Balearia färjor

Balearia färjor bil och passagerare Färjebiljetter

Balearia Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Balearia Ferries segling till och från de flesta av de spanska hamnarna som bland annat Barcelona, Denia, Balearerna i Ibiza och Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio och Palma.Tangier i Spanien till Algeciras i Marocko.

Boka Balearia Ferries biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Balearia Ferries priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga Balearia Ferries biljetterna till och från de flesta av de spanska hamnarna inklusive Barcelona, Denia, Balearerna i Ibiza och Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio och Palma.Tangier i Spanien till Algeciras i Marocko online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping är färja resa utomlands eller en semester rast reser med Balearia Ferries en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka Balearia Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Balearia Ferries passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från de flesta av de spanska hamnarna inklusive Barcelona, Denia, Balearerna i Ibiza och Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio och Palma.Tangier i Spanien till Algeciras i Marocko inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Balearia Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Balearia Ferries och når din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Balearia Ferries erbjuder fantastiska priser till och från de flesta av de spanska hamnarna som bland annat Barcelona, Denia, Balearerna i Ibiza och Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio och Palma.Tangier i Spanien till Algeciras i Marocko ferries hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Balearia Ferries biljetter till och från de flesta av de spanska hamnarna även Barcelona, Denia, Balearerna i Ibiza och Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio och Palma.Tangier i Spanien till Algeciras i Marocko på www.ferryto.se Balearia färjor            

 

Balearia färjor
Färja biljett priser & bokning


Boka Balearia färjor biljetter
till och från de flesta av de spanska hamnarna som bland annat Barcelona, Denia Balearerna Ibiza och Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio och Palma, kommer Tanger i Spanien till Algeciras i Marocko online i förväg på Ferryto.se och du alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Balearia Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

För att få en Balearia Ferries biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om Balearia färjor

Baleària är den enda färja operatören i Spanien som ansluter fyra Balearerna till fastlandet, liksom att tillhandahålla dagliga avgångar mellan dem.

I juni 2003 började snabbt färjan Ramon Llul drift.Längden på denna färja är 83,35 meter, och det var byggt för att kunna komma in i små hamnar.Det driver Barcelona-Mallorca (Alcudia) - Minorca (Ciutadella och Mahon) vägar, och 2004 Nixe I och Nixe II fartyg har lagts till Balearia's flottan.

Balearia färjor

Företaget driver också för närvarande i Gibraltar sund.Baleàrias verksamhet är huvudsakligen inriktad på reguljär sjötransport av passagerare och gods.

BALEARIA FERRY DESTINATIONER
Balearia kör färjan färjetrafik mellan de spanska hamnarna i Barcelona och Denia och hamnarna i Balearerna ön Ibiza, Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio och Palma samt en snabb färja tjänst Tanger i Spanien till Algeciras i Marocko.

OM BALEARIA FÄRJOR
Eurolinies Maritimes startade sin verksamhet under varumärket Balearia, i juli 1998 drivs av en grupp före detta chefer, kaptener och officerare i rederiet Flebasa.Adolfo Utor Martinez nominerades nya VD.

Balearia har från första början utarbetat en handlingsplan för utvidgning och modernisering av flottan som ingår omedelbara tillägg av nya fartyg.Balearia åtnjöt engagemanget av dess personal i dess sträva efter kvalitet, återspeglas i dag i höga nivåer på säkerhet, service och kunden vård.

Balearia Ruttkarta

Till en början Balearia drivs Denia-Ibiza-Palma vägar (färjetrafik), Ibiza-Formentera (färjetrafik och snabbgående fartyg), Ibiza-Palma (färjetrafik) och Denia-Ibiza (färja och Ro-Ro-tjänster). Dessa linjer har fullgjorts med Valencia-Palma vägen (Ro-Ro-lastutrymmen trafik), som invigdes i juni 2000, och flyglinjen Alcudia-Mahon drivs sedan juli 2002.

Balearia Ferry

Integration - i juni 2001 - av Federico Garcia Lorca, en supersnabb snabbgående färja som fungerar sträckan Denia-Ibiza-Palma och utför även direkta tjänster Denia-Palma, har inneburit en klar förändring i kommunikation både mellan och inom Balearerna.

Balearia fortfarande syftar till expansion och tillväxt och arbetar på framtida projekt som införlivandet av nya linjer och utvidgningen av dess flotta.I oktober 2002 inledde Balearia super snabba höghastighetståg färjan Ramon Llull, byggdes vid varvet Rodriquez, som kommer att vara operativ från juni 2003.

Balearia skapade dessutom i början av år 2003 Nautas Al-Maghreb, företag, som inleds den April en ny maritima linje Tanger-Algeciras drivs av en super snabb färja.Dess egenskaper gör det möjligt att göra passage på mindre än en timme.

2004 Utvidgades BALEARIAS flotta med två super snabb färja Katamaraner: Nixe I och Nixe II.Först invigde flyglinjen Denia-Ibiza-Formentera i augusti 2004.

Kvalitet, frekvens och konkurrenskraft tjänster av Balearia på de sträckor som den förvaltar tillåtit detta rederi att placera sig själv som ledare i trafik inom öarna - både passagerare och försäljnings - och som absoluta ledare på Balearerna passagerare.

För Balearia är det grundläggande att bli en bro mellan Balearerna och den Iberiska halvön.Efter den 11 September var attacken det en viktig omvälvning inom turistnäringen, som för Balearerna innebar en minskning av antalet anslutningar med den Iberiska halvön.

Balearia katamaran

I dessa svåra tider, Balearia underhålls sitt åtagande att Balearerna genom att hålla alla vägar inom öarna och med fastlandet, och fortsatte med sina projekt för att öppna nya linjer och införliva nya fartyg.

Under 2009 nya fartyg inleddes som kommer att ge passagerarna med en hög grad av inbyggda komfort och stil.Med en fast passagerare base Balearia tillhandahåller sina kunder med en värderas tjänst - både passagerar- och försäljningsvolym.Det är den absoluta ledaren på Balearerna av passagerare.


Bästa tillgängliga Balearia Ferries biljett pris gurantee

Bästa Balearia färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Balearia Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Balearia Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla du betalar för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Balearia Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Balearia Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt gruppen färja resor på Balearia färjor.

Gruppen, skola och Social Club Balearia färjor biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Balearia färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärda Balearia Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice, erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja-satser.

Vår specialist Balearia Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Balearia färjor, vänligen Klicka här

 

Balearia färjor kommersiella fordon, frakt och last färjor

Balearia färjor kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärda Balearia Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från de flesta av de spanska hamnarna som bland annat Barcelona, Denia Balearerna Ibiza och Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio och Palma, Tanger i Spanien till Algeciras i Marocko.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade färja fraktsatser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de Balearia Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Balearia Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Balearia Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Balearia Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Balearia Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Balearia Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från de flesta av de spanska hamnarna som bland annat Barcelona, Denia, Balearerna i Ibiza och Formentera, Alcudia, Ciutadella, San Antonio och Palma.Tangier i Spanien till Algeciras i Marocko.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.