Dimaiolines

Dimaiolines bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter

Dimaiolines biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Dimaiolines segling till och från hamnen i Neapel på Italiens västra kust och segla till Sardinien hamnarna i Cagliari i södra Sardina och Palau och Olbia i norr.

Boka Dimaiolines biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Dimaiolines priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga Dimaiolines biljetterna till och från hamnen i Neapel den västra kusten av Italien och segel till Cagliari på Sardinien hamnar den söder om Sardina och Palau och Olbia i Nord online med omedelbar bekräftelse.

Så shopping om du letar efter en dags färja resa utomlands eller en semester som rast resa med Dimaiolines är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Dimaiolines bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Den senaste Dimaiolines passage information och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från hamnen i Neapel den västra kusten av Italien och segel till Sardinien hamnarna i Cagliari i södra Sardina och Palau och Olbia i norr inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor för väg och staden dig rita resan Dimaiolines färja.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo mul passagerar-boka en färja korsning med Dimaiolines och når din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Dimaiolines erbjuder fantastiska priser till och från hamnen i Neapel den västra kusten av Italien och segel till Sardinien hamnarna i Cagliari i södra Sardina och Palau och Olbia i norr färjor hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Dimaiolines biljetter till och från hamnen i Neapel den västra kusten av Italien och segel till Sardinien hamnarna i Cagliari i södra Sardina och Palau och Olbia i norr vid www.ferryto.se Dimaiolines färjor    

 

Dimaiolines färjor 
Färja biljett priser & bokning


Boka Dimaiolines biljetter
till och från hamnen i Neapel den västra kusten av Italien och segel till sardiska kommer hamnar i Cagliari i södra Sardina och Palau och Olbia i Nord online i förväg på Ferryto.se och du alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Dimaiolines väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Skaffa en Dimaiolines biljett pris  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om Dimaiolines

Dimaiolines  erbjuder hämtningar per färjetrafik mellan Italien och ön Sardinien.Dimaiolines gick nyligen i en gemensam ventue med Enermar.Dimaiolines erbjuder ett brett urval av flyglinjer mellan Italien och Sardinien, från Neapel till Palau, Olbia, Cagliari eller viken Aranci.

Flottan Di Maio linjer består av fyra fartyg: Paloma, har en maximal kapacitet på 420 passagerare, medan Palau kan rymma upp till 1.030 passagerare och Espresso Durazzo kan bära upp i 1200.Det största skeppet i bolaget är MV Baia Sardinien rymmer 1 600 passagerare.

Dimaiolines Ferry

Enermar är även känd som Enermar & Dimaiolines men det är samma företag.Deras moderna transporter bilfärjor kommer att transportera du mellan La Maddalena och Palau snabbt, enkelt och säkert.

Dimaiolines färja opererar från hamn av Neapel på den västra kusten av Italien och segel till Sardinien hamnarna i Cagliari i södra Sardina och Palau och Olbia i området norra ön.

Enermar har en flotta på fem färjor att transportera du till din destination snabbt och bekvämt.

Takten, Agata, Caronte, Camogli och Teseo alla överensstämma med högsta möjliga säkerhetsstandard och utföra antingen 25 eller 90 bilar.

Varje Enermar färja kan bära upp till 400 passagerare.Eftersom restiden är liten, är färjorna inte utrustade med ett brett utbud av faciliteter, men alla färjor har en sittplatser salong och bar på serverar kalla drycker och snacks av grundläggande.

Dimaiolines Ruttkarta


Bästa tillgängliga Dimaiolines biljett pris gurantee

Bästa Dimaiolines biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Dimaiolines biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Dimaiolines bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla du betalar för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Dimaiolines biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Dimaiolines biljetter Klicka här

 

Rabatt gruppen färja resor på Dimaiolines.

Gruppen, skola och Social Club Dimaiolines biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Dimaiolines -Ferryto.se erbjuder en dedikerad grupp för personlig och prisvärda Dimaiolines och tränare part ferry passagerare bokningsservice, erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja-satser.

Vår specialist Dimaiolines grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Dimaiolines Klicka här

 

Dimaiolines nyttofordon, frakt och last färjor

Dimaiolines kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärda Dimaiolines frakt och last färjor bokningsservice till och från hamnen i Neapel den västra kusten av Italien och segel till Sardinien hamnarna i Cagliari i södra Sardina och Palau och Olbia i norr.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade färja fraktsatser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de Dimaiolines vägarna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Dimaiolines kundservice vård team på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se Du kan få levande Dimaiolines biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa färjor tidtabeller och boka Dimaiolines bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Dimaiolines till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Dimaiolines färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från hamnen i Neapel på Italiens västra kust och segla till Sardinien hamnarna i Cagliari i södra Sardina och Palau och Olbia i norr.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.