CTN Tunisien färjor

CTN Tunisien färjor bil och passagerare Färjebiljetter

CTN Tunisien Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för CTN Tunisien Ferries segling till och från hamnarna i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse och Tunis.

Bokning CTN Tunisien färjor biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla CTN Tunisien Ferries priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga CTN Tunisien färjor biljetterna till och från hamnarna i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse och Tunis online med omedelbar bekräftelse.

Så shopping om du letar efter en dags färja resa utomlands eller en semester som rast reser med CTN Tunisien färjor är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du CTN Tunisien färjor bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste CTN Tunisien Ferries passage information och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från hamnarna i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse och Tunis inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor för väg och staden hjälper dig att rita resan CTN Tunisien Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo mul passagerar-boka en färja korsning med CTN Tunisien färjor och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

CTN Tunisien Ferries erbjuder fantastiska biljettpriser till och från hamnarna i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse och Tunis färjor hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för CTN Tunisien Ferries biljetter till och från hamnarna i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse och Tunis vid www.ferryto.se CTN Tunisien färjor

 

CTN Tunisien färjor
Färja biljett priser & bokning


Boka CTN Tunisien färjor biljetter
till och från hamnarna i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax Sousse och Tunis online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda CTN Tunisien Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

För att erhålla en CTN Tunisien Ferries biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om CTN Tunisien färjor

CTN färjor erbjuder regelbundna färjor mellan Genua i Italien och Marseille i Frankrike till Tunisien.CTN Tunisien färjor är en del av den tunisiska Navigation Company som specialiserar sig på person- och godstrafik färja resor.

CTN erbjuder en modern och effektiv flotta på färjor.CTNS flaggskepp är CF-Karthago som är en enorm passagerare färja som medför fler än 2000 passagerare.Fartyget har ett brett utbud av faciliteter som omfattar tre restauranger, tre barer, en swimmingpool, en nattklubb, ett bibliotek och ett spela område och spel rum för barn.

CTN Tunisien färjor

C TN färjor erbjuder regelbundna länkar mellan tunisiska hamnar och hamnar i norra meditrranean genom att tillhandahålla du en nyligen och moderna flotta för både person- och godstrafik.CTN anpassa trafik krav och i enlighet med kvalitet, säkerhet, snabbhet och punktlighet Studieverktyg skisserats av berörda myndigheter.

C/F TANIT 
Alla passagerare ombord på fartyg TANIT har en bekväm, lyxiga och vänlig service.Bara du kan resa och du finner nöjet att bekvämlighet och lyx som erbjuds i sin stora utrymmen.

Konstruktion: Sydkorea 
Datum för drift: juni 2012 
Längd: 212 m 
Bredd: 30 m 
Hastighet: 27,5 knop 
Passagerare kapacitet: 3200 personer 
Fordon kapacitet: 1060 fordon.

Resan är ännu roligare med faciliteterna ombord: 
Information - hem 
Läkare
Restauranger 
Nattklub, kafé, pool bar 
Lekrum för barn 
Swimmingpool, barn pool, Jacuzzi
Skattefria butiker.

CTN Ruttkarta

Komfort
Alla passagerare ombord "Karthagos" Res med komfort, lyx och vänlig service.Behöver du bara resa med henne en gång vara övertygad om att den hennes bekvämlighet och lyx är unik.

C /F CARTHAGE
Konstruktion: Norvège 
Datum för drift: juin 1999 
Längd: 180 m 
Bredd: 27, 50 m 
Hastighet: 23,5 nœuds 
Passagerare kapacitet: 2208 personer 
Fordon kapacitet: 666 fordon.

Resan är ännu roligare med faciliteterna ombord: Information - l'accueil, Medical Doctor, restauranger, Bar natten, café bar bar piscine, Salle de jeux pour ett enfants, Piscine, piscine enfants, jacuzzi, boutiquer tullfritt.

M/V ULUYSSE 
Konstruktion: Allemagne 
Datum för drift: 1997
Längd: 161, 5 m
Bredd: 25, 8 m
Hastighet: 20 nœuds
Passagerare kapacitet: 100 personer
Fordon kapacitet: 128 remorques.

CTN Uluysse Ferry

CTN Elyssa Ferry

AMILCAR et ELYSSA
Konstruktion: Pays-bas 
Förvärv av CTN: 1er trimestre 2010
Längd: 193 m
Bredd: 26 m
Hastighet: 21,2 Nouds
Capacité sv Remorques: 180 unités roulantes
Capacité sv conteneurs: 680EVP.


M/S EL KEF 

Konstruktion: Japon 
Datum för drift: 1982 
Längd: 161, 5 m
Bredd: 23 m 
Hastighet: 15,9 nœuds.

CTN grundades 1959 att driva länkar mellan hamnarna i Tunisien och andra hamnar i Medelhavet och därefter ytterligare ett fält i Tyskland och Benelux-länderna, Italien och Spanien.

CTN El Kef Ferry
Företaget transporterar passagerare via färjor till och från Tunis-Marseille-Genua.Företaget har expanderat och har nyligen beslutat att överge sina gamla fartyg för mer miljöanpassat kryssningsfartyg.Bästa tillgängliga CTN Tunisien Ferries biljett pris gurantee

Bästa CTN Tunisien färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga CTN Tunisien färjor biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda CTN Tunisien Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla du betalar för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande CTN Tunisien färjor biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka CTN Tunisien färjor biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på CTN Tunisien Ferries.

Gruppen, skola och Social Club CTN Tunisien Ferries biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med CTN Tunisien färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad grupp för personlig och prisvärd CTN Tunisien färjor och tränare part ferry passagerare bokningsservice, erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja-satser.

Vår specialist CTN Tunisien Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på CTN Tunisien Ferries Klicka här

 

CTN Tunisien färjor kommersiella fordon, frakt och last färjor

CTN Tunisien Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd CTN Tunisien färjor frakt och last färjor bokningsservice till och från hamnarna i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse och Tunis.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade färja fraktsatser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på någon av CTN Tunisien färjor linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta CTN Tunisien färjor kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se Du kan få levande CTN Tunisien färjor biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa färjor tidtabeller och boka biljetter för CTN Tunisien färjor-bil- och passagerarfartyg färja till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med CTN Tunisien färjor till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj CTN Tunisien färjor färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från hamnarna i Bizerte, Gênes, Marseille, Sfax, Sousse och Tunis.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.