Irish Ferries

Irish Ferries bil och passagerare Färjebiljetter

Irish Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Irish Ferries segling till och från hamnen i Dublin som ansluter till Holyhead och tjänster erbjuds från Rosslare Pembroke, Dinan och Cherbourg.

Bokning Irish Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Irish Ferries priser i realtid och boken billigaste tillgängliga Irish Ferries biljetterna till och från hamnen i Dublin som ansluter till Holyhead och tjänster erbjuds från Rosslare Pembroke, Dinan och Cherbourg online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Irish Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Irish Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Irish Ferries passage och tidtabeller för alla färjor segling till och från hamnen i Dublin som ansluter till Holyhead och tjänster erbjuds från Rosslare Pembroke, Dinan och Cherbourg inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationerna våra detaljerade kartor rutt och staden hjälper du rita resan Irish Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Irish Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Irish Ferries erbjuder fantastiska priser till och från hamnen i Dublin som ansluter till Holyhead och tjänster erbjuds från Rosslare Pembroke, Dinan och Cherbourg ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Irish Ferries biljetter till och från hamnen i Dublin som ansluter till Holyhead och tjänster erbjuds från Rosslare Pembroke, Dinan och Cherbourg vid www.ferryto.se Irish Ferries

 

Irish Ferries
Färja biljett priser & bokning


Boken Irish Ferries biljetter
till och från hamnen i Dublin som ansluter till Holyhead och tjänster erbjuds från Rosslare Pembroke, Dinan och Cherbourg online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Irish Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Irish Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja Vänligen Använd säkert online realtid färjorna bokning formuläret till vänster.

Om irländska färjorna

Irish Ferries fungera totalt 4 färja linjer som förbinder Irland med Storbritannien och Frankrike.Den irländska Port av Dublin ansluter till Holyhead och tjänster erbjuds från Rosslare Pembroke, Dinan och Cherbourg.

Resan startar det ögonblick du styrelsen en av våra lyxiga två färjor som fungerar mellan Holyhead och Dublin.

Irish Ferries

Den största bil färja på Irländska sjön, Ulysses, segel från Holyhead i hjärtat av Dublin som gör vår Dublin Swift snabb färja service som kommer har du i Dublin så snabbt som 1 timme och 49 minuter! 

Skottland-Irland kryssning våra oslagbara Irländska sjön överfarter mellan Larne och Troon eller Cairnryan.Ingen gör det bättre eller snabbare.

Hundar resa gratis med Irish Ferries! Irish Ferries erbjuder hund vänliga resa ombord alla sina färjor till Irland.Till skillnad från resten av Europa kräver inte Irland "sällskapsdjur pass" eller särskilda jabs som har att ordnade månader i förväg.Så njut ett sant familjesemester tillsammans.

Flottan 

Färja till Dublin
Resan startar det ögonblick du styrelsen en av våra lyxiga två färjor som fungerar mellan Holyhead och Dublin.

Den största bil färja på Irländska sjön, Ulysses, segel från Holyhead i hjärtat av Dublin som gör vår Dublin Swift snabb färja service som kommer har du i Dublin så snabbt som 1 timme och 49 minuter!

Irländska Ruttkarta

Irländska Dublin Swift

Dublin Swift
Dublin / Holyhead

"Jonathan Swift" är vår snabbt Ferry på flyglinjen Irländska sjön.En hastighet av 39 knop är din ankomsttid till Holyhead eller Dublin så snabb som 1 timme 49 minuter! 

Ombord finns massor att hålla dig och barnen ockuperade och varför inte uppgradera till våra Club klass lounge och njuta av fantastisk havsutsikt.

Oscar Wilde
Irland / Frankrike

Oscar Wilde är det mest lyxiga fartyget att segla mellan Rosslare och Frankrike och med ljusa luftiga hytter, elegant lounger, ett brett urval av underhållning och middagsalternativ, ger nya nivåer av komfort vår tjänst för natten.

Irländska Oscar Wilde

Den häpnadsväckande mängden mat och dryck vi ta ombord Oscar Wilde illustrerar verkligen omfattningen av verksamheten.Varje år transporterar vi cirka två hundra tusen passagerare.

