POL färjor

POL färjor bil och passagerare Färjebiljetter

POL färjor biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för POL färjor som trafikerar till och från Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad och Świnoujście - Copenhagen.

Bokning POL färjor biljetter har aldrig varit enklare, jämför alla POL Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga POL färjor biljetterna till och från Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad och Świnoujście - Copenhagen online med omedelbar bekräftelse.

Reser med POL färjor är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du POL färjor bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med de senaste POL färjor passerar information och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, hjälper Świnoujście - Ystad och Świnoujście - Copenhagen inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor rutt och staden dig rita resan POL Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo mul passagerar-boka en färja korsning med POL färjor och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

POL Ferries erbjuder fantastiska fares till och från Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad och Świnoujście - Copenhagen färja hamnar.

Jämför, boka och betala mindre för POL Ferries biljetter till och från Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad och Świnoujście - Köpenhamn vid www.ferryto.se POL färjor

 

POL färjor
Färja biljett priser & bokning


Boka POL färjor biljetter
till och från Gdańsk i Polen till Nynäshamn i Sverige Świnoujście till Ystad och Świnoujście till Köpenhamn online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda POL färjor väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

För att få en POL färjor biljett pris och boka din biljett för färja Vänligen Använd säkert online realtid färjorna bokning formuläret till vänster.

Om POL färjor

Polferries är den största polska färja operatören.Den polska baltiska rederi fastställdes den 31 januari 1976 som ett statligt ägda rederi.

Under drift namnet Polferries körs företaget färja vägar över Östersjön mellan Polen och Skandinavien.

Terminalen hanteras av den polska Baltic Shipping Co.Polferries.Passagerar-och fordonet är servad av två färjor som tillhandahåller anslutning till Nynäshamn i Sverige varje dag.283 Sjömil lång passage tar 18 timmar.

POL färjor

"Scandinavia" ferry är kunna ta ombord på upp till 1 800 passagerare och 515 personbilar eller 175 personbilar och 38 lastbilar.Färjan är 146.1 m lång och 25,5 meter bred.Ombord på färjan passagerare kommer att hitta många attraktiva faciliteter: restauranger, kaffe rum kaféer, teater/film, Bastu, barns uppspelningsområdet, samt grocer's, kläder och kosmetika butiker.

"Baltivia" ferry är kunna ta ombord på upp till 250 passagerare, 80 lastbilar och dessutom 30 personbilar.Färjan är 147 m lång och 24 meter bred.

Som ett enda företag med helt polska huvudstad, polska Baltic Shipping Co.driver färjetrafik till Skandinavien.Flera års erfarenhet av turister transport, polsk Baltic Shipping Co.-Polferries etablerat sig som en ledande leverantör av tjänster till de nordiska länderna.

För närvarande polska Baltic Shipping Co.förvaltas i överensstämmelse med de mest avancerade standarder som tillämpas i de färjetrafik drift.Baserat på de nyligen utvecklade strategierna, har verksamhet intensifierats i syfte att de förbättra kvalitetsstandarder utsmält tjänster.

Flottan

M/V Baltivia
Gdańsk - Nynäshamn

m/v Baltivia - bil - passagerare färja, byggd i svenska varvet Kalmar Varv, helt renoverat år 2002.Få officiellt tjänsten enligt POLFERRIES färger den 15 januari 2007.

Färjan uppfyller kraven i alla konventioner i kraft och verkan, liksom IMO: S rekommendationer samt andra krav, inbegripet de som gäller handeln i Östersjön.

Fartyget kommer att bedriva hennes bil-leken om 80 lastbilar (17 meter lång), inklusive farligt gods och 30 personliga bilar åt gången.Hon kan dessutom medföra 250 passagerare.

M/F Scandinavia
Gdańsk - Nynäshamn

POL färjor Ruttkarta
m/f Scandinavia - byggdes i svenska varvet i Landskrona 1980, konverteras grundligt 1999.
Färjan kan ta en gång 1808 passagerare och 922 från dem i en hytter (utanför och inuti stugor med WC och dusch). På färjan finns stugor för handikappade personer med praktisk kommunikation tillgång av hissar.Det finns möjligheten att använda economy class hytter (202 bädd) som väl och flygplan stolar.

Från standard utrustning som sådan oss: affärer, barer, café, restauranger, kafeterior och konferensrum, på m/f Scandinavia det är film med 204 platser.Detta är en ny möjlighet för enskilda kunder såväl som för företagskunder.

M/F Wawel
Świnoujście - Ystad

m/f Wawel byggdes i Malmö 1980, byggs i Bremerhaven 1989, 2004 konverteras i polska skeppsvarv i Gdansk justera fartyget enligt kraven i nuvarande ägaren, Polferries, färjan kan ta 1000 passagerare ombord på fartyget (inklusive 480 Kojor i nya, moderna stugor) även utrustade med butiker, restauranger, barer, osv.

 


Bästa tillgängliga POL färjor biljett pris gurantee

Bästa POL färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga POL färjor biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda POL färjor bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande POL färjor biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka POL färjor biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på POL färjor.

Grupp, skola och Social Club POL Ferries biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med POL färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad grupp för personlig och prisvärd POL färjor och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist POL färjor grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.Läs mer om gruppresor på POL färjor, vänligen Klicka här

 

POL färjor nyttofordon, frakt och last färjor

POL Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd POL färjor frakt och last färjor bokningsservice till och från Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad och Świnoujście - Copenhagen.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av POL färjor linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta POL färjor kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se Du kan få levande POL färjor biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa färjor tidtabeller och boka POL färjor bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med POL färjor till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj POL färjor färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från Gdańsk i Polen - Nynäshamn i Sverige, Świnoujście - Ystad och Świnoujście - Copenhagen.