Brittany Ferries

Brittany Ferries bil och passagerare Färjebiljetter

Brittany Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Brittany Ferries segla till och från Portsmouth till Caen, St Malo och Cherbourg, Poole Cherbourg, Plymouth till Dinan i Frankrike och Portsmouth och Plymouth till Santander och den nya vägen Portsmouth till Bilbao i Spanien.

Bokning Brittany Ferries biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Brittany Ferries priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga Brittany Ferries biljetterna till och från Portsmouth Caen, St Malo och Cherbourg, Poole Cherbourg, Plymouth till Dinan i Frankrike och Portsmouth och Plymouth till Santander och den nya vägen-Portsmouth till Bilbao i Spanien online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping är färja resa utomlands eller en semester rast reser med Brittany Ferries en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Brittany Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Brittany Ferries passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från Portsmouth Caen, St Malo och Cherbourg, Poole till Cherbourg, Plymouth till Dinan i Frankrike och Portsmouth och Plymouth till Santander och den nya vägen-Portsmouth till Bilbao i Spanien inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Brittany Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Brittany Ferries och når din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Brittany Ferries erbjuder fantastiska biljettpriser till och från Portsmouth Caen, St Malo och Cherbourg, Poole Cherbourg, Plymouth till Dinan i Frankrike och Portsmouth och Plymouth till Santander och den nya vägen Portsmouth till Bilbao i Spanien ferries hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Brittany Ferries biljetter till och från Portsmouth Caen, St Malo och Cherbourg, Poole till Cherbourg, Plymouth till Dinan i Frankrike och Portsmouth och Plymouth till Santander och den nya vägen Portsmouth till Bilbao i Spanien vid www.ferryto.se Brittany Ferries

 

Brittany Ferries
Färja biljett priser & bokning


Boken Brittany Ferries biljetter
till och från Portsmouth Caen, St Malo och Cherbourg, Poole till Cherbourg, Plymouth till Dinan i Frankrike och Portsmouth och Plymouth till Santander och den nya vägen Portsmouth till Bilbao i Spanien online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Brittany Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att erhålla en Brittany Ferries biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om Brittany Ferries

Våra kryssningsfartyg och hög hastighet ferry tjänster segel från Portsmouth, Poole eller Plymouth direkt till Bretagne, Normandie och norra Spanien.

Brittany Ferries erbjuder en tjänst som är centrerad kring sina lyxiga kryssningsfartyg färjor, vilket innebär att din semester börjar den minut som du steg ombord på fartyget.

Underhållning är varierat och maten är franska köket som naturligtvis har ett bra rykte.

Brittany Ferries

På längre resor som från England till Spanien kan den stuga som du får göra en enorm skillnad.

Du kan också shoppa i de många butikerna eller koppla av i ditt boende, som man har försökt göra så bekvämt och lyxigt som möjligt.

Färja vägar till Frankrike

  • Portsmouth till Caen
  • Portsmouth till St Malo
  • Portsmouth till Cherbourg
  • Poole till Cherbourg
  • Plymouth till Dinan

Färja vägar till Spanien

  • Portsmouth till Bilbao
  • Portsmouth till Santander
  • Plymouth till Santander
Brittany Ruttkarta

Att få en stuga kan du sekretess under dagen och en plats för att skydda dina saker och nattetid ger dig en bekväm plats att sova.

Vår flotta

Brittany Armorique Ferry


Armorique
En av våra nio färjor till Frankrike, Armorique specifikt utformades och byggdes för Brittany Ferries, och i synnerhet våra Plymouth-Dinan väg, Armorique introducerades till flottan under 2009.

Vart och ett av sina mål på kontinenten har sin egen karaktär och är normalt fulla av liv med stora platser till butiken, dryck och äta.Tidigare ombord butikerna ingår ofta en fotografering butik med film mikrofilm och anläggningar men, ökande populariteten för digital fotografering har lett till dessa butiker tas bort.

I slutet av 2009 har Brittany Ferries installerat en betald wifi service över hela sin flotta av traditionella färjor.


Med upp till 1 500 passagerare och 470 bilar skall följer fartyget en modern design med inredning som vackert erövrar ljus, färger och utrymme i regionen Bretagne och dess maritima arv.Även finns ett antal konstnärer och deras arbete fira bretonska kultur, dess traditioner, Ande och innovation.

Brittany Ferries erbjuder ett brett urval av färja vägar över Engelska kanalen till Frankrike liksom en färja tjänst mellan Frankrike och Irland.När du segla med Brittany Ferries är din målport mer än bara en port.

Brittany Ferry 4 bädd stuga

Brittany Armorique FerrySegling till Plymouth och Dinan

Armorique erbjuder passagerarna ett urval av 247 stugor - vilka alla är badrum och luftkonditionering- plus ett antal reserverade lounge platser sprida ut genom fartyget.Det finns också ett antal hytter som anpassats för funktionshindrade passagerare.

Alla fartyg har sina egna presidiet de förändringar, med undantag av GJP Finistère och Armorique, som omväxlande, tillhandahåller en ATM som behörighetsbevisen euro.De flesta fartyg har en biograf och spelande/spelautomater.


