GA färjor

GA färjor bil och passagerare Färjebiljetter

GA Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för GA Ferries segling till och från hamnarna i Pireus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini och Dodekaneserna och mellan brunkolsvärmeverket Konstantinos och Sporaderna öarna.

Bokning GA Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla GA Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga GA Ferries biljetterna till och från hamnarna i Pireus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini och Dodekaneserna och mellan brunkolsvärmeverket Konstantinos och Sporaderna öarna online med omedelbar bekräftelse.

Reser med GA Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du GA Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för GA Ferries passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från hamnarna i Pireus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini och Dodekaneserna och mellan brunkolsvärmeverket Konstantinos och Sporaderna öar inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan GA Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med GA Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

GA Ferries erbjuder fantastiska priser till och från hamnarna i Pireus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini och Dodekaneserna och mellan brunkolsvärmeverket Konstantinos och Sporaderna öarna ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för GA Ferries biljetter till och från hamnarna i Pireus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini och Dodekaneserna och mellan brunkolsvärmeverket Konstantinos och Sporaderna öarna vid www.ferryto.se GA färjor    

 

GA färjor
Färja biljett priser & bokning


Boken GA färjor biljetter
till och från hamnarna i Pireus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini och Dodekaneserna och mellan brunkolsvärmeverket Konstantinos och Sporaderna kommer öarna online i förväg på Ferryto.se och du alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda GA Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få ett GA Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja Vänligen Använd säkert online realtid färjorna bokning formuläret till vänster.

Om GA färjor

FartygGA färjor ansluta dagliga Pireus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini och Dodekaneserna.De gör också dagliga resor mellan brunkolsvärmeverket Konstantinos och Sporaderna öarna.

Företaget är skyldigt 5 highspeed fartyg.Den äldsta som byggdes under 1996 och de yngsta en i 2005, vid varven i Nederländerna och Australien.De är alla fordon-katamaran-passagerare färjor och kan bära hundratals passagerare och fordon till Cyclades öar, Grekland.

GA färjor

Förutom populära öar ingår GA Ferries alltid i dess färdvägar öar på "karga" raden som är öar som är inte en gemensam destination, beror på deras geografiska läge eller deras låga befolkningstäthet, eftersom en av de grundläggande principerna för GA Ferries är att behandla alla islanders transport behov med respekt, oavsett hur avlägsna de kan vara.

Jet Ferry 1: Dess faciliteter inkluderar ekonomi och första klassens säten, ekonomi och första klassens barer, TV-apparater, en presentbutik, luftkonditionering, Rökfria områden, WC för handikappade, sällskapsdjur hytter och en lön telefon.

Anthi-Marina F/B: Denna färja har ekonomin och första klassens säten, ekonomi och första klassens barer, en restaurang, TV-apparater, en presentbutik, en receptionen, en ombordstigning rulltrappa, luftkonditionering, Rökfria områden, hytter och WC för handikappade, sällskapsdjur hytter och en lön telefon.

Daliana F/B: Bland av detta fartyg, ekonomi och första klassens säten ingår, liksom ekonomin och första klassens barer, anger TV, en restaurang, en receptionen, en presentbutik, luftkonditionering, Rökfria områden, smycken förvar områden, hytter och WC för funktionshindrade och sällskapsdjur hytter, medan det kommer inom kort att ha en ATM-service och en lön telefon.

GA färjor säten

M Arina F/B: Det ger passagerare med ekonomi och första klassens säten, ekonomi och första klassens barer, en restaurang, TV-apparater, en receptionen, en presentbutik, luftkonditionering, Rökfria områden, hytter och WC för handikappade, sällskapsdjur hytter, en telefonautomat och ett diskotek.Det kommer snart ha en ATM-tjänst.

Milena F/B: Dess faciliteter inkluderar ekonomi och första klassens säten, ekonomi och första klassens barer, en restaurang, TV-apparater, en presentbutik, en receptionen, luftkonditionering, Rökfria områden, hytter och WC för handikappade, sällskapsdjur hytter och en telefonautomat.Det kommer snart ha en ATM-tjänst.

Rodanthi F/B: Dess tjänster ombord omfattar ekonomi och första klassens säten, ekonomi och första klassens barer, restaurang, TV-apparater, en receptionen, en presentbutik, luftkonditionering, Rökfria områden, hytter och WC för handikappade, sällskapsdjur hytter, en lön telefon och ett diskotek, medan det inom kort kommer att ha en ATM service och ombordstigning rulltrappor.

Romila F/B: Denna färja har ekonomin och första klassens säten, ekonomi och första klassens barer, en restaurang, TV-apparater, en receptionen, luftkonditionering, Rökfria områden hytter och WC för handikappade, sällskapsdjur hytter samt en telefonautomat.

Dimitroula F/B: Detta fartyg erbjuder ekonomi och första klassens säten, ekonomi och första klassens barer, TV-apparater, en restaurang, en receptionen, en presentbutik, luftkonditionering, Rökfria områden, hytter och WC för handikappade, sällskapsdjur hytter och en lön telefon, medan det inom kort kommer att ha en ATM-tjänst.

Företaget gör sitt bästa för att erbjuda sina resenärer en avkopplande och säker resa, inte bara med sin bekväma fartyg utan även med färdvägar vid ännu mindre och mindre populära grekiska öarna, som Anafi, Fourni, Lipsi och Sikinos.

Alla färjor har ombord self-service restauranger, förbereder du läckra rätter varje dag, som du kan följa med färska sallader, söta öknar, frukt och förfriskningar.

GA Ferries hytter
Några av fartyg som har dining restauranger, där du kan upptäcka en mängd läckra val.

En snabbmat restaurang finns på färjan Anthi Marina bara.Det finns inbyggda underhållning med ett Disco och njuta av en drink eller en färsk juice på fartygets barer.Barn kan också njuta av resan, spela och ha roligt i specialdesignade playlands.

 


Bästa tillgängliga GA Ferries biljett pris gurantee

Bästa GA färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga GA Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda GA Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande GA Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka GA Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på GA Ferries.

Grupp, skola och Social Club GA Ferries biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med GA färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd GA Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist GA Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på GA Ferries Klicka här

 

GA färjor nyttofordon, frakt och last färjor

GA Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd GA Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från hamnarna i Pireus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini och Dodekaneserna och mellan brunkolsvärmeverket Konstantinos och Sporaderna öarna.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de GA Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-GA Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande GA Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken GA Ferries bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med GA Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj GA Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från hamnarna i Pireus med Ikaria, Samos, Syros, Paros, Naxos, Santorini och Dodekaneserna och mellan brunkolsvärmeverket Konstantinos och Sporaderna öarna.