Sporaderna grekiska öarna färjor

Grekiska Sporades öarna Ferries passagerar- och bil Färjebiljetter

Grekiska Sporades öarna Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för grekiska Sporades öarna Ferries segling till och från Alonnisos Glossa, Skiathos, Volos med Hellenic samarbetssystemen Ferries.

Om reser till Alonnisos, Glossa, Skiathos eller Volos sedan boka en färja passage till grekiska Sporades öar och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Grekiska Sporades öarna Ferries erbjuder fantastiska Alonnisos färja, Glossa färja, Skiathos färja och Volos färja biljettpriser.

Jämföra, boka och betala mindre för grekiska Sporades öarna Ferries biljetter till och från Alonnisos Glossa, Skiathos, Volos drivs av Hellenic samarbetssystemen Ferries vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Grekiska Sporades öarna färjor
Biljett priser & bokning


Boken grekiska Sporades öarna färjor biljetter
till och från Alonnisos, Glossa, Skiathos drivs Volos av Hellenic samarbetssystemen Ferries online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda grekiska Sporades öarna Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en grekiska Sporades öarna Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om ögruppen Sporaderna

Grekiska Sporades öarna är en av de mest populära av alla grekiska öar och lockar många besökare varje år som utforskar den tät vegetationen, Klippiga landskap och rent blå hav av ögruppen Sporaderna i nordvästra Egeiska havet.

Alonnisos är en del av ögruppen Sporaderna Grekland och har den vildaste naturliga miljön i gruppen.Det är där en sällsynt växelkontor munk lämnar och därför ön och dess omgivande vatten har varit utropade en naturlig och skyddad miljö.Stränderna i Alonnisos är förvånande, med ren sand eller färggranna stenar och smaragd-grön kristallisk vatten.

Skopelos är den största av Greklands Sporaderna öarna och är livet sina systrar, täckt med en Bassin och tjocka tallskog.Huvudstaden på ön, Skopelos stad är en ren marvel full av vacker venetiansk hus i två våningar med kaklat tak, smal sten banade gator och whitewashed kyrkor.Förutom dess enastående stad, dess vackra bergiga byar och dess fina sandstränder och vikar erbjuder också Skopelos, trevliga barer och krogar.

Mykonos

Skiathos är den mest kosmopolitiska och turistiska ön i gruppen Sporaderna Grekland på ön.Det är täckt med en tät tallskog som utropade en naturlig miljö som måste skyddas och har länge helt organiserade sandstränder som delighting tusentals turister som besöker ön varje år.Är mycket populär, erbjuder Skiathos många restauranger, krogar, barer och nattklubbar vistas öppen fram till gryningen.

Skiathos kommer att vara ditt bästa val om du befinner dig ett part djur söker en livlig stranden scen och ett ännu livligare nattliv.Det brukade vara en exklusiv tillhåll för de rika och berömda i 1960-talet, men dessa dagar på ön har tagits över av de researrangörer som blockerar boka de flesta hotell upp till ett år i förväg.Du kan flyga direkt till Skiathos från Aten och flera europeiska destinationer och det finns bra färja och bärplansbåt förbindelser med fastlandet och andra öar i gruppen.Öns största attraktion är dess stränder som är bland det vackraste i Medelhavet.Sydkusten är full av Tall-fringed vikar med långa sträckor av gyllene sanden och en uppsjö av vattensporter och stranden verksamhet uppfylla alla åldrar och smaker.Och när natten faller det finns musik aktivitetsstaplar och discos en plenty håller dig dansa till dawn.