Bretagne

Trafikerar våra Portsmouth till St Malo väg, Bretagne har förstklassig ombord faciliteter, inklusive utmärkta restauranger, shopping och live underhållning och rymmer över 2000 passagerare, nästan hälften av dem i kabinen boende.
Brittany Ferries fartyg som har en mängd inbyggda faciliteter.Dessa inkluderar butiker, självbetjäning och a la carte restauranger, barer och kaféer.

Brittany Bretagne FerrySegling till Portsmouth och St Malo


Brittany Cap Finistere Swiming Pool

Gemensamma jordbrukspolitiken Finistère

Detta är det senaste tillskottet till vår flotta, känns som en "boutique hotel". Den har en intim, mindre formella atmosfär än Pont-Aven, samtidigt som vi behåller en känsla av rymd och komfort.

Gemensamma jordbrukspolitiken Finistère ger ett mycket bekvämt sätt att kryssning till Spanien.Ombord finns avslappnad matsalslokaler, utomhus däck och caféer, degustation sessioner med våra egna experter, även make-over's och massage sessioner.


Alla med den vanliga superlativ Brittany Ferries-tjänsten.

Gemensamma jordbrukspolitiken Finistère seglar två gånger i veckan från Portsmouth till Bilbao och när hämtningar per från Portsmouth till Santander.
Efter två år av service och visat sig vara extremt populärt med hennes korta passage gånger, meddelade Brittany Ferries inköp av fartyget på 15: e januari 2007.

Brittany Cap Finistere Ferry

Brittany Mont St Michel FerrySegling till Portsmouth och Caen

Mont St Michel
Fartyget erbjuder uppkallad efter den vackra Normandie stad av Mont St Michel, passagerarna en mängd andra funktioner inklusive rymliga hytter, ett urval av restauranger och faciliteter inklusive barer, biografer, ett disco club och video spelfältet som utformats särskilt för tonåringar.

Med upp till 2 200 passagerare och med över två kilometer fordonet utrymme, fartyget innehåller även ett utbud av state-of-the-art navigering och säkerhet förvaltningssystem gör det inte bara en av de mest bekväma kanalen kryssning färjor flytande, men också en av bäst utrustade.


Normandie

Efter framgångarna i Bretagne uppdrag Brittany Ferries Normandie 1991 för flyglinjen mellan Portsmouth och Caen.

Uppkallad efter den franska regionen med samma namn, är det inredda i traditionell Norman stil och färger och funktioner förstklassig fordonsbaserade anordningar, inbegripet utmärkta restauranger, shopping och levande underhållning.

Bretagne Normandie FerrySegling till Portsmouth och Caen


Hög hastighet färjor

Brittany Condor Express

Condor Express

Inledde 1997, ger den höga hastigheten Condor Express den snabbaste färja passagen till Cherbourg från Förenade kungariket.

Condor Express är ett höghastighetståg aluminium twin hulled katamaran som transporterar passagerare och gods från Poole till Cherbourg i bara 2hrs och 15mins.Condor Express driver en daglig service från Poole till Cherbourg mellan maj och September lämnade Poole vid 07: 00 och återvänder från Cherbourg vid 11: 30.


Normandie Express

Normandie Express är ett höghastighetståg aluminium twin hulled katamaran som transporterar passagerare, fordon och gods med en maximal hastighet på 42 knop (cirka 78 kilometer i timmen). 

På du har utrymme för att slappna av och friheten att gå runt detta hög hastighet Ferry.För korta färjan hittar passerar till Frankrike du bekväma sittplatser, barer, café och en boutique gör det ett roligt alternativ till flygresor.

Bretagne Normandie Express lounger

Fartyget bedriver en säsongsbetonad tjänst, vanligtvis mellan slutet av mars och slutet av oktober.Passage gånger den genomsnittliga bara 180 minuter till Cherbourg och 225 minuter till Caen.Normandie Express går upp till två tur-och returresor per dag till Cherbourg och en daglig service Caen varje fredag, lördag och söndag kompletterar de tre återvändande spårkorsningar en dag den konventionella Cruise färjor till Frankrike.

 


Bästa tillgängliga Brittany Ferries biljett pris gurantee

Bästa Brittany Ferries biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Brittany Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Brittany Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla du betalar för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Brittany Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Brittany Ferries biljetter Klicka här

 

Ferry rabais de groupe på Brittany Ferries.

Gruppen, skola och Social Club Brittany Ferries biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Brittany Ferries -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Brittany Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice, erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja-satser.

Vår specialist Brittany Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Brittany Ferries Klicka här

 

Brittany Ferries kommersiella fordon, frakt och last färjor

Brittany Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuda en personlig och prisvärd Brittany Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från Portsmouth Caen, St Malo och Cherbourg, Poole Cherbourg, Plymouth till Dinan i Frankrike och Portsmouth och Plymouth till Santander och den nya vägen Portsmouth till Bilbao i Spanien.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade färja fraktsatser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de Brittany Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Brittany Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.ie kan du få levande Brittany Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Brittany Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Brittany Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Brittany Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från Portsmouth Caen, St Malo och Cherbourg, Poole till Cherbourg, Plymouth till Dinan i Frankrike och Portsmouth och Plymouth till Santander och den nya vägen Portsmouth till Bilbao i Spanien.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.