Bornholmstrafikken Ferry

Bornholmstrafikken Ferry bil och passagerarfartyg Färjebiljetter

Bornholmstrafikken Ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Bornholmstrafikken färjan trafikerar till och från hamnarna i Göteborg av Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz av Isle av Rügen och Ronne i Bornholm Island.

Bokning Bornholmstrafikken Ferry biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Bornholmstrafikken Ferry priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga Bornholmstrafikken Färjebiljetter till och från hamnarna i Göteborg av Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz av Isle av Rügen och Ronne i Bornholm Island online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping är färja resa utomlands eller en semester rast reser med Bornholmstrafikken färja en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Bornholmstrafikken Ferry bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med senaste Bornholmstrafikken färjan passage information och tidtabeller för alla passagerarfartyg segling till och från hamnarna i Göteborg av Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz av Isle av Rügen och Ronne i Bornholm Island inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor rutt och staden kommer att hjälpa dig rita resan Bornholmstrafikken Ferry färja.

Om reser genom bilen, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Bornholmstrafikken färja och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Bornholmstrafikken Ferry erbjuder fantastiska priser till och från hamnarna i Göteborg av Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz av Isle av Rügen och Ronne i Bornholm Island ferries hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Bornholmstrafikken Färjebiljetter till och från hamnarna i Göteborg av Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz av Isle av Rügen och Ronne i Bornholm Island vid www.ferryto.se Bornholmstrafikken Ferry

 

Bornholmstrafikken Ferry
Färja biljett priser & bokning


Boka Bornholmstrafikken Ferry biljetter
till och från hamnarna i Göteborg av Danmark, kommer Ystad i Sverige, Sassnitz av Isle av Rügen och Ronne i Bornholm Island online i förväg på Ferryto.se och du alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Bornholmstrafikken Ferry väg, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att erhålla en Bornholmstrafikken Ferry biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om Bornholmstrafikken Ferry

Danska färja företaget Bornholmstrafikken huvudsakliga verksamhet erbjuder färjetjänster ansluter den danska ön Bornholm med Danmark och Sverige.Det huvudsakliga syftet med Bornholmstrafikken är att erbjuda transporter på Bornholm.

Ystad-Rønne
Kör över Öresundsbrons och gå vidare till Ystad-Rønne.Snabbgående färjor bär bilar och passagerare till Bornholm på 75 minuter.Passage på konventionella färjorna (grundat färjor) tar 2½ timmar.

Bornholmstrafikken Ferry

Under lågsäsong är 3-6 avgångar om dagen och under säsongen topp finns upp till 10 dagliga avgångar med Færgen.En ny snabb färja med en större kapacitet sattes i tjänst den 22 juni 2011.

Køge-Rønne
Bornholm's "livlinan" till resten av Danmark är Køge-Rønne färja tjänst, vilket gör att du kan resa från Køge till ön som du sover.Det finns en segling varje natt från Køge.Restid: 5½ timmar över natten med Færgen.

Sassnitz-Rønne
Det tar bara 3½ timmar att segla med konventionell färja till den tyska ön Rügen.Færgen kör tjänsten färja mellan Rønne och Sassnitz.

Christiansø
På sommaren går Christiansøfarten daglig persontrafik till ön Christiansø från Gudhjem och Allinge.Vintertid körs tjänsten från Gudhjem endast.

Bornholm Route Map

C openhagen-Simrishamn-Allinge
Från 13 juni til 26 augusti 2012 seglar en passagerare katamaran från Simrishamn i Sverige till Allinge på Bornholm.Via den här vägen av "Bornholm Express" är det möjligt att få direkt från centralstationen i Köpenhamn via Simrishamn i Sverige till Bornholm med buss och katamaran.

Tjänsten Bornholmstrafikken tjänstgör för närvarande hamnar i Göteborg av Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz av Isle av Rügen och Ronne av Bornholm Island.The danska ferry företaget Bornholmstrafikken grundades 1866 av lokala affärsmän från ön Bornholm.

Företaget hette ursprungligen "Dampskibsselskabet paa Bornholm af 1866, och det var ofta avses som den ' 66" företaget.Företaget var körs som en privatägd joint stock company fram till 1973.

1973 Övertog den danska staten färja företaget enligt bestämmelserna i lag nr.272, och från och med Bornholmstrafikken har körts som ett statligt ägda företag.

Bornholmstrafikken är kontinuerligt utvecklas och anpassas till att förbättra de tjänster som erbjuds kunder och Bornholm gemenskapen som helhet.Bornholmstrafikken har nyligen infört två helt nya fartyg som byggs vid Merwede varvet och Volharding varvet, Nederländerna.

Bornholm Ferry
Fartygen anlände i Danmark målade enligt ny design och nya färger i Bornholmstrafikken.The Huvudsyftet med Bornholmstrafikken är att tillhandahålla transport av passagerare, post och varor till och från ön Bornholm för största möjliga nytta av gemenskapens Bornholm.

 


Bästa tillgängliga Bornholmstrafikken Ferry biljett pris gurantee

Bästa Bornholmstrafikken Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Bornholmstrafikken Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Bornholmstrafikken Ferry bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Bornholmstrafikken Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Bornholmstrafikken Ferry biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Bornholmstrafikken Ferry.

Grupp, skola och Social Club Bornholmstrafikken Ferry biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Bornholmstrafikken Ferry -Ferryto.se erbjuder en dedikerad grupp för personlig och prisvärd Bornholmstrafikken färja och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Våra specialiserade Bornholmstrafikken Ferry grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Bornholmstrafikken Ferry Klicka här

 

Bornholmstrafikken Ferry nyttofordon, frakt och last färjor

Bornholmstrafikken Ferry kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Bornholmstrafikken Ferry frakt och last färjor bokningsservice till och från hamnarna i Göteborg av Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz av Isle av Rügen och Ronne i Bornholm Island.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av Bornholmstrafikken färjan vägar servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Bornholmstrafikken Ferry kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Bornholmstrafikken Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa färjor, tidtabeller och boken Bornholmstrafikken Ferry bil och passagerare Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Bornholmstrafikken färja över 1 200 färja linjer över hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Bornholmstrafikken Ferry färjor för färja billigast biljettpriser till och från hamnarna i Göteborg av Danmark, Ystad i Sverige, Sassnitz av Isle av Rügen och Ronne i Bornholm Island.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.