Sydkorea färjor

Sydkorea färjor - passagerare och bil Färjebiljetter

Sydkorea ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Sydkorea färjor som trafikerar till och från den sydkoreanska färja hamn av Donghae, Sakaiminato i Japan och Vladivostok i Ryssland med DBS Cruise Ferries.

Resa till Sydkorea med färja är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Sydkorea Färjebiljetter och från sydkoreanska ferry port av Donghae, Sakaiminato i Japan och Vladivostok i Ryssland med DBS Cruise Ferries online och njuta mer valfrihet och flexibilitet.

Om reser till de sydkoreanska färja hamn Donghae, Sakaiminato i Japan och Vladivostok i Ryssland med DBS Cruise Ferries sedan boka en färja passage till Sydkorea och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Jämföra, boka och betala mindre för Sydkorea Ferries biljetter till och från den sydkoreanska färjan hamn av Donghae, Sakaiminato i Japan och Vladivostok i Ryssland med DBS Cruise Ferries vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Sydkorea Ferry
Biljett priser & bokning


Boka Sydkorea Färjebiljetter
till och från sydkoreanska ferry port av Donghae, Sakaiminato i Japan och Vladivostok i Ryssland med DBS Cruise Ferries online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Sydkorea ferry väg, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Sydkorea Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Sydkorea

Med sitt sceniska skönhet och unika kulturella och historiska arv har Korea mycket att erbjuda besökare.Ett halvön land med fyra distinkta årstider, Korea ståtar med pittoreska dalar, bergen, floder och stränder.

Under hela denna vackra naturlandskap finns det många antika tempel och helgedomar, kungliga palats, skulpturer, pagoder, arkeologiska platser, fästningar, folkmusik byar och museer.

Seoul är där det finns en infektiös energi här och det är lätt att fastna i koreanska joie de vivre, liksom stadens non-stop attraktioner.Mindre modern men inte mindre tilltalande är den antika staden Gyeongju, där tempel, pagoder och kungliga gravar är en källa till mycket fascination.

Ytterligare söderut, livliga hamnen staden Pusan är lite grova runt kanterna men belönar de resenärerna som är villiga att framhärda.

Det finns inga begränsningar för de flesta medborgare i främmande länder förs in Korea.De flesta besökare behöver inte visum, men om ditt land inte är på listan över viseringsfrihet, behöver du en.

Sydkorea landskap

Internationella färjor som trafikerar till och Sydkorea är värt att överväga om du resa runt Nordasien och tillfällig inresa för personbilar är tillåtet för passagerare med färja, tillhandahåller att drivrutiner få ordentlig dokumentation.

Flera färjerederierna, som Pukwan färja, Korea Ferry och Korea marina Express, ge regelbunden färjetrafik som länkar Busan med japanska portarna Shimonoseki, Fukuoka och Sunroute.En annan färja tjänst ligger mellan Inchon och kinesiska hamnar i Tianjin och Weihai.

Du kan fånga en färja till Inchon i Sydkorea från ett antal kinesiska hamnar, resa runt Sydkorea och sedan lämna på en snabb färja från Pusan till Japan.Ett annat alternativ som färjan reser till eller från Ryssland via Sokcho i Gang·won-do.

Färjor till Sydkorea från Kina
Färjor länka 10 kinesiska hamnar med Inchon.Vissa är överfullt av småaktiga handlare, men de ger ett billigare alternativ än att flyga.De billigaste priserna erbjuder en tunn madrass på en nya våningen, medan dyrare biljettpriserna ger dig en liten stuga med en våningssäng och TV.Barn biljettpriser är vanligtvis hälften biljett för vuxen och vissa ferry företag erbjuder studenter en rabatt på 20%.Priserna som anges är för enkelbiljetter och segling tider är kan variera.De flesta färjor lämna Inchon från Yeonan Pier, men de större båtarna avvika från internationella Terminal 2.

