Dodekanisos Express färjor

Dodekanisos uttrycka färjor bil och passagerare Färjebiljetter

Dodekanisos Express Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Dodekanisos Express Ferries segling till och från hamnarna i Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos och större hamn för Grekland och Pireus.

Bokning Dodekanisos Express Ferries biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Dodekanisos Express Ferries priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga Dodekanisos Express Ferries biljetterna till och från hamnarna i Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos och större hamn för Grekland och Pireus online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping är färja resa utomlands eller en semester rast reser med Dodekanisos Express Ferries en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Dodekanisos Express Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Dodekanisos Express Ferries passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från hamnarna på Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos och större hamn för Grekland och Pireus inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor för väg och staden dig rita resan Dodekanisos Express Ferries färjetrafik.

Om resa med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Dodekanisos Express Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Dodekanisos Express Ferries erbjuder fantastiska priser till och från hamnarna i Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos och större hamn för Grekland och Pireus ferries hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Dodekanisos Express Ferries biljetter till och från hamnar Rhodes, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos större hamn för Grekland och Pireus på www.ferryto.se Dodekanisos Express

 

Dodekanisos Express färjor
Färja biljett priser & bokning


Boken Dodekanisos Express Ferries biljetter
till och från hamnarna i Rhodos kan Kos, Kalymnos, Leros, Patmos och större hamn för Grekland och Pireus online i förväg på Ferryto.se och du alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Dodekanisos Express Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att erhålla en Dodekanisos Express biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om Dodekanisos Express färjor

Den första hög hastighet katamaran Dodekanisos Express började sin resa i April 2000 till hamnarna i Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos och större hamn för Grekland och Pireus.

Dodekanisos Express och Dodekanisos stolthet, de två fartygen i företaget, ansluter alla Dodekanisos-öarna (Agathonisi, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Lipsi, Leros, Nisyros, Patmos, Rhodos, Simi, Telos, Halki) till varandra.

Dodekanisos Express

Dodekanisos samarbetssystemen erbjuder dig chansen att fly för avkoppling och rekreation till något av våra vackra öar.Om du är i Rhodos eller Simi du kan utforska de närliggande grekiska öarna med dag kryssningar.

Flottan

DODEKANISOS EXPRESS

 • Fartygstyp: Bil & passagerare katamaran höghastighetsfartyg
 • Maximal hastighet: 33 knop
 • Fart: 31 knop
 • Passagerarkapaciteten: 341 sittplatser
 • Huvuddäck: 242 säten
 • Övre däck: 99 säten
 • Garage: 6 fordon

DODEKANISOS PRIDE

 • Fartygstyp: Bil & passagerare katamaran höghastighetsfartyg
 • Maximal hastighet: 33 knop
 • Fart: 32 knop
 • Passagerarkapaciteten: 280 säten
 • Huvuddäck: 214 platser
 • Övre däck: 66 platser
 • Garage: 9 bilar
Dodekanisos Ruttkarta
I juli 2005 startade företagets andra hög hastighet katamaran Dodekanisos Pride sin färd.I November 2011 gjordes ett nytt steg som syftar till full täckning av Dodekanisos marin transport behov.

P ANAGIA SKIADENI

 • Fartygstyp: Bil och passagerare
 • Maximal hastighet: 17 knop
 • Fart: 16 knop
 • Passagerarkapaciteten på sommaren: 700 platser
 • Passagerarkapaciteten på vintern: 590 säten

Med Ro på och Ro av passagerare och bil fartyget Panagia Skiadeni, företaget avser att tillhandahålla lösningar för bekväm och säker transport för passagerare, fordon och handelsvaror främst mot de mindre öarna i Dodekanisos komplexet.

 


Bästa tillgängliga Dodekanisos Express Ferries biljett pris gurantee

Bästa Dodekanisos Express färjor biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Dodekanisos Express Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Dodekanisos Express Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla du betalar för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Dodekanisos Express Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Dodekanisos Express Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor i Dodekanisos Express Ferries.

Gruppen, skola och Social Club Dodekanisos Express färjor biljett reservationer

Diskonterade gruppresor med Dodekanisos Express färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Dodekanisos Express Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice, erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja-satser.

Vår specialist Dodekanisos Express Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.Mer information om gruppen Res i Dodekanisos Express färjor vänligen Klicka här

 

Dodekanisos Express färjor kommersiella fordon, frakt och last färjor

Dodekanisos Express Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Dodekanisos Express Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från hamnarna i Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos och större hamn för Grekland och Pireus.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade färja fraktsatser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de Dodekanisos Express Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Dodekanisos Express Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Dodekanisos Express Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Dodekanisos Express Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Dodekanisos Express Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Dodekanisos Express Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från hamnarna i Rhodos, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos och större hamn för Grekland och Pireus.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.