Anek Lines

Anek Lines bil och passagerare Färjebiljetter

Anek Lines biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Anek Lines segla till och från Grekland till Italien, Ancona till Corfu, Kissamos till Antikythira, Pireus till Chania och Trieste till Corfu.

Bokning Anek Lines biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Anek Lines priser i realtid tillhandahåller snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga Anek Lines biljetterna till och från Grekland till Italien, Ancona till Corfu, Kissamos till Antikythira, Pireus till Chania och Trieste till Corfu online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping är färja resa utomlands eller en semester rast reser med Anek Lines en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Anek Lines bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste Anek Lines passage information och tidtabeller för alla passagerarfartyg segling till och från Grekland till Italien, Ancona till Corfu, Kissamos till Antikythira, Pireus till Chania och Trieste till Corfu inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor rutt och staden hjälper dig att rita resan Anek Lines färja.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Anek Lines och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Anek Lines erbjuder fantastiska priser till och från Grekland till Italien, Ancona till Corfu, Kissamos till Antikythira, Pireus till Chania och Trieste till Corfu ferries hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Anek Lines biljetter till och från Grekland till Italien, Ancona till Corfu, Kissamos till Antikythira, Pireus till Chania och Trieste till Corfu vid www.ferryto.se Anek Lines       

 

Anek Lines
Färja biljett priser & bokning


Boka Anek Lines biljetter
till och från Grekland till Italien, Ancona till Corfu, Kissamos till Antikythira, kommer Pireus till Chania och Trieste till Corfu online i förväg på Ferryto.se och du alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Anek Lines väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Anek Lines biljettpriset och boka din biljett för färja Vänligen Använd säkert online realtid färjorna bokning formuläret till vänster.

Om Anek Lines

Anek Ferry Line stor samtida flotta och företagets unika karaktär har inrättat dem som en modell för Europa.Anek Lines färja uppfyller alla regler och lagstiftning i Europeiskagemenskapen.

Med 10 fartyg och 39 år erfarenhet garantera Anek linje Ferries dig en unik och trevlig resa.Boka online och betala mindre för din anek Lines Färjebiljetter.

Anek Lines

Anek färjor vägar 
Anek inhemska linjer (Piraeus-Chania, Pireus-Heraklio och Pireus-Rethymno) och joniska (Patras-Igoumenitsa-Korfu) bearbetas av fartyg med stor kapacitet, hastighet, komfort, lyx och naturligtvis säkerhet.Dessa är Anek Lines nålen för alla internationella och inhemska linjer.

Du hittar också linjerna från Patras till Ancona, antingen direkt eller med mellanliggande stopp i Igoumenitsa med komfort, lyxiga fartyg F/B "Olympiska mästare" och F/B "HELLENIC SPIRIT", två helt nya fartyg.

Varje dag, året runt, över fartyg som ANEK Lines & anknutna företag (ANEK DANE, LANE, ANEN) det Egeiska havet, joniska och Adriatiska havet, som ger en bekväm och säker resa.

ANEK LINES tar du det ombord på moderna och mycket snabb fartyg som avviker i tid.Du alltid njuta av den bästa servicen av vår fullt utbildad personal som står till ditt förfogande dygnet runt.

Anek Standard hytter

Tradition, stolthet och den berömda kretensiska gästfriheten kommer att imponera och åtfölja du under din resa på någon av fartyg som Anek färja från deras moderna flotta som fortsätter att vinna förtroende och respekt för alla Anek rad färjor passagerare.

Koppla av i de vackra, varma omgivningarna i vår rymliga inre eller yttre stugor under resan.Alla är funktionella och välkomnande, med två, tre eller fyra sängar.

För mer krävande gäster, det är snyggt inredda deluxe hytter med ett litet sammanträdet rum, TV, kylskåp, wi-fi Internet och frukost * på a la carte restaurang, båda tjänsterna gratis.

Anek Deluxe stuga

Oberoende av den kategori som du väljer, blir vår välutbildade personal till ditt förfogande för att göra din resa mycket speciella! 

* Denna service är endast tillgänglig för Italien-Grekland vägar.

