Iscomar färjor

Iscomar färjor bil och passagerare Färjebiljetter

Iscomar Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Iscomar Ferries segling till och från färjan hamnar i Spanien till Baleares, Denia Ibiza, Valencia till Palma, Barcelona till Mahon och från Palma till Barcelona.

Bokning Iscomar Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Iscomar Ferries priser i realtid och boken de billigaste tillgängliga Iscomar Ferries biljetterna till och från färjan hamnar i Spanien till Baleares, Denia Ibiza, Valencia till Palma, Barcelona till Mahon och från Palma till Barcelona online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Iscomar färjor är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka Iscomar Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste Iscomar Ferries passage information och tidtabeller för alla passagerarfartyg segling till och från färjan hamnar i Spanien till Baleares, Denia Ibiza, Valencia till Palma, Barcelona till Mahon och från Palma till Barcelona inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor rutt och staden hjälper dig att rita resan Iscomar Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Iscomar Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Iscomar Ferries erbjuder fantastiska priser till och från färjan hamnar i Spanien till Baleares, Denia Ibiza, Valencia till Palma, Barcelona till Mahon och från Palma till Barcelona ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Iscomar Ferries biljetter till och från färjan hamnar i Spanien till Baleares, Denia till Ibiza, Valencia till Palma, Barcelona till Mahon och från Palma till Barcelona på www.ferryto.se Iscomar färjor

 

Iscomar färjor
Färja biljett priser & bokning


Boka Iscomar färjor biljetter
till och från Spanien till Baleares, Denia till Ibiza, Valencia till Palma färja hamnar, kommer Barcelona till Mahon och från Palma till Barcelona online i förväg på Ferryto.se och du alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Iscomar Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Iscomar Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja Vänligen Använd säkert online realtid färjorna bokning formuläret till vänster.

Om Iscomar färjor

Iscomar färjor grundades i Palma de Mallorca och erbjuder färja spårkorsningar sedan 1979.

Som en del av den Contenemar nationella gruppledare av fartygscontainrar centreras transport och serviceverksamhet med anknytning till transport av varor och verksamheten på transporter mellan spanska fastlandet och Balearerna.

Iscomar färjor

1998 Iscomar färjor öppnas Alcudia Mallorca - Ciutadella Menorca linje, för passagerare, fordon och gods.Den här tjänsten fortsatte att växa och på grund av framgången av dess första persontrafik, i 2002 Iscomar Ferries beslutade att inleda en ytterligare som två vägar för passagerare och fordon, Barcelona - Palma de Mallorca och Denia - Ibiza - Palma de Mallorca.

Iscomar färjor  fungerar mellan spanska fastlandet och Balearerna.Iscomar Ferries segla från Spanien till Baleares, Valencia till Palma, Barcelona till Mahon, Denia till Ibiza och Palma till Barcelona.

  • Iscomar Pitiusa Nova - Ibiza till Formentera 
  • Iscomar Nura Nova - Alcudia till Ciutadella 
  • Iscomar Blanca Del Mar - Barcelona och Palma 
  • Iscomar Patricia Del Mar - Valentia och Palma 
  • Iscomar Carmen Del Mar - Denia, Ibiza och Palma 
  • Iscomar Mercedes Del Mar - Palma och Barcelona 
Iscomar färjor har en flotta på 6 moderna fartyg med en stor kapacitet för passagerare och fordon.
Iscomar Ruttkarta

Dess färjor har bekväma sittplatser, snack barer, stora Kojor i rymliga hytter, restauranger, boutique, TV-video sällskapsrum.Dessutom kontrolleras alla Iscomar fartyg regelbundet för att säkerställa att allt fungerar riktigt och att undersöka de perfekta förhållandena av fartygen och deras utrustning.

Som en del av GRUPO CONTENEMAR - relaterade nationell ledare av fartygscontainrar transport- och serviceverksamhet till transport av varor - verksamheten är centrerad på transporter mellan spanska fastlandet och Balearerna.

1998 Öppnade Iscomar Ferries Alcudia (Mallorca) - Ciutadella (Menorca) linje, för passagerare, fordon och gods.Den här tjänsten fortsatte att växa och på grund av framgången av dess första persontrafik, i 2002 Iscomar Ferries beslutade att inleda en ytterligare som två vägar för passagerare och fordon: Barcelona - Palma de Mallorca och Denia - Ibiza - Palma de Mallorca.

