Syrien Ferry

Syrien Ferry passagerare och bil Färjebiljetter

Syrien Ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Syrien Ferry seglar till och från Tartus och Venedig samt färjor mellan Tartus och egyptiska hamn i Alexandria segling med Visemar Ferry Line.

Boka en Syrien Ferry biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Syrien Ferry priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Syrien Ferry biljetterna till och från Tartus och Venedig samt färjor mellan Tartus och egyptiska hamn i Alexandria segling med Visemar Ferry Line online med omedelbar bekräftelse.

Resa till Syrien Ferry färja är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Syrien Ferry biljetter till och från Tartus och Venedig och färjor mellan Tartus och egyptiska hamn i Alexandria segling med Visemar Ferry Line online samt njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste Syrien Ferry passage information och tidtabeller för alla avgångar till och från Tartus och Venedig liksom färjor mellan Tartus och egyptiska hamn i Alexandria segling med Visemar Ferry Line inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade väg och Stadskartor hjälper dig att rita resan Syrien Ferry färja.

Om reser till Tartus och Venedig liksom färjor mellan Tartus och egyptiska hamn i Alexandria segling med Visemar Ferry Line sedan boken en färja korsning att Syrien färja och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Syrien Ferry erbjuder fantastiska priser till och från Tartus och Venedig liksom färjor mellan Tartus och egyptiska hamn i Alexandria segling med Visemar Ferry Line färja portar.

Jämför, bok och betala mindre för Syrien Ferry biljetter till och från Tartus och Venedig samt färjor mellan Tartus och egyptiska hamn i Alexandria segling med Visemar Ferry linje vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Syrien Ferry
Biljett priser & bokning


Boka Syrien Färjebiljetter
till och från Tartus och Venedig samt färjor som mellan Tartus och egyptiska hamn i Alexandria segling med Visemar Ferry Line online i förväg att njuta av biljettpriset billigaste tillgängliga färja.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Syrien Ferry väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Syrien Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Syrien

Syrierna är bland de mest användarvänliga och gästvänliga människorna i världen, och de flesta besökare till sitt land i slutändan utveckla ett livslångt Förälskelsen med sin milda charm.

Syrien är ingen Nordlevantinsk bakvatten - Syrien är en modern, effektiv och stolta nation med en administration som blir mer liberala och passiv tittar varje dag.Det behöver och förtjänar resenärer att vittna om detta faktum.

Lyckligtvis betyder alla modernisering inte att Syrien har förlorat synen av sitt förflutna.Landet har mer än sin beskärda del av betydande historiska platser, vilka alla respektfullt underhålls av myndigheterna.De antika städerna i Damaskus, Aleppo och Bosra listas alla på Unescos världsarv lista, som är den sensationally vackra förstörda staden Palmyra.

Syrien

Mighty Crusader slott, tilltrasslad medeltida souqs, juvel-liknande Damascene hus och heliga Umayyad moskéer är bara några av godsaker på erbjudandet. Det finns mycket mer för dem som är angelägna om att söka dem.Bästa av allt är det faktum att dessa monument ofta är vävt i tyget i det dagliga livet - lokalbefolkningen dyrkan i moskéer, butik i souqs, dricka te i hus och picknick i ruinerna.Och de är nöjd för resenärer att ansluta sig till dessa.

Vi talar om picknick för oss till pièce de résistance när det gäller en syriska så-journ - maten.Det nationella köket är helt enkelt fantastiskt, så kommer med en stor aptit.Du är skyldig att vara rättsväsenden på så många sätt när du riva slutligen själv bort.

De antika städerna i Damaskus, Aleppo och Bosra listas alla på Unescos världsarv lista, som är den sensationally vackra förstörda staden Palmyra.

Syriska klimat & när besöket

Syrien har medelhavsklimat med varma, torra somrar (juni-augusti) och milda, våta vintrar (December till februari) nära till kusten.Inåt landet får det gradvis torrare och mer ogästvänliga.Vid kusten är genomsnittliga dagliga temperaturer från 29 ° C på sommaren till 10 ° C under vintern och den årliga nederbörden cirka 760 mm.På området odlade stäppen genomsnittliga temperaturer 35 ° C på sommaren och 12 ° C på vintern.Nederbörden varierar från 250 mm till 500 mm.I öknen, temperaturen är hög och regn är låg.I sommar dagar i genomsnitt 40 ° C och toppar 46 ° c är inte ovanliga.Vintern kan vara extremt kallt i bergiga områden, inklusive Crac des Chevaliers.

Våren är den bästa tiden att besöka temperaturer är milda och vintern regnar har avmarkerat haze som döljer vyer för en stor del av året.Hösten är det nästa bästa valet.De livligaste perioderna som turismen är påsk, juli, augusti, oktober och islamiska religiösa helgdagar.Under dessa tider är det viktigt att boka boende i förväg.Detta kapitel offerter ofta öppettider som "sommar" eller "vintern". sommaren timmar allmänhet hänvisa till April till September och vintern timmar till oktober till mars, men dessa är inte hugget i sten och kan vara beroende av vädret.

Syrien

Syrier är bland de mest användarvänliga och gästvänliga människor i världen, och de flesta besökare till deras land sluta utveckla ett livslångt Förälskelsen med sin milda charm.

Lyckligtvis betyder modernisering inte att Syrien har förlorat synen av sitt förflutna.Landet har mer än sin beskärda del av betydande historiska platser, vilka alla respektfullt underhålls av myndigheterna.

Visemar färjor driva en regelbunden färjetrafik tjänst mellan Venedig och Tartus på kusten av Syrien, liksom färjor mellan Tartus och egyptiska hamn i Alexandria.

Sträckan syriska färja serveras färja i en Visemar, som byggdes av Visentini och kan bära 200 lastbilar, 80 bilar splitternytt och upp till 400 passagerare i stora komfort.Visemar-en kommer att göra resan från Venedig till Alexandria i 60 och från Venedig till Tartus i 68 timmar.Om vägen bevisar glömt, hoppas Visemar linje att lägga till en andra färja senare i slutet av året, fördubbla sin kapacitet.

Tartus (även sometime känd som Tartous) är en av de två största Medelhavsområdet hamnarna på kusten av Syrien, och är en viktig trade Center.Liksom tjänsten färja till Venedig och Alexandria har hamnen även en färja tjänst till ön Arwad.

Observera Den politiska oron i Syrien alla färjetrafik till och från Syrien har skjutits upp till vidare till följd.

Klicka här Boka en färja till Syrien

Karta över Syrien


Bästa tillgängliga Syrien Ferry biljett pris gurantee

Bästa Syrien Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Syrien Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Syrien färja till eller från Tartus och Venedig samt som färjor mellan Tartus och den egyptiska hamn i Alexandria segling med Visemar Ferry Line, inbyggda boende och fordonets typ är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Syrien Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Syrien Ferry biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Syrien Ferry på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Syrien Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Syrien Ferry bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Tartus och Venedig samt färjor mellan Tartus och egyptiska hamn i Alexandria segling med Visemar Ferry linje vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Syrien färja över 1 200 färja linjer över hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här