Shetlandsöarna färjor

Shetlandsöarna passagerar- och bil Färjebiljetter

Shetland Islands ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Shetland Islands Ferries segling till och från Lerwick Shetland kapital från Aberdeen med Northlink Ferries.

Om reser Lerwick Shetland kapital från Aberdeen med Northlink Ferries sedan boka en färja passage till Shetlandsöarna och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Jämföra, boka och betala mindre för Shetland Islands Ferries biljetter till och från Shetland huvudstad i Lerwick från Aberdeen med Northlink Ferries vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Shetland Islands Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Shetlandsöarna Ferries biljetter
till och från Shetland huvudstad i Lerwick från Aberdeen med Northlink Ferries online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Shetlandsöarna Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Shetlandsöarna Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Shetlandsöarna

Besök Shetland  vid ska när som helst under året och du vara förtrollad av robust skönheten i landskapet.Dess dramatiskt ändrade färger och strukturer kommer att äga din andedräkt borta.Om anlände för första gången eller återvänder du kan vara säker på en mycket välkommen.

Varje år fler besökare upptäcka dessa överraskande hundra öar längst upp i Storbritannien.Och varje år mer och mer av dem upptäcka ett besök ingenting vill nog.Shetland - där Skottland möter Scandinavia och Nordsjön möter Atlanten.Om Shetlands ponnyer kommer från, och på tröjor och vikingarna.

Denna livliga skärgård 22 500 personer har mycket vilda djur, en spektakulär kustlinje, dussintals stora arkeologiska platser och mer geologisk mångfald än något liknande storlek område i Europa.

567 Sq.mil (1468km²) län av Shetland är en entrancing blandning av Skottland och Norge.

Lerwick Ferry Port-Shetland
Resa till Shetland med färja från Aberdeen

Shetland nu bättre tjänas av färjor än någonsin tidigare med avgångar sju nätter per vecka i båda riktningarna på flyglinjen Aberdeen-Lerwick året runt, med tre kräver en vecka vid Kirkwall, Orkney, väg.För fullständig information och bokningar webbplatsen Northlink Ferries.

Fördelarna med att resa med färja:

  • Eftersom 12-13 timmar passage över en natt, du få två dagar på semestern Shetland - dagar när du annars skulle resa till flygplatser, hängande checka in- och vanligtvis spenderar mer tid på marken än i luften.
  • Det är oftast billigare med färja - särskilt för familjen grupper.
  • Det är ett mer avslappnat sätt att resa, med god mat och underhållning tillgängliga ombord, underbara vyer och chansen att träffa nya vänner.
  • Du kan ta bilen med dig (och din hund!)
  • Det finns en bra chans att se delfiner eller tumlare från fartyg, liksom oräkneliga sjöfåglar.

Två "kryssning färjor" på flyglinjen - Hjaltland och Hrossey - är mycket bekväma båtar med en extremt punktliga service: du ska vara i Lerwick på 7.30är på pricken (även om du behöver inte lämna fartyget tills du har haft en maklig frukost). 

Saker att göra I Shetlandsöarnas

Shetland är en utmärkt plats för en aktiv familjesemester.Det finns något för alla - från mountainbike regnbåge fiske, Dykning till dygnet runt golf.Med 19 timmar av midsommar dagsljus, kan Shetland hålla du aktiva hela dagen lång.

Natur
Shetland är känd som en världsklass plats för fågel watching, liksom sigill och Utter observation.Flera vilda reserverna finns på Shetlandsöarna är testamentet till öarnas ren miljö.Shetland är även hem till unika arter som har anpassat sig till öar som underbara miniatyr Shetlands ponnyer.Dess mer än 100 platser av geologiska intresse har förtjänat Shetland medlemskap i det globala nätverket för Geoparks och med över 1 500 km kust och 138 sandstränder, spektakulära landskap är runt varje hörn.

Historiska 
Släpps har alltid rest långt och brett.Shetland har idag många besökare ser att spåra deras släktforskning bakåt öarna.Muness Castle kvalitet och betydelsen av Shetlands arkeologiska platser erkändes av 2006 Rough Guide till Skottland: Mousa broch namngavs som Skottlands top besökaren attraktion och Jarlshof tredje! 

Kulturella
Shetland har ett rikt kulturarv, förkroppsligas i spektakulära Up-Helly-Aa Viking brand festivalen.Shetland behåller många skandinaviska funktioner, stärkt av krigstida förbindelser med motstånd i Norge.Juvelen Shetlands kultur är islanders världsberömda aptitude för musik, särskilt med fiol.

Hantverk & Shopping 
Shopping i kommersiella Street Shetland producerar företag många fina varor, såsom handgjorda fioler, smycken, Läderföremål och traditionella naturlig tvål.Varför inte se vad som erbjuds genom att ta en avkopplande promenad men kommersiella Street, ganska gamla stan shopping gata i centrum av Lerwick.

Festivaler
Det finns många årliga festivaler och evenemang på Shetlandsöarna varje år, med någonting att tillgodose nästan varje smak.Bland först av de årliga händelserna är den Lerwick upp Helly Aa, den största av öarnas brand festivaler, som äger rum den sista tisdagen i januari, sedan den världsberömda Shetland Folk Festival, erbjuder en eklektisk internationella programmet körs under fyra dagar runt i början av maj.En månad eller så senare - runt midsommar - vi har Bergen-Shetland tävlingarna.

Shetlandsöarna

Shetland var nordisk till 8 September 1468, pant i fast när öarna var egendom till Skottland för 8 000 floriner som en del av äktenskap avtalet mellan den framtida James III och prinsessan Margrethe av Danmark.I 1472 fogas skottar Shetlandsöarna och Orkneyöarna.

Shetland åtgärder cirka 70 mil från Sumburgh Head i söder till Muckle Flugga utanför kusten Unst i norr.Ingenstans är mer än tre mil från havet med en yta på 567 kvadratkilometer som omges av en kustlinje 900 mil, och mycket få platser är utom synhåll för den.

Det är ingen överraskning att havet dominerar liv på Shetlandsöarna i dag som den har genom historien.Fiske är avgörande för ekonomin, men det största bidraget till ekonomi i dag kommer från en annan skörd från havet.Olja upptäcktes under Nordsjön på 1970-talet och mycket av det är tranporteras iland till den Sullom Voe oljan terminal för överföring till tankfartyg.Detta har medfört betydande välstånd till Shetland.

Shetlands kapital och enda stad är Lerwick.Detta ligger ungefär i mitten av Shetlands huvudön, fastlandet.Den gamla fiskehamn kolossalt har utökats, men behåller mycket av sin charm.

Regelbunden färjetrafik genom NorthLink Ferries länka Lerwick med Aberdeen och Kirkwall.Det finns också färja länkar till ett antal skandinaviska destinationer inklusive till Färöarna och Island.

Klicka här för Shetland ön färjor. Shetalnd Island Ferry vägar


Bästa tillgängliga Shetlandsöarna Ferries biljett pris gurantee

Bästa Shetland Islands Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Shetlandsöarna Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Shetlandsöarna Ferries till eller från Shetland huvudstad i Lerwick från Aberdeen med Northlink Ferries, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Shetlandsöarna biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Shetlandsöarna Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Shetland Islands Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Shetlandsöarna Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Shetlandsöarna Ferries bil och passagerare Färjebiljetter till och från Lerwick Shetland kapital från Aberdeen med Northlink Ferries vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Shetlandsöarna Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här