Eurotunneln

Eurotunneln bil och tåg personbiljetter

Eurotunneln biljett reservationer, utbilda tidtabeller och information till passagerarna för Eurotunneln tavelling till och från Folkestone, England och Calais, Frankrike.

Bokning Eurotunneln biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Eurotunneln priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga Eurotunneln biljetterna till och från Folkestone, England och Calais, Frankrike-online med omedelbar bekräftelse.

Så är om du letar efter en dags shopping resa utomlands eller en semester paus i Folkestone, England och Calais, Frankrike färdas genom eurotunneln en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Eurotunneln biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med senaste Eurotunneln passerar information och tidtabeller för alla tavellings till och från Folkestone, England och Calais, Frankrike inklusive information på tåget portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor rutt och staden kommer hjälp du rita ditt Eurotunneln tåg resa.

Om resa till Folkestone, England och Calais, Frankrike sedan boka tåg passage med Eurotunneln och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Eurotunneln erbjuder fantastiska priser till och från Folkestone, England och Calais, Frankrike utbilda hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Eurotunneln biljetter till och från Folkestone, England och Calais, Frankrike på www.ferryto.se Eurotunneln Le Shuttle tåg

 

Eurotunneln
Biljett priser & bokning


Boka Eurotunneln biljetter
till och från Folkestone, England och Calais, Frankrike online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid njuta av vår billigaste tillgängliga tåg biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och till skillnad från andra, vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Eurotunneln väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Eurotunneln biljettpriset och boka din tågbiljett säkert online Använd formuläret realtid tåg bokning på vänster.

Eurotunneln Shuttle tåg

Om Eurotunneln

Eurotunneln High Speed Channel tåg ansluta Folkestone i England till Calais i Frankrike på 35 minuter.Med upp till 6 avgångar per timme och direkt motorväg tillgång sparar du tid och pengar.Boka online eller, om du är kommersiella transportföretag, kontakta oss för att öppna ett konto!

De erfarenheter som EuroTunnel

Koppla av i bekvämligheten av din egen bil på de snabbaste kanal passerar: Folkestone till Calais bara 35 minuter.

Eurotunneln är lätt bok, lätt att använda.Vår hemsida är en one-stop shop för alla dina resor behöver med bra valuta för pengarna priser från bara£49.Att få ut bästa möjliga pris, boka tidigt och reser ibland tystare.

Med din egen bil till kontinenten, ger dig flexibilitet och frihet att verkligen njuta av din break away.

Det tar bara 35 minuter för Eurotunneln till shuttle du från Folkestone till Calais, vilket gör det snabbaste kanalen passage.Vilket innebär att du tillbringar mindre tid Tvillingarna och mer tid njuter av din slutdestination.

Med inga bekymmer om grov hav eller höga vindar försenar din resa kan du luta dig tillbaka och koppla av att veta att Eurotunneln är det mest tillförlitliga sättet att passera kanalen.

Eurotunneln tåg

Ta din bil på Eurotunneln

Oavsett typ av fordon du enhet, är du välkommen att använda Eurotunneln.

Bilar -Tar din bil på Eurotunneln kunde inte vara enklare.Tänk bara, inte mer bekymmer eller argument över vilka leksaker kan vidtas eller vad du gör om din hund – du kan ta dem alla!Adjö till överskjutande bagage avgifter för dina golfklubbor eller utrustning för skidåkning - bara ladda upp vid ytterdörren och packa upp i din destination.

Alla Eurotunneln behöver veta när du gör din bokning är om din bil är högre än 1.85 meter, så att Eurotunneln allokera ett utrymme på en kortlek vagn för dig.En tredjedel av varje Eurotunneln shuttle är tillägnad enda däck som är dubbelt så hög inuti som tvåvåningsbuss vagnarna.Dessa används för bussar, husvagnar och bilar som är alltför hög för att gå på de dubbla däck.Det finns ingen skillnad i pris – så gärna få cykler, takboxarna – eller något som du kan lagligen och säkert lägger till ditt tak!

Om du har en sportbil eller låg fordon – inga problem.Du kan köra rakt på och av Eurotunnelns skyttlar utan att behöva oroa ramper eller stötar.

Vi beklagar att gasol och dubbla motordrivna fordon inte kan transporteras genom eurotunneln av säkerhetsskäl.

Husvagnar, Campervans och släpvagnar -Lika lätt och enkel som tar bilen.Det finns utan att behöva oroa dig lämna din bil oövervakad, som du bo med din bil hela passage.

Husvagnar är lastades på envåningsbuss vagnar.Dessa vagnar används för husvagnar, bussar och fordon som är alltför hög för att gå på dubbla däck.Ingången till dessa vagnar är mycket bredare än tvåvåningsbuss vagnarna, så att du har gott om utrymme att manövrera enkelt din bil och husvagn genom.

Eurotunneln accepterar husvagnar och campervans transporterar fasta LPG tankar för hushållstjänster (matlagning, kyl, uppvärmning m.m.), trots att apparaten måste stängas av innan ombordstigning och under överfarten.En tank upp till 47 kg får transporteras, men det måste vara mindre än 80% fullständiga.För din egen säkerhet och andras säkerhet, kommer du behöva visa detta innan du reser.

Motorcyklar -Du njuta redan fria vägen och förmåga att undvika de flesta förseningar och trafik köer.Det är därför Eurotunneln bör vara ditt naturliga val när de passerar kanalen.Det är den snabbaste direkta vägen mellan öppna vägarna i Storbritannien och kontinenten.