ISCOMAR FÄRJOR FLOTTA

Iscomar Ferries upprätthålla en flotta på sex moderna färja fartyg med en stor passagerarkapaciteten såväl som för alla typer av fordon.Med bekväma säten, bred Kojor i rymliga hytter, snack barer, restauranger, TV-video lounger, boutique och solarium din resa på Iscomar färjor är inte bara säkra och bekväma utan ekonomisk för.

Färja fartyg drivs av Iscomar färja och vägarna de segla:-

Iscomar Pitiusa Nova - Ibiza till Formentera
Den minsta av sex färja båten drivs av Iscomar är katamaran Pitiusa Nova.Segling i Ibiza Formentera väg har denna färja en kapacitet på 302 passagerare och 36 bilar.Med en marschfart på 30 knop denna moderna fartyg sjösatt 2005 transporterar du snabbt och säkert från Ibiza Formentera öarna.

Iscomar Nura Nova - Alcudia till Ciutadella
Lanserades 1998 och nyligen refitted tjänster detta fartyg Alcudia Ciutadella färja väg.
Med en kapacitet på 377 passagerare och 86 fordon ger Nura Nova en avgörande gateway mellan viktigaste Balearerna.Marschfart på bara 15 knop kan passagerare njuta av en avkopplande resa och tid att njuta av en måltid i restaurangen och göra vissa shopping mellan öarna.

Iscomar Blanca Del Mar - Barcelona och Palma
Inleddes 2006 ultra moderna Blanc Del Mar ro-pax Iscomar färja seglar mellan Barcelona och Palma.Logi för både passagerare och kommersiell frakt Blanca Del Mar är en av de mest moderna färjor som seglar i Mediteranian.

Med restauranger, snack barer, butiker, ett spel arcade, överlägsen stuga inkvartering och teknikens navigationsutrustning detta fartyg är en av de mest populära val för passagerare som reser från Barcelona till Palma.

Iscomar Blanca Del har Mar en nyttolast av 399 passagerare och upp till 200 bilar och lastbilar och en marschfart på 23 knop.

Iscomar Patricia Del Mar - Valentia och Palma
Ger snabb bekväm och sparsam resor mellan Valentia och Palma är Iscomar Patrica DelMar färja fartyget.Detta ro-pax färja har en kapacitet av 205 passagerare och upp till 110 bilar och lastbilar.Inleddes 2002 och nyrenoverade te erbjuder Patrica Del Mar passagerarna en kvalitet restaurang, gatukök, spel arcade, bar och överlägsen klass hytter.

Iscomar Carmen Del Mar - Denia, Ibiza och Palma
Carmen Del är Mar det bästa sättet att börja eller avsluta din semester i Spanien och Balearerna.Komplett med ett piano bar, restaurang, gatukök, diskotek, mötesrum, solarium, butik, barnens lekplats och rymliga hytter Carmen Del Mar är en fast favorit för alla resenärer.

Startade 2002 och med en kapacitet på 540 passagerare och 130 bilar Carmen Del Mar seglar mellan Denia, Ibiza och Palma.

Iscomar Mercedes Del Mar - Palma och Barcelona
Flaggskeppet för Iscomar färjor Mercedes Del är Mar den största av de sex färjorna i den Iscomar flottan.Sjösatt 2003 Mercedes Del Mar har dessutom en stor frakt och last området förmåga att transportera 820 passagerare och 400 bilar.Iscomar's Mercedes Del Mar ferry segel mellan Palma och Barcelona.

Utöver en modern restaurang, gatukök, spel arcade kryssning solarium och butiken Mercedes Del Mar har fartyget kvalitet passagerare hytter som säkerställer du anländer till din destination utvilad och redo att njuta av dag i förväg.

 


Bästa tillgängliga Iscomar Ferries biljett pris gurantee

Bästa Iscomar färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Iscomar Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Iscomar Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Iscomar Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Iscomar Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Iscomar färjor.

Grupp, skola och Social Club Iscomar färjor biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Iscomar färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärda Iscomar Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist Iscomar Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Iscomar färjor Klicka här

 

Iscomar färjor nyttofordon, frakt och last färjor

Iscomar färjor kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärda Iscomar Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från färjan hamnar i Spanien till Baleares, Denia Ibiza, Valencia till Palma, Barcelona till Mahon och från Palma till Barcelona.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de Iscomar Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Iscomar Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Iscomar Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Iscomar Ferries bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Iscomar färjor till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Iscomar Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från färjan hamnar i Spanien till Baleares, Denia till Ibiza, Valencia till Palma, Barcelona till Mahon och från Palma till Barcelona.