Cairnryan färjor

Cairnryan passagerare och bilfärjor

Cairnryan passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Cairnryan och Belfast Larne.

Jämför alla tillgängliga Cairnryan färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Cairnryan bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Cairnryan, Belfast och Larne med P & O eller Stenaline Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Cairnryan Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Cairnryan Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Cairnryan Färjebiljetter
färja biljettpriset med P & O eller Stenaline Ferries för färjor som trafikerar från Cairnryan och Belfast Larne online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Cairnryan passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Cairnryan biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Cairnryan

Cairnryan är en liten by med utsikt över Lochryan länka Skottland med Larne och Belfast i Nordirland och fem mil norr om Stranraer, på Loch Ryan, i långt väster om Galloway.Det är terminalen för P & O Irländska sjön färjor till och från Larne liksom Stena Line färjor till och från Belfast.

På grund av att en fyra och en halv miljoner pund investeringar från P & O Irländska sjön Ferries nu Port Cairnryan mycket bra faciliteter för både gods transporter och passagerare.Hamnen ligger i sydvästra Skottland, Loch Ryan norra kant.

Den nya terminalen för P & O ger förbättrad incheckningen faciliteter och en stor mottagande lounge.Andra ny eller uppgraderad faciliteter inkluderar ett barns uppspelningsområdet, baby-ändra område, funktionshindrade faciliteter och en butik och ett gatukök.

Cairnryan Ferry Terminal
Att komma till och från Cairnryan 

Järnväg
Cairnryan är inte direkt åtkomligt med tåg.Närmaste tågstation är några kilometer ned Loch Ryan vid Stranraer.

Med buss
Det finns busstransport från Cairnryan Glasgow, Ayr och Stranraer.

Med bil
Cairnryan ligger nära Stranraer på spetsen av Dumfries och Galloway.Ta A77 Nord till Ayr och Glasgow, eller A75 öster till Dumfries, Carlisle och M74 och M6 motorvägar.Det finns en fri sikt car park i staden Cairnryan.

Med färja
Sex schemalagda dagligen RETUR spårkorsningar ansluta Port Belfast med Cairnryans nya Lough Ryan porten öppnas Nov 2011.Och den senaste lanseringen av Stenaline/s Superfast Vll och/s Superfast Vlll ferries - de största fartyg någonsin att segla mellan Skottland och Northen Ireland - göra detta 2 tim 15mins resa en snygg och smidig affär.Varje Stenaline färjor kan rymma upp till 1200 passagerare och 660 bilar och Stena Plus-kunder kan hänge oss åt ren nordisk Spa med bastu och Jacuzzi.

Gratis wifi och multi-sensory POD Lounge med spel, internet och musik håller dig ansluten och underhållning.Och du kan slappna av eller fånga upp på de senaste nyheterna i The Living Room TV och tidskriften rum innan den öppna vägen beckons ännu en gång.Alternativen fordonsbaserade mat och dryck, shopping, Bio och barnkalas område se till din resa med Stenaline färja är väl sörjt för.

Historiska Cairnryan

Cairnryan  en linjär reglering ser över A77 huvudvägen Loch Ryan.Det fastställdes som Lochryan av 1701 när Lochryan House byggdes vid den norra delen av dagens by.Huset var friluftsmuseum på 1820-talet och om införande av struktur bara synligt från huvudvägen var idag resultatet.

Fram till 1800-talet var Cairnryan ett viktigt Förproduktion inlägg på flyglinjen tränare till Ayr, med ett halvdussin Värdshus längs denna korta sträcka av kusten.Det uppnås också ett mindre önskvärda rykte som ett tillhåll för stråtrövare Interneteran samma passerande trafik.

Idag verkar närma sig färja passagerare som en länge låg linje av främst vit-harled stugor och hus, mot en vacker grön sluttning.Med Merchant's House restaurang och kafé (öppen från mars till November) och det året Homestead Shop & Takeaway, plus ett antal boende innehållsleverantörer behåller Cairnryan ett utbud av tjänster för invånarna och passerar ferry passagerare.

På 1860-talet järnvägen kom till väst södra Skottland och avslutas nästan vid Cairnryan, som skulle ha blivit det viktigaste hamnen för persontrafik i Nordirland.Men järnvägen gick istället till Stranraer, snabbt följt av färjetrafiken som önskar ansluta med den.

På 1940-talet Cairnryan förvandlades till en militär hamn av amerikanerna, och fortfarande har den 700 m lång brygga byggdes vid tidpunkten.Dess huvudsakliga roll var att tillåta byggandet av Mulberry hamnarna, flytande hamnar där allierade berodde efter dagen D.Och för en kort tid Cairnryan var också betjänas av en järnväg, om än 80 år för sent.

På 1960-talet militära järnvägen var demonteras, men WWII hamn tillåtas tillväxten av en ny industri, shipbreaking.Detta kulminerade med att montera ned här på HMS Ark Royal hangarfartyg i slutet av 1970.

Vara betydligt närmare sjövägen till Nordirland än Stranraer, attraktionerna i Cairnryan som en färja hamn ledde till byggandet av P & O av en roll-on / roll-off terminus här på 1970-talet, erbjuda en kortare passage till Larne.Sent 2011 andra huvudsakliga färja operatorn, Stena, flyttade als sina tjänster från Stranraer till Cairnryan.

 


Bästa tillgängliga Cairnryan färja biljett prisgaranti

Bästa Cairnryan Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga P & O eller Stenaline Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Cairnryan.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Cairnryan färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Cairnryan färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Cairnryan Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Cairnryan Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Cairnryan färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Cairnryan vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Cairnryan och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här