NorthLink Ferries

NorthLink Ferries bil och passagerare Färjebiljetter

NorthLink Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Northlink Ferries segling till och från fastlandet Skottland och norra skärgård av Orkneyöarna och Shetlandsöarna.

Bokning Northlink Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Northlink Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Northlink Ferries biljetterna till och från fastlandet Skottland och norra skärgård Orkney och Shetland online med omedelbar bekräftelse.

Resa med Northlink Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Northlink Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste Northlink Ferries passage information och tidtabeller för alla passagerarfartyg segling till och från fastlandet Skottland och norra skärgård Orkney och Shetland inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor rutt och staden hjälper dig att rita resan Northlink Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Northlink Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

NorthLink Ferries erbjuder fantastiska priser till och från fastlandet Skottland och norra skärgård Orkney och Shetland ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Northlink Ferries biljetter till och från fastlandet Skottland och norra skärgård Orkney och Shetland vid www.ferryto.se NorthLink Ferries

 

NorthLink Ferries
Färja biljett priser & bokning


Boken Northlink Ferries biljetter
till och från fastlandet Skottland och norra skärgård Orkney och Shetland online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Northlink Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att erhålla en Northlink Ferries biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om Northlink Ferries

NorthLink Ferries driver dagliga färjetrafik mellan fastlandet Skottland och norra skärgård av Orkneyöarna och Shetlandsöarna.

NorthLink Ferries driver två vägar: 

  • Scrabster till Stromness, Orkney (90 minuter) 
  • Aberdeen till Lerwick, Shetland (12 timmar 30 minuter norrgående, 12 timmar sydgående). 
NorthLink Ferries
Vissa tjänster kräver också i Kirkwall, Orkney, vilket ökar restiden med 2 timmar.

Med NorthLink Ferries , reser till Orkney och Shetland är mer praktiskt än någonsin med nattliga avgångar från Aberdeen till Lerwick på Shetlandsöarna - med fyra av dessa avgångar kommer via Orkneys huvudstad, Kirkwall.

Med Ferryto.se Du kan välja från upp till tre avgångar varje dag från färja hamn Scrabster (nära Thurso) färja hamn i Stromness i Orkney, restid som är 90 minuter.

NorthLink Ferries Ruttkarta

NorthLink Ferries fungera över natten avgångar från porten Aberdeen till Lerwick på Shetlandsöarna (med 12.5 timmar), med fyra av dessa avgångar i veckan som kommer via Orkneys huvudstad, Kirkwall (totala transporttiden 14,5 timmar). 

NorthLink Ferries omfattande tidtabeller att resa till öarna Orkney och Shetland ännu bekvämare än någonsin.

NorthLink Ruttkarta

Varje fartyg har 100 stugor, 50 yttre varje sover två och 50 inre, varje sova fyra.Och vart och ett av fartyg som har en mycket stor fordonets däck, konkurrera med en ytterligare bildäcket tillgängliga via en lucka som tar upp från golvet i huvuddäck.

De flesta människor möter första tjänsten NorthLink Shetland och Orkneyöarna vid terminalen i Aberdeen.En gång ombord och installerat i din stuga, finns alla möjligheter att beundra Aberdeen ur ovanligt öppet däck vid den övre bakre delen av varje fartyg.Detta nås lättast från dörrar på båda sidor av den bakre delen av cafeterian.

Att komma till och från Aberdeen Harbour har beskrivits som "Koppla en nål" och titta på fartyget lindra sin väg till det viktigaste hamnen för avrinningsdistriktet innan rubrik ut i Nordsjön är fascinerande.

Aberdeen Harbour

Sträckan norr följer sedan kusten tidigare Peterhead, särskiljande gas-terminal vid St Fergus och Fyren på Rattray Head.Kustlinjen sedan huvuden väst tidigare Fraserburgh och Kinnaird Head fyr, lämnar ditt skepp i öppna havet.

Om du reser på en tisdag, torsdag, lördag eller söndag, du kommer att ringa först vid Kirkwall på Orkneyöarna, och du kommer bli gripbara på kusten nära Wick innan Duncansby Head fyr.Sedan passerar du South Ronaldsay och östra fastlandet av Orkney innan Shapinsay som du segla i Bay Kirkwall.

Ankomst till Lerwick innebär att segla upp östra sidan av South fastlandet av Shetland efter en första observation av Sumburgh Head fyr.Ditt fartyg kommer att sedan passera mellan ön Bressay till höger och Lerwick själv till vänster, innan du fortsätter till dess terminus nära den norra änden av hamnen.

NorthLink Cafeteria

Inbyggt faciliteter 

Men samtidigt som letar efter företag att få passagerare och deras fordon från utgångspunkten ankomstorten.

Mest imponerande områden som Hjaltland och Hrossey är de utformade för att hålla passagerare matas och underhöll på 14 timmar över natten överfarter.


På återresan, ring avgångar på en måndag, onsdag och fredag till Kirkwall väg: på andra dagar de gå vidare direkt till Aberdeen.

Flytta bakifrån på framsidan av fartygen inkluderar dessa stora och luftiga cafeterian, baren, salongen och restaurangen.

Ytterligare är framåt det liggande platser och en biograf, en butik och framåt baren.

Alla är byggt och färdiga till en mycket hög standard.

NorthLink Resturant
N orthlink Ferries historia 

Subventionerade nordliga öarna färjan tjänster, tidigare drivs av P & O skotska Ferries var anbudsinfordringen 1999.Ett joint venture mellan Caledonian MacBrayne och Royal Bank of Scotland som heter Northlink Orkney och Shetland Ferries vann tjänsten från 2002.

Sina ambitiösa planer råkade i svårigheter, och tjänsten var re-tendered medan Northlink sprang under tillfälliga ordning.Senast den sista mottogs bud från V-Ships UK Ltd och Caledonian MacBrayne, som placerar i de lägre bud och vann anbudet.

Caledonian MacBrayne bildade ett bolag som heter NorthLink Ferries Limited som började bedriver färjetrafik nordliga öarna den 6 juli 2006.

 


Bästa tillgängliga Northlink Ferries biljett pris gurantee

Bästa Northlink Ferries biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Northlink Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Northlink Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Northlink Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Northlink Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Northlink Ferries.

Grupp, skola och Social Club Northlink Ferries biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Northlink Ferries -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Northlink Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist Northlink Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Northlink Ferries Klicka här

 

NorthLink Ferries nyttofordon, frakt och last färjor

NorthLink Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Northlink Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från fastlandet Skottland och norra skärgård av Orkneyöarna och Shetlandsöarna.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de Northlink Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Northlink Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Northlink Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Northlink Ferries bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Northlink Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Northlink Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från fastlandet Skottland och norra skärgård av Orkneyöarna och Shetlandsöarna.