Anen linjer

Anen linjer bil och passagerare Färjebiljetter

Anen linjer biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Anen linjer trafikerar till och från Pireus med Kythera, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata och Gytheion.

Bokning Anen linjer biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Anen linjer priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga Anen linjer biljetterna till och från Pireus Kythera, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata och Gytheion online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping är färja resa utomlands eller en semester rast reser med Anen linjer en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Anen linjer bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Senaste Anen linjer passage information och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från Pireus med Kythera, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata och Gytheion inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Anen Lines färja.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Anen linjer och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Anen linjer erbjuder fantastiska priser till och från Pireus med Kythera, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata och Gytheion ferries hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Anen linjer biljetter till och från Pireus med Kythera, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata och Gytheion vid www.ferryto.se Anen linjer              

 

Anen linjer
Färja biljett priser & bokning


Boka Anen linjer biljetter
till och från Pireus med Kythera, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata och Gytheion online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Anen linjer väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att erhålla en Anen Lines färja biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om Anen rader

Anen linjer är ett grekiska färjan företag specialiserar sig på färjan överfarter från fastlandet till de grekiska öarna.Anen linjer destinationer Gytheion, Kissamos, Kalamata, Kithira och Antikythera.

Med Anen linjer uppleva du den magiska grekiska Anden så snart du får ombord och med så många underbara grekiska erfarenheter tillgängliga med Anens grekiska anlöpshamnar sart av alla grekiska Ferry erfarenheter bör med specialist grekiska färjan till exempel Anen linjer.

Anen linjer

Det finns två företag som driver färjetrafik från Kissamos hamn.Dessa inkluderar ANEN linjer, en förgrening av raden ANEK Shipping Company.Denna rad erbjuder frekventa resor från Port Kissamos till närliggande Crete destinationer.

Kissamos hamn: ANEN linjer
ANEN linjer fungerar färjor på följande linjer: Kissamos till Antikythira (2 timmar). Kissamos till Kithira (4 timmar). och Kissamos till Githeio (7 timmar).

Kissamos till Kithira färjetrafik
Det tar cirka 4 timmar att komma från Kissamos hamn till hamnen i Kithira, med tjänster som drivs av både ANEN linje och Myrtidiotissa Car Ferry.Det finns dock snabbare tjänster på vissa dagar.

Det är alltid lämpligt att gå till hamn tidigt om du tänker ta din bil till färjan.Hamnen är belägen i den södra delen av den lilla ön Kithira.Kithira's port är mycket liten med begränsade faciliteter.

Anen Ruttkarta

Kissamos till Githio färjetrafik
Det finns flera åtgärder som betjänar denna rutt under veckan, köra genom ANEN linje och Myrtidiotissa Car Ferry.Resan tar ca 7 timmar och havet kan vara ganska grov beroende på månad.Githio är en liten stad och som sådan porten är små med mycket få anläggningar.Dock staden ligger ganska nära hamnen och de flesta bekvämligheter kan hittas där.

Kissamos till Kalamata färjetrafik
Spårkorsningar ta cirka 10 timmar från Kissamos till Kalamata.Under säsongen lågtrafik färjetrafik skärs och det är bäst att kontrollera med agenter innan du planerar din resa.Hamnen i Kalamata är inte mycket stor, men den ger grundläggande bekvämligheter som ett litet café, telefoner och offentliga toaletter.

ANEN linjer flottan omfattar Anemos, ett senare tillägg till flottan som har en kapacitet för 170 bilar, 15 lastbilar och upp till 700 passagerare.Det finns 53 privata hytter ombord liksom seating områden för dem utan hytter.Restaurangen faciliteter inkluderar en self-service restaurang samt en à la carte-restaurang.


Anen upphört verksamma i 2009, och många av de samma vägar och öarna serveras nu med Lane havet linjer.

 


Bästa tillgängliga Anen linjer biljett pris gurantee

Bästa Anen linjer biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Anen linjer biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Anen linjer bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Anen linjer biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Anen linjer biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Anen linjer.

Grupp, skola och Social Club Anen linjer biljett reservationer

Diskonterade gruppresor med Anen linjer -Ferryto.se erbjuder en dedikerad grupp för personlig och prisvärd Anen linjer och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist Anen linjer grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.Läs mer om gruppresor på Anen linjer, vänligen Klicka här

 

Anen linjer nyttofordon, frakt och last färjor

Anen linjer kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Anen linjer frakt och last färjor bokningsservice till och från Pireus med Kythera, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata och Gytheion.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av Anen linjer linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Anen linjer kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Anen linjer biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Anen linjer bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Anen linjer till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Anen Lines färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från Pireus med Kythera, Antikythira, Kissamos, Neapoli, Kalamata och Gytheion.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.