Wales Ferry

Wales passagerare och bil Färjebiljetter

Wales ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Wales Ferry segling till och från de walesiska hamnarna i Cork, Fishguard och Holyhead till irländska färja hamnarna i Pembroke, Rosslare, Dublin och Dun Laoghaire.

Med den senaste Wales-passagerarfartyget passage information och tidtabeller för alla avgångar till och från de walesiska hamnarna i Cork, Fishguard och Holyhead till irländska färja hamnarna i Pembroke, Rosslare, Dublin och Dun Laoghaire inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade väg och Stadskartor hjälper dig att rita resan Wales Ferry färja.

Jämföra, boka och betala mindre för Wales Ferry biljetter till och från de walesiska hamnarna i Cork, Fishguard och Holyhead till irländska färja hamnarna i Pembroke, Rosslare, Dublin och Dun Laoghaire vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Wales färjor
Biljett priser & bokning


Boka Wales Färjebiljetter
till och från de walesiska hamnarna i Cork, Fishguard och Holyhead till irländska färja hamnarna i Pembroke ferry Rosslare, Dublin och Dun Laoghaire online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Wales Ferry väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Wales Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Wales

En stor del av Wales landskap är spektakulära och miljömässigt viktigt.För att skydda miljön har vissa delar av Wales utsetts som "National Parks" eller "Områden of Outstanding Natural Beauty". 

Ett område med någon av dessa beteckning har hög grad av skydd från olämpligt utveckling.Samtidigt som dessa bestämmelser finns av miljöskäl, snarare än att främja turismen, eftersom "Nationalparker" och "Områden of Outstanding Natural Beauty" har detta skydd, kan en besökare i dessa områden vara säker på att de kommer att se vissa oförstörda landskap.

Dessa områden erbjuder några av Wales' mest attraktiva naturscenerier och en besökare skulle göra klokt i att besöka minst ett av dessa områden.Det är inte att säga att det inte finns andra attraktiva platser i Wales, men de "Nationalparker" och "Områden of Outstanding Natural Beauty" är "juveler i utomhus kronan". 

Nationalpark status erbjuder den högsta nivån av skydd för miljön och planering i Wales.Nationalparker tenderar att täcka vissa mycket stora områden.Det bör därför komma som någon överraskning, att några av Wales' viktigaste naturscenerier kan hittas inom dess nationalparker.

Slottet i Wales

Wales har tre nationalparker.

 • Brecon Beacons nationalpark (Mitten av Wales) - spektakulära berg landskap och slott
 • Pembrokeshire kusten nationalpark (South Wales) - bedövning kustnära landskap
 • Snowdonia nationalpark (North Wales) - nationalpark täcker Wales högsta berg

Andra viktiga områden som inte har nationalpark status, har en alternativa status - "Area of Outstanding Natural Beauty" (AONB). Dessa områden tenderar att täcka mindre områden än "Nationalparker", de ändå kommer att vara av intresse för besökare.

Några av de mest populära turistattraktionerna i Wales är:-

 • Belvedere -Gröna Wales och hem till fantastiska centrum för alternativ teknik huvudstad
 • Cardiff -Kosmopolitisk kapital med färgglada, excentriska slott, dynamiska waterfront utveckling och oslagbar St Fagans National History Museum
 • Gowerhalvön -Underbara sandstränder, blomma-man kalksten klippor och lättvindig kustnära promenader, nära Swansea och dess fantastiska Waterfront Nationalmuseum
 • Brecon Beacons -Robust hillls och vilda morerna älskade av vandrare och berg-Cykling, med stora pubar och restauranger
 • Builth Wells -Bäst av spa städer och hem till den kungliga Welsh jordbruket visa 
Bästa tiden att besöka Wales

Wales är vacker när som helst på året, men fuktig walesiska vädret innebär att sommaren (juni-augusti) är fortfarande den mest trafikerade tiden för besökare.De flesta av regnet är koncentrerad i höst och tidig vinter, med värst av hällregn allmänhet mellan oktober och januari.Vintern dagar är uppseendeväckande korta, och även om du kan få en pittoresk filt av snö, många mindre attraktioner, turistbyråer och B & Bs Stäng för hela lågsäsong (oktober till Påsk).

Efter januari slackens regnet och temperaturer plocka upp och dagar förlänga det är ett bra tillfälle att få ute.Åskådare Sport, hit även sin topp, med både fotboll och rugby kalendrar kommer att avslutas.

Juli och augusti är högsäsong för Wales, sammanföll med den stora skola-semesterperioden över Storbritannien, därmed kan uppenbarligen få sevärdheter, boende och vägar med besökare, priserna är ofta uppblåsta och även kindest av lokalbefolkningen kan få irriterade med att krossa.Detta är dock prime time för en lång, kvardröjande natt vid ett av Wales' otaliga festivaler eller ett samordnat angrepp på sin högsta berg.

Beat massorna, är maj och September stora gånger att besöka, kombinerar bäst av vädret med färgerna på landsbygden, men utan tilltäppta vägar och boende rush på midsommar.

Wales

Wales är en plats som blir en besatthet, beckoning tillbaka sina besökare år efter år med dess vänliga lokalbefolkningen, god mat, fantastiska landskap, white-knuckle äventyr och beundransvärt gröna referenser.

Oavsett om du är en rolig söka familjen, en kyld par eller något mellan, det är en stor dag ut i Wales, KOM regn eller lysa.

Välj en långsam paced dag ser slott, museer och provsmakning vår underbara lokalt producera eller få livlig med vissa friluftsliv eller ens en musikfestival eller sportevenemang.Vi lovar att du inte uttråkad i Wales!

Med flera direkta färja överfarter till Wales från Irland visitng är Wales relativt lätt och billigt.Det finns fyra vägar: Dublin och Dun Laoghaire till Holyhead (1½ till 3¼ timmar). Rosslare till Pembroke Dock (fyra timmar). Rosslare till Fishguard (två till 3½ timmar); och kork till Swansea (10 timmar). 

Följande färjerederierna bruka regelbundna schemalagda passagerar-, bil- och frakt färjor mellan Irland och Wales:

 • Irish Ferries -Konventionella färjan och snabb-båt tjänster från Dublin till Holyhead och färjetrafik från Rosslare till Pembroke.
 • Stena Line -Konventionella färjetrafik från Dublin till Holyhead och snabb-båt tjänster från Dun Laoghaire Holyhead och Rosslare till Fishguard.
 • Fastnet linjer -Fast ferries segling mellan Swansea och kork 

Klicka här Boka en biljett för färja till Wales Karta över Wales


Bästa tillgängliga Wales Ferry biljett pris gurantee

Bästa Wales Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Wales Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Wales färja till eller från de walesiska hamnarna i Cork, Fishguard och Holyhead till irländska färja hamnarna i Pembroke, Rosslare, Dublin och Dun Laoghaire, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Wales Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Wales Ferry biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Wales Ferry på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Wales Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och bok Wales Ferry bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från de walesiska hamnarna i Cork, Fishguard och Holyhead till irländska färja hamnarna i Pembroke, Rosslare, Dublin och Dun Laoghaire vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Wales färja över 1 200 färja linjer över hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här