Alexandroupolis färjor

Alexandroupolis passagerare och bilfärjor

Alexandroupolis passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Alexandroupolis Samothraki, Lavrio, Agios Efstratios, Limnos, Psara, Sigri, Lesbos, Andros, Syros, Tinos, Mykonos, Chios, Mytilini, Nea Moudania, Thessaloniki, Kimi, Alonnisos, Skopelos, Skiathos, Volos, Agios Konstantinos och Kavala.

Jämför alla tillgängliga Alexandroupolis färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Alexandroupolis bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Alexandroupolis, Samothraki, Lavrio, Agios Efstratios, Limnos, Psara, Sigri, Lesbos, Andros, Syros, Tinos, Mykonos, Chios, Mytilini, Nea Moudania, Thessaloniki, Kimi, Alonnisos, Skopelos, Skiathos, Volos, Agios Konstantinos och Kavala med SAOS Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Alexandroupolis Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Alexandroupolis Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Alexandroupolis Färjebiljetter
med SAOS Ferries för färjor segling från Alexandroupolis Samothraki, Lavrio, Agios Efstratios, Limnos, Psara, Sigri, Lesbos, Andros, Syros, Tinos, Mykonos, Chios, Mytilini, Nea Moudania, Thessaloniki, Kimi, Alonnisos, Skopelos, Skiathos, Volos, Agios Konstantinos och Kavala online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Alexandroupolis passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Alexandroupolis färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Alexandroupolis

Alexandroupolis handlar om 14.5 km (9.0 mi) väster om deltat av floden Evros, 40 km från gränsen till Turkiet, 346 km (215 mi) från Thessaloniki på nybyggda Egnatia highway och 750 km (470 mi) från Aten.

Runt staden en finner små fiske byar som Makri och Dikella i väster och suburbanm Maistros, Apalos, Antheia, Aristino, Nipsa, Loutra i öster, medan norr om staden är den någonsin avslutande Palagia, Abantas, Aissymi och Kirkas.

Den nuvarande metropolitan befolkningen uppskattas till cirka 70 000 invånare, och dess område täcker den södra delen av prefekturen, och den går från Rhodope prefekturen Evros deltat.

Kommunen har en yta på 1,220 km² (468.73 km²).

Alexandroupolis Ferry Port
Historia

Den kvittningshistoriken bara går tillbaka till 1800-talet.Länge används som en landning marken för fiskare från kusten av Samothrake motsatt, utvecklas en hamlet i området under byggandet av en järnvägslinje som ansluter Istanbul till stora städerna i Makedonien från Kuleliburgaz.

Arbetet var en del av ett försök att modernisera det Osmanska riket, och tilldelades ingenjörer från Austria-Hungary.Kvittningen snart växte till en fiskeby känd som Dedeagatch.

Alexandroupolis, tidigare Dedeagatch, är upplagt på ett rutnät bred raka gator att tillåta snabb förskottet av trupper.Detta skiljer sig från andra Osmanska städer av perioden med kullerstensgator och återvändsgränder.Det är resultatet av rysk ockupation under rysk-turkiska krig 1877-78.

Staden har varit omväxlande ockuperat av Bulgarien, Turkiet och Grekland fram till senaste tiden när det var beslutsamt överlämnas till Grekland efter andra världskriget.En blandning av linjaler och dess närhet med gränsen till Turkiet, Bulgarien och Grekland, liksom kontinenter i både Europa och Asien, har bidragit till den kosmopolitiska känslan av staden.

En utmärkt museum of ethnography som täcker alla aspekter av livet i Thrakien.Bortsett från att upplysa oss om regionens rutiga historia, fanns utställningen gallerier som omfattar tull och kostym, hantverk och klimat, jordbruk, fiske, geografi, silke produktion, spinning, vävning, vin och honung produktion och även filmer av produktion av turkiska glädje, tahini, Helva och sirapsliknande turkiska sweetmeats.

Alexandroupolis stad 

Alexandroupolis är huvudstad i prefekturen Evros och hem för Medical School Democritus universitet av Thrakien och lärare och förskolan Pedagogic avdelningar.Dess första invånare i mitten av 1800-talet, var några fiskare och staden började växa när den första järnvägslinjen lades i 1870 anslutande Thessaloniki med Konstantinopel.

Detta tillhandahålls möjligheten att exportera produkter till resten av landet.lust liksom prefektur Rhodopi, prefekturen Evros införlivades Grekland i maj 1920.Besöket av den dåvarande kungen Alexander var förevändningen som döptes staden som Alexandroupolis.

Staden är ny med en gata plan för modemet och är en transport hub med en port, en flygplats och en stor järnvägsstation.Sevärdheter i staden är Ecclesiastical Museum med dess grunder, historiska - Folk Museum, floran och faunan Museum av Evros m.fl.

TEN av hotellen är tillgängliga för besökare samt webbplatsen stora läger på turist stranden som sträcker sig många kilometer.Under sommaren är månader det många evenemang som organiseras i Egnatia Park på dess open air theatre.Alexandroupolis är utgångspunkten för besök på insidan av prefekturen och ön Samothrake.

Avantos St.leder till norr om staden.På ett avstånd av samma 6-10 km ligger de medeltida slott Potamos och Avanta där man kan se väggar från Mycenaean, klassisk och bysantinska perioderna.I de omgivande bergen dyrkan finns platser av de antika Kikones.

I smalt passera som Thessaloniki - Alexandroupolis railway line passerar det är många grottor.I en av dessa är kapellet av Agii Theodori vars väggar har målats med WAN-målningar i två lager från 1000 och 1200-talen.

 


Bästa tillgängliga Alexandroupolis färja biljett prisgaranti

Bästa Alexandroupolis Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga SAOS Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Alexandroupolis.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Alexandroupolis ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Alexandroupolis biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Alexandroupolis bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Alexandroupolis Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Alexandroupolis färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Alexandroupolis vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Alexandroupolis och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här