5 Star - dubbelsäng Suite med fönster
Antal: 15 lyx hytter
Belägen ovanför raden vatten på däck 8
Faciliteter:
Air conditioned, badrum och med full storlek dubbelsäng
Stuga lämpar sig för barnsängar (Pre-bookable som en extra)
Sittplatser område – soffa konverterar till en säng som lämpar sig för en vuxen eller 2 unga barn

Irländska Oscar Wilde
Flat Screen TV med satellitkanaler
Byxpress och hårtork
Gratis frukost för 2 personer i restaurangen Berneval
Gratis fruktkorg och minibar med vin, öl, läsk och vatten
Utsedda stuga steward.

Ulysses
Dublin / Holyhead

När du anländer Ulysses, du är ombord den största bil färja på Irländska sjön!Omfattningen av detta fartyg är verkligen imponerande.Det finns så mycket att göra från en vandringsleden fartygets matsal i stil.Se fördelarna loungen Club klass har att erbjuda, slappna av, njuta av gratis tilltugg och en drink samtidigt upplever panorama havsutsikt.

Byggd i Aker Finnyards i Raumo, Finland, konstruerades Ulysses mellan mitten av 1999 och Feb.2001 till en total kostnad av €100 miljoner!Det står 12 däck hög och dess bruttodräktighet är 50,938 ton och är den största bil färja på Irländska sjön!

Ulysses driver två återvändande avgångar mellan Dublin Port och Holyhead varje dag med en segling på drygt tre timmar.Detta innebär att under bara en enda dag operationer, hon har kapacitet att transportera 5,368 bilar eller 960 Ledad lastbilar över Irländska sjön!

2 Bed fönstret svit
Belägen ovanför raden vatten på däck 10
Faciliteter:
Luftkonditionering, badrum med 2 sängar ett rymliga loungen område med TV- och te- och kaffefaciliteter.Det finns ett kylskåp.Inkluderar prioriterad ombordstigning för bilister.

Irländska Ulysses stuga
Tornar över andra fartyg på en höjd av 167 fötter (51 meter) från köl till masten.Med nästan 3 mil från parkeringsplats för 1,342 bilar eller 240 Ledad lastbilar per segling inga andra personbil kan färja i världen matcha dess fordonets lastkapacitet.

De flesta viktigare är dock Ulysses kan transportera upp till 2 000 passagerare och besättning ombord på per segling!

Isle of Inishmore
Rosslare / Pembroke

Om du vill resa i stil du inte besviken Isle Inishmore.Det är en av Europas största, välutrustade, modernaste bil färjor och ombord kommer du att upptäcka en mängd olika miljöer att koppla av och njuta själv inklusive Club klass loungen.

Irländska Isle of Inishmore

Vi finns här för att hjälpa dig att göra mycket större delen av din resa.
Byggt i Rotterdam, Isle Inishmore tog 15 månader att bygga till en kostnad av €80 miljoner euro.Hon trädde i tjänst den 4 oktober 1996 på flyglinjen Dublin Holyhead och korsar Irländska sjön fyra gånger om dagen.

Isle of Inishmore, som är irländska för "Big Island", är precis som en ö, och som sådan erbjuder alla de hjälpmedel och bekvämligheter som människor förväntar sig.Allt från uppvärmning, belysning, vatten, avlopp och sophämtning till underhållning, mat och dryck har noggrant planeras och övervakas för att garantera standarder bibehålls.

7 mil / 11.26km av elektriska kablar, av vilka några är ansluten till över fem hundra ljus rördelar i passagerare områden enbart, ge oss kraft behövs för att köra denna lilla ö.Vårt primära navigations system är också top notch och använder upp till åtta satelliter för att fastställa vår ståndpunkt att inom 33 ft/10 m.Bästa tillgängliga Irish Ferries biljett pris gurantee

Bästa Irish Ferries biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Irish Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Irish Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Irish Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Irish Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Irish Ferries.

Grupp, skola och Social Club Irish Ferries biljett reservationer

Diskonterade gruppresor med irländska färjorna -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Irish Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist Irish Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppen färdas på Ferries Irish vänligen Klicka här

 

Irish Ferries nyttofordon, frakt och last färjor

Irish Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuda en personlig och prisvärd Irish Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från hamnen i Dublin som ansluter till Holyhead och tjänster erbjuds från Rosslare Pembroke, Dinan och Cherbourg.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de irländska färjorna linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Irish Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Irish Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Irish Ferries bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Irish Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Irish Ferries färjor för färja billigast biljettpriser till och från hamnen i Dublin som ansluter till Holyhead och tjänster erbjuds från Rosslare Pembroke, Dinan och Cherbourg.