Tenerife Ferry

Tenerife Ferry passagerar- och bil Färjebiljetter

Tenerife Ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Tenerife Ferry segling till och från Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma och Sta Cruz de Tenerife segling med Acciona Ferries.

Boka en färjebolag, Tenerife biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Tenerife Ferry priser i realtid och boken billigaste tillgängliga färjebolag, Tenerife biljetter till och från Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma och Sta Cruz de Tenerife segling med Acciona Ferries online med omedelbar bekräftelse.

Resa till Teneriffa Ferry med färja är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga färjebolag, Tenerife biljetter till och från Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma och Sta Cruz de Tenerife segling med Acciona Ferries online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen Tenerife Ferry passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma och Sta Cruz de Tenerife segling med Acciona färjor inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor för väg och staden dig rita resan Tenerife Ferry färja.

Om reser till Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma och Sta Cruz de Tenerife, segling med Acciona Ferries sedan boka en färja passage till Tenerife Ferry och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Tenerife Ferry erbjuder fantastiska priser till och från Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma och Sta Cruz de Tenerife segling med Acciona Ferries färjetrafik portar.

Jämföra, boka och betala mindre för färjebolag, Tenerife biljetter till och från Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma och Sta Cruz de Tenerife, segling med Acciona Ferries vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Tenerife Ferry
Biljett priser & bokning


Boka Tenerife Färjebiljetter
till och från Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma och Sta Cruz de Tenerife segling med Acciona Ferries online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tenerife Ferry väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Tenerife Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Teneriffa

Tenerife är den största av de sju öar i Kanarieöarna (2034sq km), den högsta en (3718m) och även den mest befolkade, med en uppskattad befolkning på 655,656 invånare.

Den vulkaniska ön ligger vid Atlanten och den afrikanska kusten är det endast 300 km långt.

Kanarieöarna delas upp i 2 spanska provinser: Westerly öarna Tenerife, La Palma, Gomera och Hierro, från den provinsen i Santa Cruz de Tenerife (chef staden Santa Cruz) och östra öarna Gran Canaria, FuerteVentura och Lanzarote som bildade provinsen i Las Palmas de Gran Canaria.

Tenerifes centrala berg, Mt.Teide, står vid 12,200 fot, och det är högst i Spanien.En linbana åktur till toppmötet erbjuder oöverträffad vyer av lunar-liknande landskapet i de vulkaniska sluttningarna.Vyn från sin topp på en av de frekventa kristallklara dagarna är helt enkelt hisnande.Färger från olika typer av vulkanisk bergart är sett klart nyanser av ockra, orange och rost, grön, svart och beige, en hela färgpalett faktiskt!På de högre sluttningarna växer en mängd växter som spretig stycken av Teide daisy blomma.

Tenerife norra kust gränsar till branta klippor, men den södra delen av ön sluttar ned till en av de få regionerna i nivå kustnära slätten i de vulkaniska öarna i skärgården.Tenerife har traditionella landsbygden städer, hillside byar och utomordentligt ovanliga landskap bildade från den tvinnade lava-rock av Mount Teide.Det är verkligen ett paradis för turister och gör en idyllisk semestermål.

Playa de las Americas och Los Cristianos resorts har alla men ihop så att formuläret en stor lekplats för de yngre turisterna, med bright lights och livliga klubbar och barer.Puerto de la Cruz är tystare och kallare och mer populära bland den äldre publiken.Huvudstaden på ön, Santa Cruz de Tenerife, är en positiv stad inriktad för turism.Dess hamn, där när de första skott av det spanska inbördeskriget sparkades, idag är ett träsk av färjor, jetfoils och freighters.

Enligt vissa forskare betyder namnet Tenerife snöklädda berg i guancher språk.Tenerife kallas även ön av två ansikten, en ö med en "nord-syd" klyftan, men i söder tar emot fler turister än i norr, en av anledningarna är därför i den delen av ön är varmare, bredvid det faktum att infrastrukturerna som är mer utvecklade.

Hotell i Tenerife
Ön har ett perfekt klimat med påtagligt liten förändring i de genomsnittliga temperaturerna mellan sommar och vinter--varierar mellan 15şC och 24şC.Det är bara mycket tillfällig regn.Med frodiga skogar i norra delen, bergen, desserter, vulkaner, exotiska växter, faunan och spektakulära stränder (med svart vulkanisk sand) är det allas dröm semester.Starta förpacka din resväskor.Himmelriket på jorden! 

Varma, soliga dagar, kan du bara hyllas runt på stranden och ta tillfälliga kylning nedgångar i havet.Verksamheter som bollspel, vatten Sport, surfa och beach volleyboll är också populära.Du kan också njuta av Fotvandring, klättring, skärmflygning, Cykling, fotografi eller andra utomhus driva som gynnas av det underbara klimatet och mångfald av topografin och landskap.

För vissa övning och prospektering, kan en promenad längs de vackra kuster mindre befolkade vattenområden.Tenerife erbjuder unika erfarenhet för simning och sola på vackra stränder medan bara några kilometer bort glistening snö på Mount Teide crest.

Turismen är en av de viktigaste industrierna i Kanarieöarna (Vuelos Económicos) och numera Tenerifee är en av de mest besökta öarna.Enligt statistik från den autonoma regionen Kanarieöarna (ISTAC) de turister som besöker den vulkaniska ön år 2007 är 3.410.165 och de flesta turister kommer från Förenade kungariket, med ett genomsnitt på 1.712.048 visitants.

Tenerife

Tenerife är den största av Kanarieöarna och är en fantastisk plats att resa.Brittiska och tyska turisterna kommer i sina tiotusentals varje år att besöka dess spektakulära stränder och livliga nattliv.

Det är också mycket populärt bland semesterfirare från den spanska halvön, särskilt under påsken tid.

Erbjuder frodiga skogar, exotiska djur och växter, öknar, bergen, vulkaner, otroligt vackra kuster och spektakulära stränder är Tenerife förmodligen en av de senaste europeiska paradis-öarna.

Tenerife  har två huvudsakliga maritima portar: den Port i Santa Cruz de Tenerife (Puerto de Santa Cruz), som serverar olika huvudstäderna i Kanarieöarna, särskilt i väst och hamn i Los Cristianos (Puerto de Los Cristianos), som serverar olika ön huvudstäderna i provinsen Santa Cruz de Tenerife.Det finns planer på att bygga en ny hamn i södra delen av ön, i Granadilla de Abona och i en annan i väst, vid Fonsalía.

Klicka här Boka en biljett för färja till Teneriffa Karta över Tenerife


Bästa tillgängliga Tenerife Ferry biljett pris gurantee

Bästa Tenerife Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tenerife Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tenerife färja till eller från Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma och Sta Cruz de Tenerife segling med Acciona Ferries, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Tenerife Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka färjebolag, Tenerife biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Tenerife Ferry på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Tenerife Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Tenerife Ferry bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Arrecife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto Rosario, Sta Cruz de la Palma och Sta Cruz de Tenerife, segling med Acciona Ferries vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Tenerife färja till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här