Bar färjor

Bar passagerare och bilfärjor

Bar passagerare och bil färja biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Bar till Bari och Ancona.

Jämför alla tillgängliga Bar färja biljettpriser i realtid och boken den billigaste tillgängliga Bar bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Bar, Bari och Ancona med Montenegro Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämför bok och betala mindre för Bar Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Bar Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Bar Färjebiljetter
med Montenegro rader för färjor som trafikerar från Bar till Bari och Ancona online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Bar passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Bar biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Bar

Bar är en kuststad i Montenegro.Den har en befolkning på 17,727 (2011 års folkräkning). Bar är centrum för kommun och en stor hamnstad i Montenegro.

I serbiska och montenegrinska staden är känd som Bar och på italienska som Antivari eller Antibari.

Namnet på denna stad är ansluten till Bari, Italien som dessa städer finns på motsatta sidor av Adriatiska havet.Som en stad med Oliver, sea gate i Montenegro, långvariga smältande-potten av olika bekännelser och nationer, Bar representerar en blandning av modernitet, tradition och skönhet.

Det är ett viktigt och dynamiska ekonomiska centrum inom Montenegro, men är också en stad av rika kulturella och historiska traditionen.

Några av de största framstegen i Montenegros civilisationen har sitt ursprung i Bar .

Bar Ferry Port
Historia

Alla besökare till lång-eftersom fallfärdiga Ruin i Stari Bar (gamla Bar), en av världens största befäst arkeologiska platser, kommer att bli imponerad av skönheten i de naturliga omgivningen där det smälter, personligen den majestätiska Mount Rumija som torn ovanför.Denna kontrast av natur och Medelhavsområdet kulturarvet utgör en av de viktigaste kulturella och historiska platserna i Montenegro.

I detta unika monument känns resterna av många tidigare civilisationer och stater som används för att styra regionen som igen i spåren av vardagen från gånger tidigare.I staden finns kyrkor och byggnader från olika epoker, fyrkanter, medeltida palats och hus som en gång var rikligt med livet.

I dag börjar livet i Stari Bar nu besökaren träder det.Till skillnad från andra montenegrinska medeltida städer, var denna plats inte bebott kontinuerligt, så nya tider inte föra ändringar påverkar dess tidigare atmosfär.Utöver den gamla stan är stora och väl bevarat Bar akvedukt byggda under 1500-talet 1600-talet och delvis förstördes under belägringen av 1877.

Vad är bunden till fascinera du när du stöter på Stari Bar är den monumentala storleken, omfattningen av dess fästning och mångfalden av kulturellt betydande arv.Denna sort är oöverträffad genom någon annan montenegrinska stad.

Skyddshelgon för Bar är Saint Jovan Vladimir, och en festlig religiös procession på hans minnesdag (4 juni) passerar stadens gator med kyrkans banners och ikoner, firar helgonet.Processionen leds vanligtvis av den serbiska ortodoxa Metropolitan i Montenegro och strandmiljön.

Bar stad

Bar har över 44 km av havets kust, däribland mer än 20 stränder sträcker sig över 9 km.Så snart du anger området i kommunen Bar från Petrovac riktning, når du Čanj, som har en 1 100 meter lång färggrann sandstrand.Du kan ta en båt åktur från Čanj till Queen's Beach (Kraljičina plaža), som endast kan nås av havet.

Det är en verklig pärla Bar rivierans omges av en naturlig mur av sedimentära bergarter.Kommer från Čanj i riktning mot Sutomore, kommer du över 300 meter lång Maljevik stranden, erbjuder en fysisk tillflyktsort från hot summer solen i sina tjocka och doftande tallskog.
På jakt efter spännande stränder som erbjuder restauranger och barer är, Sutomore stranden av valet.Denna sandstrand är 1 200 meter lång och värdar beach soccer och beach volleyboll turneringar under hela sommaren.

Nära det berömda medeltida klostret är komplex av Ratac det röda stranden (Crvena plaža), uppkallad efter färgen på sin fina sanden.Stranden är omgiven av en tallskog och belägen om hundra meter från huvudvägen till Bar.

Precis innan du anger Bar centrum finns 1 200 meter lång Žukotrlica stranden.Det är en grus beach, omgiven av en tallskog och varierade Medelhavet vegetation.Förutom att Montenegros huvudsakliga hamnstaden, Bar och dess omgivningar är också ett stort turistmål.Dagens Bar är en modern stad, byggdes nästan helt efter andra världskriget, med moderna byggnader, breda boulevarder och massor av parkeringsplats.

Även om det finns några trevliga cobble stränder i Bar sig, väljer många turister destinationer i andra små städer i Bar kommun, särskilt Sutomore, med sin vackra lång sandstrand.

Hela området kring Bar är mestadels untoutched karaktär och är rikt på växtlighet.Bar kommunen sträcker sig även till södra stranden av Skadar sjön och encompases Krajina region.Hela området är lämplig för fritidsaktiviteter och Fotvandring.Mindre bosättningar nära Bar, såsom Dobra Voda, Sutomore och Čanj, är favorit destination för solbad, som de skall innehålla långa sandstränder.

Baren har en blåser för söder ca 88 dagar per år, mestadels under vintern.Södra vinden är mycket mjuk och varm, men väcker vågorna i havet.Vädret är som i juli – ca 28 ° C (82 ° F). Det finns ca 2160 soliga timmar per år.På vintern sjunker temperaturen ner till 10 ° C (50 ° F) den lägsta.

 


Bästa tillgängliga Bar färja biljett prisgaranti

Bästa Bar Ferry biljettpriset garanti

Bästa prisgarantin -Vi alltid erbjuda dig vår lägsta tillgängliga av Montenegro linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Bar.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Bar ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I det osannolika skulle du hitta alla samma allomfattande Bar färja biljett billigare i broschyren av någon annan researrangör vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Bar Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Bar Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se Du kan få levande Bar färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Bar vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive att Bar och 1 över 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här