36 År gammal tradition Anek Lines färja segling haven i Italien och Grekland, har inrättat dem som ledande inom sitt område.Från tidpunkten för deras första fartyg att segla hittills, har Anek Lines färja korsar både Egeiska och Adriatiska havet med oöverträffad komfort och konsekvens.

Destinationer för fartyg som ANEK Lines, Ancona och Venedig i Italien, och Patras, Korfu och Igoumenitsa i Grekland är viktiga städer - hamnar i Europa, dvs.perfekt kopplingspunkter för ännu fler destinationer i Europa.För dig med "parlamentet", Camper / husvagn, med er, vi erbjuder Camping ombord på tjänsten.

En enkel däck biljett erbjuder W.C., dusch och fria 220 Volt aktuella specialdesignade områden under hela resan

Anek Lines färja flottan 

F/B El.Venizelos

Eleftherios Venizelos var den stora ledaren som befriade den "autonoma" Crete och annekterade det med resten av Grekland 1905.Eleftherios Venizelos föddes 1864.Han blev Greklands premiärminister och dog 1936.

ANEK Lines fartyg som bares hans namn är den största passagerarfartyg i Medelhavet.Byggdes vid varven GDYNIA i Polen.Det är helt automatiserad, utrustade med ett av de säkraste och moderna navigations system med 12 däck.

Anek Venizelos Ferry

I kan transportera upp till 2 500 passagerare och 1.100 fordon.Den har fyra huvudsakliga motorer.Fartyget har också använts för det är evigt populära kryssningar i Medelhavet.

F/B olympisk mästare

Detta fartyg har varit heter en av de snabbaste fartyget i sin kategori och är en av de snabbaste i Adriatiska havet, som avslutar resan Grekland-Italien (Igoumentitsa - Ancona) i endast 15 timmar! 

Av denna anledning har det varit döptes av olympiska guld medaljören Constantinos Kenteris.

Anek olympisk mästare

Byggt år 2000 vid FOSEN varvet i Norge, anses ett mirakel av modern teknik för det är automatisering, liksom det är komfort och hastighet som den kan nå hastigheter på 32 knop.Den är utrustad med fyra huvudsakliga motorer.

F/B Helenic anda

Det senaste tillskottet till flottan kompletterar tillägnad Hellenic anda det är dubbla "Olympiska mästare". 

Byggd 2001 vid FOSEN varvet i Norge, anses ett mirakel av modern teknik för det är automatisering, liksom det är komfort och hastighet som den kan nå hastigheter på 32 knop.

Anek Helenic anda

Detta fartyg har varit heter en av de snabbaste fartyget i sin kategori och är en av de snabbaste i Adriatiska havet, som avslutar resan Grekland-Italien (Igoumentitsa - Ancona) i endast 15 timmar!Den är utrustad med fyra huvudsakliga motorer.

F/B Lefka Ori

F/B LEFKA ORI är tillägnad de högsta bergen på Kreta, Lefka Ori, som bokstavligen betyder "Vita bergen".

Byggdes 1992 SHIMONOSHEKI varven i Japan och var helt i efterhand installeras i 2000.Det sker helt automatiskt med det är avancerade och säkra navigationssystem.

Anek Lefka Ori Ferry

Det kan transportera upp till 1 500 och har utrymme för 1 100 fordon.Den är utrustad med två huvudsakliga motorer.

F/B Sophokles

Sophokles Venizelos var son till den stora grekiska politikern Eleftherios Venizelos.Han föddes 1894 och död 1964.Tjatiga valdes han som medlem av det grekiska parlamentet, tjänstgjorde som utrikesminister, Minister i flottan, Vice VD för den grekiska regeringen, och för en kort tid premiärminister.

Byggdes 1990 på SHIMONOSHEKI varv i Japan och helt tilläggsisolering i 1999.

Anek Sophokles

Helt automatiserad, är den utrustad med en av de mest avancerade och säkra navigations systemet.Det kan transportera upp till 1 500 passagerare och upp till 1 100 fordon.Den är utrustad med två huvudsakliga motorer.

F/B Lato

Lato (kallas Lito i den joniska dialekten) var mor till guden Apollo (Gud av Sun) och gudinnan Artemis (gudinnan för jakt). Ruiner av templet tillägnad hennes fortfarande stå i dag på Kreta.

