Algeciras färjor

Algeciras passagerare och bilfärjor

Algeciras passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Algeciras Ceuta och Tanger Med.

Jämför alla tillgängliga Algeciras färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Algeciras bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Algeciras, Ceuta och Tanger Med med Acciona, Nautas, Balearia eller FRS ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Algeciras Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Algeciras Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Algeciras Färjebiljetter
med Acciona, Nautas, Balearia eller FRS för färjor som trafikerar från Algeciras Ceuta och Tanger Med online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Algeciras passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Algeciras biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Algeciras

Algeciras  är en hamnstad i södra Spanien, och är den största staden på Gibraltars Bay.Porten i Algeciras är en av de största hamnarna i Europa och i världen i tre kategorier, behållare, last och omlastning.

Den är belägen 20 km nordost om Tarifa på Río de la Miel, som är den sydligaste floden av Iberiska halvön och kontinentala Europa.

Algeciras är huvudsakligen en transport nav och industriella stad.Den huvudsakliga verksamheten är anslutna med hamnen, som fungerar som den viktigaste embarkering punkten mellan Spanien och Tanger och andra hamnar i Marocko, liksom Kanarieöarna och de spanska enklaverna Ceuta och Melilla.

Det är rankad som de 1500 mest trafikerade porten i världen.Staden också har en betydande fiskeindustri och exporterar ett antal jordbruksprodukter från det omgivande området, inbegripet spannmål, tobak och gård djuren.

Algeciras Ferry Port
Historia

Området i staden har varit befolkat sedan förhistoria och de tidigaste fortfarande tillhör Wilhem populationer från Paleolitikum.
På grund av dess strategiska läge var det en viktig hamn under fenicierna, och kallades platsen för den relevanta romersk hamn av Portus Albus, med två nära städerna Caetaria och Iulia Transducta, grundades av romarna själva.

Efter förstörs av germanska barbarer och deras allierade, Vandal, grundades staden igen 711 av invaderande morerna, som den första staden skapades av araber i ockuperade spanska jorden.Det åtnjutit en kort period av självständighet som taifa stat från 1035-1058.Den namngavs al-Jazirah al-Khadra "efter den havsbaserade Isla Verde, Det moderna namnet härleds från denna ursprungliga arabiska namn.

Efter många århundraden av muslimska styre kom strömmen av reconquistan i Algeciras.I juli 1309 belägrade Ferdinand IV av Kastilien Algeciras, liksom Gibraltar.Den senare föll i kristna händer, men muslimska Algeciras som hölls under de följande tre årtiondena, tills Alfons XI av Kastilien återupptog sin belägring.

Juan Nunez de Lara, Juan Manuel, Pedro Fernández de Castro, Juan Alfonso de la Cerda, lord av Gibraleón alla deltog i belägringen, som gjorde riddare från Frankrike, England och Tyskland och även Filip III, kung av Navarra, kung av Navarra, som kom åtföljs av 100 ryttare och 300 infanteri.

I mars 1344, efter flera års belägring, kapitulerade Algeciras.Staden var dock återtagit av morerna i 1368 - men förstördes på order av Muhammed V i Granada.Platsen övergavs senare.Algeciras var bildad i 1704 flyktingar från Gibraltar efter territoriets fångst av Anglo-Dutch styrkor i spanska tronföljdskriget.Det byggdes på sin nuvarande rektangulär plan av Karl III av Spanien 1760.

Franska och spanska flottor kämpade i juli 1801 i brittiska Royal Navy offshore i slaget vid Algeciras, som slutade i en brittisk seger.Staden var värd för konferensen Algeciras 1906, ett internationellt forum att diskutera framtiden för Marocko som hölls i Casa Consistorial (town hall). 

I juli 1942 italienska frogmen in i en hemlig bas i italienska tankfartyget Olterra, som var internerade i Algeciras, i syfte för att angripa sjöfart i Gibraltar.

Algecira Town

Porten i Algeciras under de senaste åren har det blivit en betydande turistattraktion, med populära dagsturer till Tarifa se fågel migration, Gibraltar att se territoriets sevärdheter och kultur och Gibraltars Bay på whale tittar på utflykter.

Algeciras är främst och ogenerat en port och industriellt centrum, sprawling runt den bortre sidan av bukten till Gibraltar.När Franco stängd gränsen till "Rock" vid den närbelägna La Linea, var Algeciras att han beslöt att utveckla för att absorbera de spanska anställda som används för att vara anställd i de brittiska örlogsfartyg varven och för att bryta det område beroende på Gibraltar.

Det är en stad som stöder behållaren stora djupa vatten hamn och närliggande oljeraffinaderi.I hamnområdet finns det många marockaner i transit, särskilt under juli och augusti då migrerande arbetstagare återvända hem för deras semester från sitt arbete i Frankrike, Holland och Belgien.

Som en följd finns det ett starkt arabiska inflytande här med många tecken i arabiska och spanska medan i bakgatorna, hittar du flera traditionella te affärer som är specialiserade i traditionella marockansk mynta te.Algeciras får inte vara en vacker stad men den har en gritty individualitet om det och till skillnad från vissa av de Costa orterna, är en mycket verklig plats med en verklig hamn atmosfär.

Det finns många prisvärda restauranger att försöka - flera med strålande utsikt över de närliggande Rock of Gibraltar.Dem att hitta tid att vandra kommer fina tyst Parker och träd kantas plazas nästan dolda ifrån våldsam resenärer.

 


Bästa tillgängliga Algeciras färja biljett prisgaranti

Bästa Algeciras Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Acciona, Nautas, Balearia eller FRS passagerare och car ferries biljettpriset till och från Algeciras.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Algeciras färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Algeciras färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Algeciras Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Algeciras Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Algeciras färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Algeciras vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Algeciras och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här