med en stor, bekväm och skäligen moderna fartyg.

Ytterligare Irländska sjön Ferry spårkorsningar:-

Fleetwood till Larne : Fleetwood är strax norr om Blackpool.Denna linje drivs av Stena, och det finns två avgångar varje sätt dagligen i högsäsong, tar ca 8 timmar.

Troon, Cairnryan (Scotland) till Larne (Nordirland : En upptagen gods- och passagerartransport linje som drivs av P & O Irländska sjön Ferries.Snabb katt tjänsten 1 timme 50 mins Troon till Larne.Konventionella ferries 1 timme 45 minuter Cairnryan Larne.Ca 8 seglatser varje sätt dagligen.Kontrollera i 1 timme före avgång.

Stranraer till Belfast : Stena driften av denna linje mellan Skottland och Irland.Färjor kör året runt och det finns normalt 6 seglatser sätt dagligen.Crossing tid är 2 timmar på snabba färjor och 3 timmar 15 minuter på en konventionell färja.

Belfast till Liverpool : DFDS NorfolkLine kör en enkel tidtabell på denna rutt: en avgång varje sätt vid 10.30mig och 10.30 pm.Stora, moderna färjor driften av denna linje och restiden är ca 8 timmar.

Järnväg och segel

FerryTO erbjuder också en järnvägs-och-segel  alternativet för mul passagerare från var som helst i Förenade kungariket till Dublin, vars pris inkluderar både diskonterade träna och Färjebiljetter.För mer info, vänligen Klicka här .

Underhållning och aktiviteter I Irland

Många olika evenemang och festivaler äga rum runt om i landet under året.Det bästa sättet att få aktiva i Irland är att chefen reda ut sin landsbygden på fot eller cykel.De förtrollande landskap kommer att mer än kompensera för tillfällig straffa kullen.

Om straffa hills är din sak, finns det naturligtvis stora berg-klättring möjligheter.Också är du aldrig långt från havet, som kommer att glädja scuba divers, sjömän och surfare.

 • Februari ser Dublin International Film Festival.
 • Vid påsk hålla många små städer parader och stadsbor gorge själva på chokladägg.
 • 16 Juni är Bloomsday i Dublin, med re-enactments av Ulysses och behandlingar i hela staden.Listowel i grevskapet Kerry innehar en Writers' veckan litterära festivalen under juni, och det finns en Jazz & Blues Festival i Belfast.
 • Juli är när marschera verkligen får till sin klivet i Nordirland, och varje Orangeman träffar på gatorna på storslagna 1100 att fira den protestantiska segern vid slaget vid Boyne.
 • Augusti är ridsport månad, Dublin Horse Show och tävlingarna i Tralee.Också i grevskapet Kerry i Rosscarbery, obegränsad de antika Puck Fair siar dricka i dagar och nätter.
 • I September, Cork har sin Film Festival och Belfast har en Folkmusik Festival.
 • I oktober, Dublin har dess Theatre Festival Ballinasloe i grevskapet Galway värd för landets största boskap och hästen rättvis och Kinsale i County Cork är hem för Irlands gourmet festivalen.
 • I Wexford är November Opera Festival ett internationellt evenemang.
 • Julen är en tyst affären på landsbygden, även om den 26 December är den antika seden Wren pojkar reenacted när grupper av barn, traditionella musiker och irländska dansare utför på området hem, ber donationer i utbyte mot ett år till ett värde av lycka.

Besöker Dublin 

I kölvattnet av en enastående högkonjunktur, Dublins landskapet har förändrats enormt under det senaste årtiondet.Dessa dagar Dublin rankas bland de översta turistmål i Europa, och denna pulserande stad surrar med en påtaglig känsla av att det skapar ett nytt kulturellt arv.

Stadens burst välstånd gav det en ny tillförsikt sheen, men vad är fortfarande särskilda är andan i de människor som säkerställa att Dublin trots whirlwind ändringar, förblir en av Europas mest jordnära, vänliga och tillgängliga städer.

Dublin ligger på östkusten av Irland, med större Dublin sprawling runt bågen av Dublin Bay, avgränsas i norr av Howth kullar och i söder av Dalkey udde.

Staden är delad - fysiskt och psykologiskt - av floden Liffey, i norr har traditionellt varit fattigare och rikare syd.Två kanaler - Canal Grande i syd- och Djurgården i norr utgör halvciruklär bågar runt centrum.

Norr om floden, de viktigaste gatorna för besökare är O'Connell St, den största shoppinggatan thoroughfare som leder till Parnell Square, och Gardiner St, ett B & B och vandrarhem hotspot.

