Avignon Eurostar tåg

Avignon passagerare och bil Eurostar tåg

Avignon passagerare träna biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för Eurostar tåg resa från Avignon till Ashford, Kent och London St bukspottkörteln.

Jämför alla tillgängliga Avignon Eurostar-biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Avignon bil och passagerarfartyg Eurostar biljetterna resa till och från Avignon, Ashford, Kent och London St bukspottkörteln med Eurostar Eurostar tåg online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Avignon Eurostar biljetter på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Avignon Eurostar
Biljett priser & bokning


Boken Avignon Eurostar biljetter
med Eurostar för Eurostar-tåg resa från Avignon till Ashford, Kent och London St bukspottkörteln online i förväg att åtnjuta den billigaste tillgängliga Eurostar biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Avignon passagerare eller bil Eurostar biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Avignon Eurostar biljettpriset och boka biljetten Eurostar Vänligen Använd säkert online realtid Eurostar bokning formuläret till vänster.Du kan också lägga till en Hotell biljett bokning på din destination, eller någon annanstans, till din Eurostar biljett när de fyller i din Eurostar.

 

Mer om Avignon

Avignon är en av de största städerna av Provence, i södra Frankrike.Det är den största staden i departementet Vaucluse, och är på stranden av floden Rhône.Avignon var en av de europeiska städerna i Kultur 2000.

Hooped genom 4.3km av konserverade enastående sten vallar, denna vackra stad är belle av Provences boll.Sin tur som påvlig säte för makten har skänkts Avignon med en skattkammare av magnifika konst och arkitektur, ingen större än massiva medeltida fästning och Påvliga palatset, Palais des Papes.

Känt för dess årliga performing arts festival, dessa dagar Avignon är också en animerad student stad och en idealisk plats att kliva in i den omkringliggande regionen.I Frankrike och därutöver, Avignon är kanske mest känd för sin berömda bron Pont St-Bénézet, aka Pont d'Avignon.

Det finns en hämtningar per hög hastighet Eurostar träna tjänsten mellan Avignon och London St bukspottkörteln och Ashford i Kent.

Avignon Eurostar Train Station
Avignon City

Avignon är känd som det är staden som påvar flydde när de lämnar korruptionen av Rom på 1300-talet.De byggde slottet, 'Le Palais des Papes' eller palats påvar, är världens största gotiska byggnadsverk.Det var till stor del tömmas genom århundradena, och dess stora sten rummen är fyllda med lite mer än gamla fresker, men det är fortfarande en imponerande byggnad.Vallar själva restes för att hålla pesten och inkräktare ut under turbulenta medeltiden, när Avignon tillhörde påvedömet och inte den franska kronan.

Sin tidiga historia är dock mycket äldre än påvar.Avignon upptar en strategisk plats av flera skäl - det är vid sammanflödet av två en gång-mighty: Rhône, fortfarande en av de största floderna i Frankrike, och nu till stor del dammed Durance.Båda var viktiga vägar för handel och kommunikation även i förhistorisk tid.Dessutom finns det en lång ö i Rhône som gjorde det möjligt att färja människor och varor tvärs över, och senare överbrygga floden, lättare än i andra platser.

Det uppskattas att cirka 200 000 personer bor i Avignon, 16 000 som lever "internt", eller inom de vallar byggd på 1300-talet.Staden är nu beströdda med byggnader och monument som sträcker sig från de nya till gamla, de mycket gamla och de ageless.

Historiska Avignon

Avignon har varit kontinuerligt bebodd sedan stenåldern, när Troglodyt inhabitations byggdes i grottor i Rocher des Dames, en massiv outcropping av rock ökar över bankerna för Rhône.Idag är en allmän park med bänkar, utsikt över den omgivande landsbygden, ett café och lekplats ovanpå Rocher.

Romarna hade en närvaro i Avignon, även om de byggde väggarna ligger begravd någonstans under de moderna gatorna.Spåren av forumet kan fortfarande ses, ligger unassumingly nära Rue Racine och Rue Domsjö, väster om staden.

Sedan, under medeltiden, staden växte till ett viktigt centrum för kommunikation och handel.Stenbro spänner Rhone var en av endast tre mellan Medelhavet och Lyon.Det var utan tvekan för dess strategiska läge och lätt resa att det valdes av påvedömet som hem inom dåvarande kungariket av Provence.Förekomsten av påvedömet gjort Avignon till en stad med stora politiska och ekonomiska verksamhet.

Den gamla stadsmuren, nu synlig endast som en gata att cirklar mycket mitten av staden (ändra namn 5 gånger i processen!) var mycket för liten och en större mur, fortfarande synlig i dag var det nödvändigt att skydda dess regnskogens befolkning.Rika Cardinals byggt överdådiga palats känd som livrées både inom Avignon och över floden, i Villeneuve-lès-Avignon.

Staden teemed med aktivitet och bygga som arkitekter, byggare, konstnärer vallfärdade till staden.Vid den tidpunkten var väggar det inom staden över 100 kyrkor och kapell - av vilka många har förändrats sedan dess i allt från butiker till en biograf!Rikedom och aktivitet som skapas av förekomsten av påvedömet spillts ut i regionen, så att även små byar i närheten kan skryta med en rika arkitektoniska förbi.

 


Bästa tillgängliga Avignon Eurostar biljett prisgaranti

Bästa Avignon Eurostar biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuder alltid du vår lägsta tillgängliga Eurostar Eurostar passagerartåg biljett pris till och från Avignon.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Avignon Eurostar biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Avignon Eurostar biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Avignon bil och passagerarfartyg Eurostar biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Avignon Eurostar tåg kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se Du kan få levande Avignon Eurostar biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boka bil och passagerarfartyg Eurostar biljetter till och från Avignon vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

ferryto.se är en del av världens största online Eurostar biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska Eurostar operatörer inklusive Avignon och över 1 200 andra Eurostar vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här