Närliggande Skopelos saluförs mindre än Skiathos men betydligt mer turism inriktad än stillsam Alonnisos, som är en kort båt rida i öster.Skopelos är en populär paketresa plats men för islanders hålla fast vid beslutsamt många av deras traditionella tullen så på många sätt ön erbjuder bäst av två världar - det är ett turist centrum men som behåller sin grunden grekiska tecken.Ön har två av de vackraste städerna i Sporaderna - Huvudporten Skopelos stad där charmiga kullerstensgator vind till kulle venetianska slott från det livliga hamnområde och förtjusande Glossa som orubbligt vägrar att göra några eftergifter till massmarknaden turism.Öns skogsmark interiör kantas kloster och gamla sten hus med utomhus ugnar där för islanders brukade baka lokalt odlade plommon för deras en gång-lukrativa Plommonsoppa industri.

Alonnisos  ligger i hjärtat av Sporaderna Marine Park, etablerades 1992 med huvudsyftet att spara Medelhavsområdet munken sälar som nu är en av världens mest hotade arter.Omkring 50 sälar lever i denna skyddade zon, enda i sitt slag i Grekland, tillsammans med många andra sällsynta arter av flora och fauna.Du ska ha tur att fånga en glimt på en av sigillen men om du dra nytta av en av många sommaren båt utflykter från ön ser du delfiner som spelar i vågorna, kungsfiskare och utomordentligt akrobatiska Eleonora falkar som häckar högt upp på klipporna.

Skyros är det udda av gruppen - ligger sydost om de andra tre och isoleras från dem genom bristen på regelbunden färjetrafik.Den huvudsakliga staden påminner mer om Kykladerna än Sporaderna med dess bländande, platt-delen vitputsad byggnader och labyrintiskt körfält.Många av de äldre islanders fortfarande klär sig i traditionell dräkt och en hård stolta sina charmiga Skyrian sten hus Fancy med lokala broderier, copperware och handgjorda trämöbler.Ön är hem för den inhemska Skyrian-ponny som har varit uppvuxna här sedan antikens tider men det finns bara ca 100 idag och de flesta av dem är inhemska sällskapsdjur.En av dess största fordringar till berömmelse är något besynnerliga Skyrian get dansen, känd i hela Grekland som ett av landets mest ovanliga och livligaste antika festivaler.Firandet sker i upptakten till fastan och innebär att grupper av män som dansar på gatorna - ledarna bära getskinn masker och kransar av får klockor och åtföljs av unga män som cavorting i syriska kvinnor kläder.

Sporaderna öar


Grekiska Sporades öarna finns i Egeiska havet i öster och sydost om Thessaliens Pelion halvön.Det finns elva öar i skärgården men endast Skiathos, Skopelos, Alonnisos och Skyros är bebodda.

Skiathos har en internationell flygplats och skryter några av bästa stränder i Grekland vilket gör det till en de mest populära paketet semester destinationer av alla grekiska öar.

Angränsande Skopelos också lockar horder av sommaren besökare men Alonnisos och Skyros är både relativt ostört och vädjar till oberoende resenärer som söker lugn och urgamla ön traditioner obesmittad av massturismen.

Schemalagd Hellenic samarbetssystemen Färjor för passagerare resa bilar och frakt mellan de stora öarna medan mindre oberoende färjerederier upprätthålla täta mellan öarna färjetrafik samt vägar till de mindre öarna.

Klicka här Boka biljett färja Sporaderna öarna.

Karta över grekiska Sporades öarna


Bästa tillgängliga grekiska Sporades öarna Ferries biljett pris gurantee

Bästa grekiska Sporades öarna Ferries biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga grekiska Sporades öarna Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda grekiska Sporades öarna Ferries till eller från Alonnisos Glossa, Skiathos, Volos med Hellenic samarbetssystemen Ferries ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande grekiska Sporades öarna Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka grekiska Sporades öarna Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de grekiska Sporades öarna Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se kan du få levande grekiska Sporades öarna Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken grekiska Sporades öarna Ferries bil och passagerare Färjebiljetter till och från Alonnisos Glossa, Skiathos, Volos drivs av Hellenic samarbetssystemen Ferries vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med grekiska Sporades öarna Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här