En färja och tåg paket är tillgängliga från städer i Sydkorea till Beijing, Shanghai, Hangzhou eller Shenyang i Kina via Incheon-Tianjin färjan.Färjor också lämna Gunsan i Nordjeolla för Qindao i Kina tre gånger i veckan och ta 18 timmar.Den internationella ferry terminal är en W7500 taxi ride från Gunsan bussterminalen.

Fyra säsongen Cruise körs två gånger i veckan mellan Mokpo i Sydjeolla och Shanghai i Kina.

Färjor till Sydkorea från Japan
Första våningen bås i internationella ferry terminal nära Jungang tunnelbanestation i Pusan säljer biljetter för natten färjor till tre japanska städer: Fukuoka, Shimonoseki och Osaka. 

För en snabb resa till Fukuoka på Kobe eller Beetle bärplansbåtar, promenera på övervåningen till andra våningen.Det finns fem dagliga avgångar plus en extra avgång på fredag förmiddag.Andra destinationer är Hitakatsu och Izuhara.

Färjor till Sydkorea från Ryssland
Dongchun driver en färja två gånger i veckan (måndagar och torsdagar) från Zarubino och Vladivostok i Ryssland till Sokcho i Gang·won-do.Med billigare priser sova du på golvet och andel faciliteter.Dyrare biljettpriserna berättigar du en stuga för två eller fyra personer med din egen säng, TV och badrum.Du kan ansluta till den transsibiriska järnvägen, även om de flesta passagerare koreanska och på en paketresa till Paekdusan på Chinese–North koreanska gränsen.

Saker att göra och platser att se i Sydkorea

Seoul 
Ligger längs med floden Hangang, har Seoul växt till en myllrande Metropol med mer än 10 miljoner invånare.Genom åren har huvudstad expanderat kraftigt urbaniseringen och industrialiseringen och fortsätter att växa som blomstrande centrum för landets politiska, ekonomiska, kulturella och pedagogiska verksamhet.

I Seoul, de måste attraktionerna är de gamla kungliga palatsen i Joseondynastins: Gyeongbokgung, Deoksugung, Changdokkung och Changgyeonggung.Sjongmyo, Kungliga ancestral helgedom Joseondynastins och Changdokkungs intilliggande Huwon (bakre trädgård kallas även Secret Garden) är kända för sina vackert anlagda trädgårdar och klassisk strukturer.

Andra attraktioner som rekommenderas för besökare inkluderar National Museum Korea, National Gugak Center, Sejong-Center för scenkonsten, Ho-Am Art Hall och Korea House.National Museum of Contemporary Art i Gwacheon, en stad i södra satellit, förtjänar också ett besök.

Seoul närhet & Gyeonggi-do provinsen
Gyeonggi-do provinsen ligger i regionen västra centrala i den koreanska halvön, med Hangang löper genom dess centrum.Floden delar provinsen i ett bergigt norra område och öppna fält i söder.Medan Seoul håller sina besökare upptagen med så många spännande och lockande saker att se och göra, kan detta område utanför Seoul ger en uppfriskande och uppfriskande paus.

Östra regionen
Gangwon-do provinsen ligger i den östra regionen av den koreanska halvön.De flesta av marken är täckt av tjock skogar, att ge ett överflöd av natursköna perspektiv när färre bostadsområden än i andra provinser.Dess avlägsna trädbevuxen berg och raviner såväl som små kuststäderna är rika på natursköna feber.

Centrala regionen
Provinserna Nordchungcheong och Sydchungcheong ligger i västra mitten av halvön.Nordchungcheong är landets endast provins, men med tillägg av regeringen komplexa i dess kapital Daejeon och den nyöppnade internationella flygplatsen i sydkoreanska-göra kapital Cheongju, de två provinserna omvandlas till en strategisk heartland för den inhemska ekonomin.

Daejeon är ca två timmar söder om Seoul med bil och en större tåg knutpunkt för raderna Seoul-Pusan och Seoul-Gwangju-Mokpo.Det snabbt utvecklas till en av Koreas stora vetenskap och teknik.Expo Park, på webbplatsen i internationella Daejeon Expo ' 93, har renoverats och omvandlas till en offentlig science park.