I väst växer området Smithfield som en turist magnet.Busáras, huvudsakliga Busstation och Connolly station, en av de två viktigaste järnvägsstationer, är nära den södra änden av Gardiner St.Immediately söder om floden är navet i Dublin, Temple Bar, där du finner en koncentration av pubar, restauranger, butiker och ett antal konstgallerier.

Närliggande Trinity College är vid den södra änden av Grafton Street, stadens mest exklusiva shopping stråk.På södra sidan hittar du också de bästa exemplen på georgiska Dublin, med ståtlig hus och eleganta Parker.

Äta ut I Dublin

Irlands största staden är även landets kulinariska huvudstad.Från lowliest oljig sked diner som betjänar sorts friterade livsmedel som dina artärer kommer igen, till den häftigaste Michelin-medverkade restaurang där äta är en veritabel kulinariska resa, är Dublin en frossare glädje.

Dublin nätter ut

Medan Dublins nattliv har varit jacked under de senaste åren och det finns nu en svindlande Rondell trendiga barer, caféer och klubbar, utövar den lokala puben fortfarande en centrifugal pull på spel.Puben är en mötesplats för vänner och främlingar både, den plats där Dubliners är i sin mest gemytlig.

Shopping i Dublin

Stilrena crystal, chunky knitwear och off beat artefakter.Om det görs i Irland, kan du troligen köpa den i Dublin.Traditionella köper omfattar irländska knitwear, Celtic-stil smycken, kristall, fina Kina och linne.Men det finns också massor av små butiker som säljer excentrisk och vanliga bakverk och din souvenir trinket inte behöver vara lugnare.

Verksamhet i Dublin

Utomhus ansträngningar är förvånansvärt populära här torrt i staden.För de litterärt lutande, ibn Leopold Bloom lysande resa över staden är ett måste, men även bara vandra runt staden för nöjes skull är en glädje.De härdigare kan simning eller ställa sina Hardwood mot irländska fisk.

 • Walking  -Dublin är en härlig, antika och kompakt stad, så det är ingen överraskning att det innehåller många stora walking turer.Vackra Parker, historia-rika förorter och några av de bästa georgiansk arkitekturen i världen gör drömska landskap.

 • Simning -Om du kan ta gås-pimpling temperaturer finns det vissa stränder, som den närbelägna Sutton, att doppa dina toe-in, eller du kan göra som Buck Mulligan gjorde och simma i fyrtio mul poolen vid Dun Laoghaire.

 • Fiske -Fiske är enormt populär, och kustområden Howth och Dun Laoghaire är stora havsfiske fläckar.Förvånansvärt nog floden Liffey har rättvis laxfiske och öring hoppa nästan på din linje nära Clane, 20 km (12 mi) från stadens centrum.

 • Sova -Dublin's downtown ritziness späder ut som du Åk ut till prisvärd 'burbs.Men stadens helgen popularitet kan göra att hitta en säng ganska tufft i varje prisklass, särskilt på sommaren.Gör en bokning gör livet mycket enklare.

Platser att se / besök I Dublin

Även om de flesta människor inte schemalägga för mycket tid på Galleri i puben crawl, erbjuder Dublin museer en mängd samlarobjekt.Från ökända potten av irländska guld till Book of Kells till en värddator av udda konstnärliga rikedomar "objets d'religious", det är en stad i Arkiv och artefakter.Till skillnad från London har många av de bästa ställena att besöka fri entré för alla besökare.

 

 • Trinity College
  College Green Ring för info: (01) 677 294107:00-24: 00
  Irlands främsta universitet är både rogivande reträtt från livliga staden och hem Dublins största attraktion, Book of Kells.Föreskrivs i hårdnackat protestantiska Elisabet I 1592 i ett försök att stoppa 'popery', universitetets gamla ivy-omfattas murarna seg med historia och en känsla av tillfälle.
  Entré: koncession 6.50 fullständiga 7.50 familjen 15.00St Patrick's Cathedral
  St Patrick's Close Call för info: (01) 475 4817Mar-Oct 09: 00-18: 00. Nov-Feb Mon-fre 09: 00-18: 00, lör 09: 00-17: 00, sön 09: 00-15: 00

 • St Patrick's Cathedral står på en av Dublins tidigaste kristna webbplatser.St Patrick sägs ha döps konverterar vid en brunn i Domkyrkans grunderna.Även om en kyrka stod på platsen från 400-talet, de nuvarande byggnaden datum från 1191, och flera större ändringar har gjorts sedan dess.
  Entré: koncession 3.20 fullständiga 4.20 familjen 9.50