LATO byggdes i SETODA varven i Japan och var helt i efterhand installeras i 1989.Den har två huvudsakliga motorer.

Anek Lato Ferry

Det är helt automatiserad med de mest avancerade och säkra navigationssystem.I det är vänligt områden som transporterar 1.800 passagerare och 850 fordon tillhandahåller all komfort du våra passagerare kommit att förvänta oss.

F/B Kriti I & II

Sommaren 1997, vår internationella flottan utökades med tillägg av två fartyg KRITI I och KRITI II.De byggdes både med samma specifikationer och erbjuda samma bekvämligheter.

Anek Kriti jag färja

Byggd i MIHARA varven i Japan och helt i efterhand installeras med köp 1997.

De var uppkallad efter ön Kreta (KRITI i grekiska betyder Crete). Enligt den grekiska mytologin namnet härrör KRITI från namnet på dess invånare "KOURITES". Dessa var de första invånarna på ön Kreta som levde på toppen av berget Psiloritis.

De var jordbruket människor, söner till moder jord som är födda och uppfödda på jorden precis som träden.KOURITES tog över skydd av guden Zeus medan han fortfarande var en baby och dolde i grottan Dikteo från sin far Kronos som ville döda honom.

Anek Kriti II Ferry

"KRITI jag" och "KRITI II" transportera dagligen tusentals passagerare erbjuda dem en oförglömlig resa med lyx och komfort.

F/B Elyros 

Under 2007 förvärvade ANEK den super-luxurious "ELYROS", som vann bästa återuppbyggnad award 2008 av ShipPax Awards.Det är det bästa fartyget av ANEKS flotta.
ANEK investerat i den mest moderna miljö vänliga material som uppfyller alla säkerhetsbestämmelser (SOLAS) för inhemska och internationella havet resor.

Anek Elyros Ferry

ELYROS erbjuder tjänster av hög kvalitet för dagens krävande resenärer, inklusive tjänsten avant-garde stuga Cinema.

F/B Preveis

Preveli kloster grundades förmodligen under 1500-talet.Det spelade en stor roll under den kretensiska revolutioner och särskilt under revolutionen 1866, då det var härbärge för revolutionärerna och basen för sin verksamhet.Den namngavs efter floden Preveli som Frans detta unika område med kort gorge, naturlig skyddad skog, vattenfallen, bergen och den pittoreska lilla bay med palmträd.Klostret var en av stora rikedomar.År 1831 grundades den första grekiska skolan i klostret.

Tillägnad Monestry fartyget "Prevelis" transporter med komfort och säkerhet 1 500 passagerare och 450 fordon.Byggdes vid IMABARI varven i Japan och var helt i efterhand installeras i 1995.

Anek Preveis Ferry

Den 8 juni 2011 ANEK Lines och/s Superfast Ferries skapar ett joint venture i Piraeus-Heraklion och Patra-Igoumenitsa-Ancona vägar med två RO-PAX fartyg i den första ANEK ägs olympisk mästare och / s Superfast ägs/s Superfast XII och tre i det andra ANEK ägda Hellenic anda och/s Superfast ägs/s Superfast VI och/s Superfast XI.


Bästa tillgängliga Anek Lines biljett pris gurantee

Bästa Anek Lines biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Anek Lines biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Anek Lines bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Anek Lines biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Anek Lines biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Anek Lines.

Grupp, skola och Social Club Anek Lines biljett reservationer

Diskonterade gruppresor med Anek Lines -Ferryto.se erbjuder en dedikerad grupp för personlig och prisvärd Anek Lines och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist Anek Lines grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Anek Lines, vänligen Klicka här

 

Anek Lines nyttofordon, frakt och last färjor

Anek Lines kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Anek Lines frakt och last färjor bokningsservice till och från Grekland till Italien, Ancona till Corfu, Kissamos till Antikythira, Pireus till Chania och Trieste till Corfu.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de linjer som Anek Lines servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Anek Lines kundservice vård team på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Anek Lines biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Anek Lines bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Anek Lines till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Anek Lines färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från Grekland till Italien, Ancona till Corfu, Kissamos till Antikythira, Pireus till Chania och Trieste till Corfu.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.