Sydvästra regionen
Koreas sydvästra regionen omfattar provinserna Nordjeolla och Sydjeolla.Regionen är relativt platt, som innehåller breda sträcker sig av ris risfält och sin ojämna kustlinje skapar många små hamnar.Det är en bördig och varma region skyddad av höga berg i öst och norr och lugnt hav och många öar på i väster och söder.På grund av påverkan av både kontinentala och havet klimat, regionen mycket varierat väder.

Sydöstra regionen
Koreas sydöstra region, som omfattar provinserna Nordgyeongsang och Sydgyeongsang, är ett område som är rikt på sevärdheter, kulturella tillgångar och historiska platser.Hallyeo Maritime nationalpark och bergen i Jirisan och Gayasan hör till denna region mest enastående naturresurser.I tillägg, hela staden i Gyeongju, forna huvudstad av kungariket Silla (57 B.C.-A.D.935), är nu en exceptionell friluftsmuseet.Kungliga gravar, templet webbplatser med väderbitna sten pagoder och fästning ruiner är utspridda i hela staden och har gett många antika skatter.

Jejudo Island och södra kusterna 
Inom en timmes flygning från Seoul, Busan eller Daegu når resenärer i Korea ett land av en helt annan karaktär.Erkänd som det bäst bevarade området i nationen, är Jejudo Koreas enda provins.

Ön är Koreas mest populära smekmånad resmål.Känd som "Little Hawaii" för vulkaniskt landskap, pittoreska subtropiskt landskap, sandstränder, vattenfall och vandringsleder, är det en av världens tio turistattraktioner med över sju miljoner besökare per år.

Sydkorea

Sydkorea , ofta kallad den "mark av the Morning Calm", Korea har en befolkning på 49.78 miljoner (2011) och en total yta på 100, 033㎢ (2010). Beläget vid skiljevägen stora i nordöstra Asien.

År av snabb ekonomisk utveckling drivs landet till att bli världens tolfte största handelspartner.Koreas industriella basen flyttas från jordbruk till tillverkning och förskjuts nu till tjänster.

Några internationella resenärer utforska landskapet, som är en tragedi och en välsignelse.Serene tempel, pittoreska berg, frodiga ris risfält, oförstörda fiske byar och ändlösa Fotvandring möjligheter är hittills off the beaten track, är det osannolikt möter du alla västerlänningar (eller ens engelsktalande) på väg mindre reste.

Det finns en infektiös energi här och det är lätt att fastna i koreanska joie de vivre, liksom stadens non-stop attraktioner.Mindre modern men inte mindre tilltalande är den antika staden Gyeongju, där tempel, pagoder och kungliga gravar är en källa till mycket fascination.Ytterligare söderut, livliga hamnen staden Pusan är lite grova runt kanterna men belönar de resenärerna som är villiga att framhärda.

Schemalagd passagerar-, bil- och frakt fordonet färjetrafik drivs av DBS kryssning färjor segel mellan sydkoreanska ferry port av Donghae i Yongdok, Sakaiminato i Japan och Vladivostok i Ryssland.

Klicka här Boka en sydkoreansk färja biljett.

Karta över Sydkorea Ferry vägar


Bästa tillgängliga Sydkorea Ferries biljett pris gurantee

Bästa Sydkorea Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Sydkorea Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Sydkorea Ferries till eller från den sydkoreanska färja hamn av Donghae, Sakaiminato i Japan och Vladivostok i Ryssland med DBS Cruise Ferries, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Sydkorea Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Sydkorea Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Sydkorea Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Sydkorea Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Sydkorea Ferries bil och passagerare Färjebiljetter till och från den sydkoreanska färja hamn av Donghae, Sakaiminato i Japan och Vladivostok i Ryssland med DBS Cruise Ferries vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Sydkorea Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här