Baltijsk färjor

Baltijsk passagerare och bilfärjor

Baltijsk passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Baltijsk till Sassnitz, Wisła Bay och Gdansk Bay.

Jämför alla tillgängliga Baltijsk färja biljettpriser i realtid och bok de billigaste tillgängliga Baltijsk bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Gdansk Bay med DFDS, Baltijsk, Sassnitz och Wisła Bay ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Baltijsk Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Baltijsk Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Baltijsk Färjebiljetter
med DFDS för färjor segling från Baltijsk till Sassnitz, Wisła Bay och Gdansk Bay online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Baltijsk passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Baltijsk biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Baltijsk

Baltijsk är en ryska hamnen stad i Kaliningrad Oblast.Den är belägen på den norra delen av Wisła spotta, 29 mil från Kaliningrad, på stranden av sundet Baltijsk skilja Wisła Bay från Gdańsk Bay.

Baltijsk är den västligaste stad i Ryssland.Staden är en viktig marinbasen Östersjöflottan och en färja hamn på vägen till St.Petersburg.Baltijsk, före till 1945 känd med sitt tyska namn Pillau.Baltijsk är den västligaste stad i Ryssland.

En preussisk fiskeby växte upp på kusten vid någon tidpunkt på 1200-talet, har tagit sitt namn från pils, det gamla preussiska ordet för "fort". En stor stormen skapade farbara lagunen i byn på 10 September 1510.

Detta främjas tillväxten av Pillau i en viktig port av Hertigdömet Preussen.Ett Blockhus byggdes 1537, följt av ett system för magasinen 1543 och de tidigaste befästningarna i 1550.

Baltijsk Ferry Port
Historia

Under trettioåriga kriget ockuperade svenskarna hamnen i efterdyningarna av deras seger över Polsk-litauiska samväldet.Kung Gustav II Adolf landsteg det med sin förstärkningar i maj 1626.Efter vapenvilan i Altmark (1629) svenskarna behöll Pillau och anges uppgraderar sina befästningar.De konstruerade en stjärna fort som fortfarande är en av stadens sevärdheter.

1635 Betalas medborgarna i Pillau lösen för 10 000 thalers, varefter svenska styrkor överlämnas avveckling till kurfursten av Brandenburg.By i slutet av 1600-talet, staden hade expanderat avsevärt.En fyr och en sten kyrka byggdes.Peter den stora ryska besökte Pillau vid tre tillfällen, den första var i 1697, i samband med sin stora ambassad i västra Europa.Det finns en staty av tsaren bredvid fyr.Efter Pillau beviljats Magdeburg rättigheter 1725, byggdes rådhuset.Denna barocka byggnadsverk, invigdes i maj 1745 förstördes i slutet av andra världskriget.

Ryska trupper ockuperade staden under de sju åren kriget och byggde en liten ortodoxa kyrkan där.Händelsen firas av ryttarstaty av kejsarinnan Elisabet (2004). I juni 1807 var Pillau stormade av Napoleons Grand armén.Inga utestående händelser ägde rum under resten av 1800-talet.Poster av en skotsk "koloni" etablerade här i 1815 medverkade i en 1890 publikation, även om deras tillförlitlighet kan ifrågasättas.Fyr byggdes till en höjd av 31,38 meter, och hela fästningen var uppdaterad och återuppbyggdes av preussiska 1871.

Denna del av Ostpreussen gått till Sovjetunionen efter kriget, och de tyska invånarna fördrevs.Under kampanjen russifieringen ändrades stadens namn till Baltijsk 1946.

1952 Invigde de sovjetiska myndigheterna en flottbas av den baltiska flottan vid Baltijsk.Som ett resultat blev det en stad: tillgång var förbjudet att utlänningar eller de utan tillstånd.Under det kalla kriget var det betjänas av Baltijsk air base.Staden, som tillsammans med Kaliningrad, förblir en av endast två åretrunt, isfritt hamnar längs Östersjön kustlinjen tillgängliga till Ryssland.

Baltijsk stad

Sevärdheter i och omkring staden inkluderar femsidig Pillau citadellet, för närvarande innehar ett naval museum; Ruinerna av den trettonde-talet Lochstadt Castle, en labyrint av 1800-talet naval befästningar Naval katedral St.George (1866) 32 meter expressionistiska observation torn (1932) nygotisk byggnad baltiska flottan Museum (1903) och en elegant fyr.

Härifrån kan du besöka Svetlogorsk, en elegant och attraktiv kustnära resort och spa eller fortsätta till de höga sanddyner på Kuriska, spett av mark cirka 100 km lång mellan floden Nemunas och Kaliningrad.

Detta tillhör delvis Ryssland och delvis till Litauen och separerar Kuriska från Östersjön.Här ser vi näst högsta bank av sanddyner i Europa.År 2000 lades detta område till Unescos lista över områden av utestående naturliga intresse.I närheten finns är också gula gruvor.

Den officiella valutan i Ryssland är på rubel, som är indelad i hundra kopeks.Det är olagligt att betala i utländsk valuta.ATMS är många.Mest exklusiva anläggningar kommer att acceptera kreditkort.

 


Bästa tillgängliga Baltijsk färja biljett prisgaranti

Bästa Baltijsk Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av DFDS passagerare och car ferries biljettpriset till och från Baltijsk.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Baltijsk färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Baltijsk färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Baltijsk Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Baltijsk Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Baltijsk färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Baltijsk på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Baltijsk och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här