Med en motorcykel innebär att du endast betalar halva priset av en bil.Våra prisstrukturen gör att du kan vara i kontrollen!Du väljer vad som är viktigast för dig – kan du resa på en mindre upptagen tid på dagen att spara pengar?Vill du att du har flexibiliteten att ändra din bokning utan kostnad om planerna måste ändras?Glöm inte, ju tidigare du bokar desto mer du sparar.

Av säkerhetsskäl, du embarkeras på baksidan av the shuttle och bo med din motorcykel under hela resan.Det finns utan att behöva bekymra dig om säkerheten för dina ägodelar eller strapping allt under transitering.Enkelt parkera din motorcykel på sitt stativ, slappna av och sträcka ut dina ben för 35 minuters resa.

Ombordstigning med en cykel -Högst 6 cyklister och deras cyklar kan göras på varje avgång.Om du behöver ytterligare information om hur du ordnar resor för en större grupp kontakta Eurotunneln UK Ticket Desk.

Tjänsten Eurotunneln cykel driver sju dagar i veckan bedriver cykler speciellt anpassad släpvagnar och cyklister i en rymlig bekväm minibuss.Passage genom kanaltunneln tar 35 minuter plattform till plattform.Med diskretion av förare och beroende på omfattningen av den trafik dagen kanske du kunna dra nytta av anläggningarna i Passenger Terminal byggnad i Folkestone eller Calais/Coquelles (beroende på riktningen för din resa).

En gång i Frankrike du försvinner i parkeringen av Centre d'Affaires bredvid Marques Avenue designer outlet centrum.Vänligen återsamlas i bil parken att ansluta sig till tjänsten på din RETUR.För barn och vuxna, biljettpris är samma och inkluderar cykeln.Barn som åtföljer sina föräldrar om barn sittplats resor kostnadsfritt.Tandems debiteras med antalet säten, upptagna eller inte.Cykel släpvagn priser är beroende på storlek.

Funktionshindrade passagerare -Om du eller någon av dina passagerare kan mindre trehjulig, har begränsad rörlighet eller kräva en rullstol, och sedan reser med Eurotunneln är perfekt för dig.Från att skriva in terminalen körning utanför tåget i Frankrike kan du bo i bekvämligheten av ditt eget fordon.Om du väljer att besöka vår Passenger Terminal byggnad, det finns riklig funktionshindrade parkeringsplatser och hela byggnaden är alla på en nivå med några steg.En gång inuti hittar du lätt tillgång till våra butiker, mat Village, toaletter och låg nivå telefon bås.

Om du har inaktiverat badge, se till att det är på displayen i din bil.Låt oss veta när du checkar in om du eller någon av dina passagerare använder en rullstol eller behöver hjälp med rörlighet ombord.När körning med ombordstigning körfält följer den väg som anges av kontaktledningen inaktiverat tecken och du kommer kunna embarkeras framtill på the shuttle.Detta är av säkerhetsskäl så att osannolika i en nödsituation våra tågpersonalens vet var du är och kommer att kunna hjälpa dig.

Registrerade ledarhundar - Eurotunneln vet vikten av oberoende och rörlighet som en ledarhund kan erbjuda, därför de tillåter alla registrerade ledarhundar resa gratis.När du gör din bokning, vänligen kontrollera att du berätta för oss om du har en ledarhund, eftersom vi fortfarande behöver boka honom eller henne i systemet för resor och se till att din hund följer de regler som fastställs för stödordningen Pet Travel.


Bästa tillgängliga Eurotunneln biljett pris gurantee

Bästa Eurotunneln biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Eurotunneln biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Eurotunneln till eller från Folkestone, England och Calais, Frankrike, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Eurotunneln biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Eurotunneln biljetter Klicka här

 

Rabatt gruppresor tåg i Eurotunneln.

Grupp, skola och Social Club Eurotunneln biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Eurotunneln -Ferryto.se erbjuder en dedikerad grupp för personlig och prisvärd Eurotunneln och tränare partiet utbilda passagerare bokningsservice erbjuder dig lägsta tillgängliga rumspriser till och från Folkestone, England och Calais, Frankrike.

Vår specialist Eurotunneln grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och på samma gång.För mer information om gruppresor i Eurotunneln Klicka här

 

Eurotunneln nyttofordon, frakt och last färjor

Eurotunneln kommersiella fordon & frakt 

Tåget logistik erbjuder en personlig och prisvärd Eurotunneln frakt och last bokningsservice till och från Folkestone, England och Calais, Frankrike.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är tåg logistik nu även kunna erbjuda rabatterade priser till privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av Eurotunneln linjerna servad.För mer information och en instant online offert för din nyttofordon tåg passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Eurotunneln kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se Du kan få levande Eurotunneln biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Eurotunneln bil och passagerarfartyg tågbiljetter till och från Folkestone, England och Calais, Frankrike vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online tåg biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boken över 80 stora europeiska utbilda aktörer bland annat med Eurotunneln över 1 200 tåg vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Ferryto.se för den billigaste tåg biljettpriser om du tar med ett kort kors kanal bil tåg till Calais Frankrike, ett tåg till Irland eller en passage till Amsterdam Holland.Vi har också tåg erbjudanden till mer avlägsna tåg resor och mini kryssning destinationer som Spanien, Danmark och de grekiska öarna.