Aegina färjor

Aegina passagerare och bilfärjor

Aegina passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Aegina Agistri, Methana, Pireus och Poros.

Jämför alla tillgängliga Aegina färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Aegina bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Egina, Agistri, Methana, Pireus och Poros med Hellenic samarbetssystemen färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Aegina Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Aegina Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Aegina Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Aegina Agistri, Methana, Pireus och Poros online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Aegina passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Aegina biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Aegina

AEGINA ön Grekland ligger i Argo Saroniska bukten utanför det grekiska fastlandet.Suburban beskriva inte många grekiska öarna men Aegina, närmare till Atens centrum än några av stadens norra förorter, ganska väl passar räkningen.

Många av de 12 000 som bor på Aegina pendlar till huvudstaden.Det är också en populär helgen reträtt och en gynnade pension ö för många utslagna grekerna.Besökare på grekiska öarna helgdagar finner det idealiska för att besöka de historiska platserna i Aten.

Aegina  är ungefär triangelformad ö, ungefär åtta kilometer av sex.I norr och väster om ön är bördiga kustnära slätten, noteras för grödor av pistaschmandlar, mandel och fikon.

I öster och söder är kullar ökar till den koniska Mount Oros(Zeus, Profitis Illias) och en lång rocky ås med bördiga dalar på vardera sidan.Aegina öborna som inte pendlar till Aten antingen arbeta i turism eller växa pistaschmandlar, oliver och citrusfrukter.

Egina Ferry Port
Historia Aegina

Ön Egina är beläget i mitten av ett område som värd för några av de mest produktiva kulturella centra i antiken, och som sådan den blomstrade från den neolitiska till de hellenistiska epoker av grekiska civilisationen.Arkeologiska bevis sätter öarna tidigaste boende runt det fjärde årtusendet F.Kr.

Ön övergavs mellan 1100 och 900-talet f.Kr, men var koloniserade igen runt 950 f.Kr., förmodligen av bosättare från Epidauros och i slutet av den sjätte c.BCE Egina var stora kommersiella och kulturella centrum.Strabon citerade den antika historikern Eforos som Aegina, var fist grekisk polis att prägla mynt.Aeginetan-mynt var präglade av silver, och kallas "turtles" * eftersom deras befrielse design liknade en sköldpadda.Dessa mynt har hittats på många platser runt Medelhavet, ett bevis på Aeginas formidabla kommersiella stolt.

Den vackra sent arkaiska templet Afaia är testamentet Aeginas bidrag till konst.Templet, och de skulpturer smyckade det är ett paradexempel på övergången från arkaisk till de klassiska ideal.Aegina producerade även många lokala konstnärer, mest kända som är Anaxagoras, Callon och Onatas.

Det femte århundradet F.Kr Egina deltog i de persiska krigen, och som en betydande sjömakt hon bidragit styrkor till det grekiska defensce av Hellas.I slaget vid Salamis Aeginetans bidrog med en stor andel triremmer och kämpade bredvid atenarna med valor.

Egina stad

Staden Egina är den största bebodd plats på ön och det är en relativt lugn plats att koppla av en dag, men dess sightseeing är ganska vanliga grekiska ön standarder.

Den antika Kolonna och det arkeologiska museet i norra änden av staden kan hålla en älskare av antika artefakter upptagen för ett par timmar, och de många kaféer som kantar den färgglada promenade är en trevlig plats att koppla av medan du tittar på de lata förslagen till caiques vid den färgglada promenade.

Promenade av Egina stad är överlägset mest trafikerade ön med många färjor och bärplansbåtar dockning varje timme eller så, och den är förpackad från början till slut med turist butiker, restauranger och caféer.Flera neo-klassiska byggnader i olika lägen för återställandet är infogad plastfilmer mellan de kommersiella anläggningarna och häst vagnar ferry transporter turister och tillbaka.Pistaschmandlar nötter i vanlig vy överallt och med tanke på öns rykte om deras kvalitet en förbrukning av minst en påse är klokt.

Utöver upptagen hamnen orörda stad Egina till synes av turisttrafik som genomsyrar vattnet.Ett par kvarter från havet hittar du dig själv i äkta grekisk stad liv.På gatorna utanför Aegina harbor är fyllda med lokala butiker till den lokala befolkningen, och det är en trevlig överraskning för dem som ber en liten normala förhållanden under en semester.

Aegina är den närmaste ön till Aten värt ett besök, för en daylong resa från Aten eller ens en kortare vistelse.Om du har bråttom, kan du kombinera tre olika öar på en dagstur från Pireus.

Aegina är hem för ett av de vackraste templen i sena arkaiska Grekland, templet Afaia.En vulkanisk ö med slätterna i respektabla fertilitet på norra och södra delar.Aegina är också där de berömda pistaschmandlar nötterna kan hittas tillsammans med de andra huvudsakliga produkten från ön, säd, vinstockar, mandel och Oliver.Den södra delen av ön är stenig och karga.Den högsta toppen av ön är Mt.Oros.

Aegina en pleasant island med Tall pläterade kullar, små bördiga dalar och en intressant kust, men dess största tillgång är dess plats i centrum av Saroniska bukten.

Så långt som att göra i Egina stad, maklig promenader, behandlingen och besöker antika stad och museum, eller vattenparken bara till söder om staden skulle uttömma de flesta besökare möjligheter.En liten strand av tvivelaktig kvalitet ligger strax utanför den arkeologiska platsen, fem minuter norr om hamnen, men för trevligare simning en resa utanför Aegina stad är det bästa alternativet.

 


Bästa tillgängliga Aegina färja biljett prisgaranti

Bästa Aegina Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Aegina.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Aegina färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Aegina färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Aegina Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Egina Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Aegina färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Aegina vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Aegina och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här