 • James Joyce Museum
  Ring för info: (01) 280 9265Apr-ULT Mon-Sat 10: 00-13: 00-14: 00-17: 00, sön 14: 00-18: 00
  Inrymt i en Martello tornet med utsikt över Dublin Bay, James Joyce Museum kombinerar MINNESTECKEN från hela den hyllade författaren liv med en dramatisk inställning som har en historia som alla sina egna.
  Entré: familjen €17.50 fullständiga €6.25 barn €3,75

 • National Gallery of Ireland
  Merrion Sq West Ring för info: (01) 661 5133Mon-ons & fre-lör 09: 30-17: 30, tors 09: 30-20: 30, sön 12: 00-17: 30
  National Gallery öppnade 1864 och har byggt upp ett betydande innehav av irländska, brittiska och Europeiska konst.Insamlingen har huvudsakligen genom donationer, vuxit till ca 12500 konstverk, inklusive oljor, watercolours, ritningar, färger och skulpturer.
  Antagning: gratis

 • National Museum of Ireland -Arkeologi & historia
  Kildare St samtal för info: (01) 677 7444Tue-lör 10: 00-17: 00, sön 14: 00-17: 00
  Nationalmuseum är hem för en fantastisk bounty bronsåldern guld, järnåldern keltiska metallarbeten, Viking artefakter och imponerande antika egyptiska reliker.Palladiska stilen viktoriansk byggnad är en bra inställning för insamling, med 18 m 62 ft kupoler rotunda, marmor kolumner och mosaik golv.
  Antagning: gratis

 • Guinness Storehouse
  James St Call för info: (01) 408 480009:30-17: 00
  Som en Disneyland för öl älskare, Guinness Storehouse är en all-sjungande, alla dansa extravaganza kombinera sofistikerade utställningar med mer än en pintful av marknadsföring hype.Den bästa delen av turnén magasinet är taket Gravity Bar, där du kan sparka tillbaka med en pint svart grejer.
  Entré: barn €5.00 koncession €9,00 fullständiga €13.50 familjen €30,00

 • Dublin Castle
  Dame St samtal för info: (01) 677 7129Mon-fre 10: 00-17: 00, lör-sön 14: 00-17: 00
  Centrum för brittiska makten i Irland, byggd på order av kung Johan i början av 1200-talet, Dublin Castle är mer korrekt beskrivas som ett palats.Av ursprungliga anglonormandisk Fästningen byggdes på Viking grunderna, återstår endast post Tower.Den mest fascinerande del av slottet är underjordiska – en del av den gamla staden väggar och moat.
  Entré: fullständig €4.00 koncession €3,00

 • Christ Church Cathedral
  Christchurch Pl Ring för info: (01) 677 809909:45-17: 00
  Dublins mest imponerande kyrkan, Christ Church, ligger inom gamla hjärtat av medeltida Dublin.Byggt på platsen för en befintlig Träkyrkan Viking, uppdrag sten katedralen i 1172 av Dublin, Richard de Clare ("Strongbow") och ärkebiskop Laurence O'Toole anglonormandisk erövrare.
  Entré: koncession €2.50 fullständiga €5.00 familjen €7,00

 • National Museum of Ireland - Naturhistoriska riksmuseet
  Merrion St samtal för info: (01) 677 7444Tue-lör 10: 00-17: 00, sön 14: 00-17: 00
  Detta museum har knappast förändrats sedan 1857, när skotska explorer Dr David Livingstone levereras en inledande föreläsning.Sviktande inredningen ger sätt en överväldigande skärm stoppade djur och monterade huvuden, möjlighet i som något från en Hitchcock-film.Många är de två miljoner arterna på visning i museet, länge utdöda.
  Antagning: gratis

 • Chester Beatty Library
  Fartyget St samtal för info: (01) 407 0750Mon-fre 10: 00-17: 00, lördag 11: 00-17: 00, sön 13: 00-17: 00
  Häpnadsväckande insamling av New York mining magnat Sir Alfred Chester Beatty är grunden för en av Dublins bästa, om mindre-besökt, museer.En kräsne resenären och samlare samlat Beatty mer än 20 000 manuskript, sällsynta böcker, miniatyrmålningar, lera tabletter, dräkter och andra objekt d'art.
  Antagning: gratis

 


Bästa tillgängliga Irland Ferries biljett pris gurantee

Bästa Irland färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Irland Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Irland Ferries till eller från de irländska färja hamnarna i Dublin, Cork och Rosslare till Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Dinan, Stranraer, Swansea och Troon, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Irland Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Irland Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Irland Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Irland Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Irland Ferries bil och passagerare Färjebiljetter till och från de irländska färja hamnarna i Dublin, Cork och Rosslare till Belfast, Cairnryan, Cherbourg, Dun Laoghaire, Fishguard, Holyhead, Isle of Man, Larne, Liverpool, Pembroke, Dinan, Stranraer, Swansea och Troon vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Irland Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här