Birkenhead färjor

Birkenhead passagerare och bilfärjor

Birkenhead passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som seglar från Birkenhead Belfast och Port Douglas på Isle of Man.

Jämför alla tillgängliga Birkenhead färja biljettpriser i realtid och boken de billigaste tillgängliga Birkenhead bil och passagerarfartyg Färjebiljetter seglar till och från Birkenhead, Belfast och Port Douglas på Isle of Man med Stenaline Ferries eller Isle of Man Steam Packet Ferry Company ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Birkenhead Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Birkenhead Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Birkenhead Färjebiljetter
med Stenaline Ferries eller Isle of Man Steam Packet Ferry företaget för färjor som seglar från Birkenhead Belfast och Port Douglas på Isle of Man online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Birkenhead passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Birkenhead biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Birkenhead

Birkenhead  är på västra stranden av floden Mersey, känd som Wirral, och spektakulär utsikt över silhuett av Liverpool bara över floden.

Det var främst jordbruket fram till införandet av den ångdrivna Mersey Ferry 1820 efter vilken Birkenhead växte snabbt till blev ett viktigt fartyg bygga centrum och hamnen.

De tolv kajer ferry terminal tillåter en direkt gods- och passagerartransport service till Dublin, Irland och Belfast, Nordirland.

Mersey Ferry vid Woodside körs en persontrafik till Liverpool, liksom chartrade cruising.Under vintermånaderna har Isle of Man Steam Packet företaget en tjänst från Birkenhead Douglas med hjälp av MS Ben-mina-Chree.På grund av ersätter väderförhållanden, den här tjänsten tillfälligt vägen som normalt opererar från Liverpool landning scenen med snabba båtar.

Birkenhead Ferry Port

Birkenhead var den första staden i Europa skall ha en gata spårväg (öppnas i 1860) och besökare fortfarande kan rida på Birkenhead Spårvägen att se stadens historiska attraktioner.

Wirral Museum , beläget i en stilig Hamilton Square, innehåller historien om det berömda Cammell Laird varvet.

Birkenhead Heritage Trail inkluderar Shore Road pumpning stationen, där den återställda "Giant Grasshopper" ånga pumpen kan ses i åtgärder.Dessa enorma pumpar användes för att hålla vattnet ut ur Mersey järnvägstunneln - den första Undervatten järnvägstunneln i Europa.

Andra turistattraktioner i staden är renoverade Stilla Road konst och Exhibition Centre och Birkenhead Priory, daterande från 1150, den äldsta byggnaden i Merseyside.Benedictine munkar från Prieuré drivs första färjan över floden Mersey.

Vackra Birkenhead parken skapades av Sir Joseph Paxton (designer för Crystal Palace) 1847 och var Storbritanniens första offentligt finansierade park, över 2 000 hektar skog, Park, sjöar och trädgårdar.

Byn Bidston, står nordväst om Birkenhead, vid en av de högsta punkterna på The Wirral.Bidston Hill har 100 hektar skogsmark och hedar, med gamla crofter stugor utspridda om dess sluttningar och en väderkvarn på dess högsta punkt.TAM O'Shanter Urban gård, i en halmtäckta stuga på kanten av Biston Hill, hus en liten samling av husdjur.

 


Bästa tillgängliga Birkenhead färja biljett prisgaranti

Bästa Birkenhead Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuder dig alltid våra lägsta tillgängliga Stenaline Ferries eller Isle of Man Steam Packet Ferry Company passageraren och car ferries biljettpriset till och från Birkenhead.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Birkenhead färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Birkenhead färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Birkenhead Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Birkenhead Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Birkenhead färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Birkenhead vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Birkenhead och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här