Linda Line Express

Linda Line Express bil och passagerarfartyg Färjebiljetter

Linda Line Express biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Linda Line Express trafikerar till och från hamnarna i Tallinn i Estland och hamn i Helsingfors i Finland.

Bokning Linda Line Express biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Linda Line Express priser i realtid och boken de billigaste tillgängliga Linda Line Express biljetterna till och från hamnarna i Tallinn i Estland och hamn i Helsingfors i Finland online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Linda Line Express är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Linda Line Express bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Linda Line Express passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från hamnarna i Tallinn i Estland och hamn i Helsingfors i Finland inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Linda Line Express färja.

Om resa med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Linda Line Express och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Linda Line Express erbjuder fantastiska priser till och från hamnarna i Tallinn i Estland och hamn i Helsingfors i Finland ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Linda Line Express biljetter till och från hamnarna i Tallinn i Estland och hamn i Helsingfors i Finland på www.ferryto.se Linda Line Express

 

Linda Line Express
Färja biljett priser & bokning


Boken Linda Line Express biljetter
till och från hamnarna i Tallinn i Estland och hamn i Helsingfors i Finland online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Linda Line Express väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Linda Line Express biljettpriset och boka din biljett för färja Vänligen Använd säkert online realtid färjorna bokning formuläret till vänster.

Om Linda Line Express

Lindaliini AS  fungerar med hög hastighet hantverk på vägen från Tallinn till Helsingfors, som representerar varumärket LindaLine Express  början från 1995.

Företaget syftar till att erbjuda snabb, bekväm och säker sjögång från ett centrum.Lindaliini AS' syster företag Linda Line Oy är beläget i Helsingfors, erbjuda service för kunder som kommer från Helsingfors.

Linda Line Express

L inda Line Express en "Snabb Ferry" tjänst erbjuder segling flyglinjer mellan Helsingfors och estniska huvudstaden Tallinn.

Fartyg som drivs av Linda Line Express är en "bärplansbåt" (Jaanika - byggd speciellt för sjöfart) och en "katamaran". Utgångspunkten för Linda Line Express färjorna i Helsingfors är från "Makasiini Terminal" och i Tallinn från "Linnahalli Port" med både hamnen terminaler inom gångavstånd från de respektive stadskärnorna.

Linjen Tallinn-Helsingfors havet-är en av de mest trafikerade internationella persontransporter linjerna i världen.Färjor över viken mellan Tallinn och Helsingfors flera gånger om dagen, som omfattar avståndet i ungefär 2-3 timmar.Från slutet av våren till senhösten manövrera höghastighetsfartyg även på linjen, att minska restiden till bara en och en halv timme.

Fartyg
Linda linjen fungerar på två hög hastighet hantverk "Karolin och Merilin"

Linda linje Karolin

"Karolin"

Längd: 45,4 meter, bredd: 12 meter, djupgående: 2,02 meter, cylindervolym: 7840 kW, Max hastighet: 37 knop.

Bar både på nedre och övre däck, separat bar i Linda klass
Öppna området övre däck
VIP lounge på övre däck

Passagerarsäten: 
219 Turistklass 
129 Linda klass
6 VIP klass


"Merilin"

Vart och ett av katamaranerna ståtar med ett inbyggt Arkiv.Merlin erbjuder ett urval av 2 barer whist Karolin ståtar också med egen bar anläggning.Några restriktioner mellan Finland och Estland betyder kan du köpa lika mycket som du gillar ombord får största möjliga nytta från de stora priserna tillgängliga ombord.

Längd: 52,6 meter, bredd: 13 meter, djupgående: 1,5 meter, cylindervolym: 9280 kW, Max hastighet: 37 knop

Linda klass avgränsas avsnittet ligger på nedre däck framför del av fartyget i Merilin och på övre däck i Karolin.Klassen är för omkring 80 passagerare.I priset ingår ett mellanmål en sandwich eller sallad, kaffe eller te, förfriskningar, en klass av vin, öl eller cider och tidningar.VIP klass är en privat lounge för maximalt 8 passagerare som njuta av förstklassig service.

Linda Line Merilin

Passagerarsäten:
245 Turistklass 
130 Linda klass 
8 VIP klass 

2 barer i turistklass och en separat bar i Linda klass
Öppna området övre däck
VIP lounge på övre däck

Det finns i tvåvåningsvagnens övre våning.Loungen är perfekt för företag konferenser.I priset ingår brett urval av kalla och varma livsmedel, kaffe och te, förfriskningar, urval av alkohol drycker och tidningar.

Mer information om transport uttryckliga färjetrafik mellan Helsingfors och Tallinn, inklusive tidtabeller och priser kan ses från Ferryto.se webbplats.

 


Bästa tillgängliga Linda Line Express biljett pris gurantee

Bästa Linda Line Express biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Linda Line Express biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Linda Line Express bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Linda Line Express biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Linda Line Express biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor Linda Line Express.

Grupp, skola & sociala Club Linda Line Express biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Linda Line Express -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Linda Line Express grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist Linda Line Express grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Linda Line Express Klicka här

 

Linda Line Express nyttofordon, frakt och last färjor

Linda Line Express kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Linda Line Express frakt och last färjor bokningsservice till och från hamnarna i Tallinn i Estland och hamn i Helsingfors i Finland.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av Linda Line Express linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Linda Line Express kund vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Linda Line Express biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Linda Line Express bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Linda Line Express till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Linda Line Express färjor för färja billigast biljettpriser till och från hamnarna i Tallinn i Estland och hamn i Helsingfors i Finland.